virtuoso
15.07.2009 20:29:31
aaa: За що Ви мене так? Інвесторів лякати не збирався, навпаки допомагаю тримати гілку...
ааа: щоб узгодити усі запитання, запрошую Вас особисто (цілком серйозно) на кухоль пива - нейтральна територія. І FMAX`а теж (якщо обоє погоджуєтесь). Пишіть lokinter(цобако)yahoo(тчк)com, будемо домовлятись. Заодно обговоримо усі переваги і недоліки обох об`єктів.
По двохкімнатних і однокімнатних: знаю точно, що в секції Ж на 16 поверсі взяли двушку. У phantom перекупили одиничку в тій же секції. tinaj, якщо не помиляюсь, взяла двушку в секції З. З моєї подачі взяли одну одиничку і двушку в секції А... та багато є за останні дні...
2 AROMATOV: довідку про 100% оплату можна і треба забрати в офісі УМК, і потрібна вона перш за все Вам... А може, Ви одну копійку недоплатили, а за кілька місяців наросте пеня :)
йцукен
15.07.2009 20:56:09
2 virtuoso
а вы можете подбить сколько всего квартир (и каких) и паркомест куплено за последний месяц-полтора? а так же сколько это приблизительно в деньгах.... просто интересно сколько УМК получило средств из задекларированых 70 000 000 гривен необходимых для завершения дома
virtuoso
15.07.2009 21:11:03
Гм. йцукен, в мене точної інформації немає :)
А якби і була, то не виклав би. Це річ конфіденційна...
Я тут, до речі, далеко не все викладаю, що через руки (і вуха) проходить, і на це є ряд причин.
Але по грубих оцінках, тільки за останній місяць заключено контрактів на суму близько 20млн. Це інформація з відкритих джерел - вартість квадратного метра, повідомлення нових інвесторів на форумі, окремі телефонні дзвінки... Кожного дня продовжують підписуватись нові контракти, по кілька штук за добу. Хто сумнівається, хай спробує додзвонитись тепер у відділ продаж з 9.00 по 18.00, я вже не говорю про те, щоб чергу у пів-дня вистояти.
йцукен
15.07.2009 21:16:35
по моему мнению ускоренные темпы строительства КГС в доме на московской площади связаны исключительно с недобросовестной конкуренцией КГС с Парк Авеню... пытаются перехватить "денежных" инвесторов а заодно и "опустить" первого крупного иностранного застройщика... для этого перекидывают деньги от продажи других обьектов, именно поэтому Казачья например при продаже 40% квартир в доме ещё даже из под земли не вынырнула...
sssawa
15.07.2009 21:19:31
для соседей
virtuoso
15.07.2009 21:30:10
Значить, поспілкувався я з різними людьми, почитав трохи матчасть і так виглядає, що шансів мати просту штукатурку на фасаді у нас мінімум, буде щось краще :)
Припустимо, тип фасаду у нас в договорі не прописаний. І в додатках теж.
Але теперішня реклама (і в електронному, і в паперовому вигляді) чітко прописує: будинок з червоної цегли, який має вентильований фасад . "Мокра штукатурка" - це не вентильований фасад. Покласти її можна, але зразу ж можна і нарватись на недобросовісну рекламу, товариство з захисту справ споживачів, ЗМІ, судові позови, скандали... (а ще інші об`єкти колись прийдеться продавати) навряд чи заради економії на це хтось піде. polynuchka, Ви як юрист що скажете?
Для довідки. Вентильований фасад(фальшстіна) - конструкція, що складається з плитки для зовнішнього облицювання, металічної несучої конструкції, яка утримує плитку, шару утеплювача, який проходить прямо по стіні, і (увага!) вентильованого простору. Як зовнішній елемент вентильованого фасаду може бути камінь Сканрок, касета из композитного матеріалу, керамограніт, профнастил...
Проста штукатурка тут ніяк не вписується.
sssawa
15.07.2009 21:30:14
это около 19.00..
sssawa
15.07.2009 21:33:46
и еще..
наблюдатель28
15.07.2009 21:35:48
Ув. virtuoso если ваша информация о 20 млн. верна то тогда становятся абсолютно непонятны темпы строительства... или они деньги на депозит ложат что бы на % повысить рентабельность и скомпенсировать скидки? Почему не начал строится паркинг? При существующих темпах строительства 20 млн они будут осваивать примерно 9 месяцев... короче слишком много вопросов и никаких ответов... посмотрим как они завезут на следующей неделе 2 машины кирпича обещанные Вам... да и зачем им новый кирпич если тот что лежит на этажах в палетах они ещё не освоили... такое впечатление что сотрудников УМК устраивает то что они обеспечены стабильной работой и зарплатой ещё надолго, меня как потенциального инвестора это не устраивает.... засекаю для себя ещё месяц и если не увижу внятного темпа работы то отказываюсь от мысли инвестировать в дом не только до момента окончания монолита а скорее даже до момента когда дом будет сдаватся
virtuoso
15.07.2009 21:39:03
sssawa, дякую.
Продовжуючи тему вентильованого фасаду, зауважу також, що невблаганно йде зима.
Плитку можна клеїтиприкручувати практично в будь-яку погоду (за винятком урагану), а от штукатурку класти при низьких температурах не вдасться.
Відповідно, на нашу руку може зіграти і те, що ризик почати оштукатурювати фасад і не встигнути закінчити один-два поверхи - бо почнуться холоди - нерозумний. В такому випадку прийдеться чекати близько 4-5 місяців, щоб доштукатурити один той злощасний поверх і урочисто здати будинок... ну якось маловірогідно...
А погода у нас така - уже в жовтні може бути вдень бабине літо, а вночі мороз до -5 і нижче :)
Ну але це лише одна тема з тої проблематики, яку обговорювали сьогодні. Бюджетні радіатори опалення можна ставити і при мінусовій температурі, тобто питання зборів абсолютно не знімається.