ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

virtuoso

virtuoso

22.07.2009 21:59:02

aaa:
В мене складається таке враження, що у Вас є дві позиції - Ваша і неправильна.
Порядок...

2 ааа: бачите, я окреме повідомлення для Вас створив, а кажете, що Вас не поважаю :) До речі, нічого так і не отримав від Вас на рахунок того, щоб перехилити бокал пива або два...
Тепер ближче до суті. Форум для того і є, щоб обмінюватись думками і у словесних баталіях доходити до істини (ну або принаймні недалеко від неї). Чим більше на форумі писати, тим більша вірогідність помилки, особливо якщо говорити про теми, по яких немає профільної освіти і/або відповідного досвіду. Гілку читають тисячі людей, і спеціаліст у кожній галузі знайдеться, будь то ботанік чи rocket scientist, а ми тут говоримо багато про що... кондиціонери, комунікації, інвестиції, екологія, політика, ландшафт, історія, транспорт... що тільки на голову налізе.
Ви висунули тезу, а я - антитезу, запропонувавши дискусію. Почитайте хоча б перший абзац мого повідомлення, яке Вас вразило: "Вибачайте... не впевнений... давайте дискутувати..." В чому проблема? Я для чого написав згаданий пост - тому що:
- Ви, по-моєму, безпідставно згадали те, що УМК повинна б новим інвесторам якось компенсувати різницю між тим, що уже заплатили, і тим, що могли б заплатити по гіпотетичному договору кредитування. Тим самим Ви відлякуєте нових інвесторів від нашого будинку, а це в плани існуючих інвесторів (переважна більшість на гілці) навряд чи входить.
- я Вам обгрунтував, чому ставка кредитування 13%, а не 14.7%. Ви так і не пояснили, звідки взята Ваша цифра (при чому я не наполягаю на тому, яка саме з них правильна, просто прочитав у офіційному документі те, що відрізняється від Ваших даних).
- мною був прикладена постанова, по якій визначаються пільгові категорії потенційних кредитчиків, і так виглядає, що в їх число влізти людині з грошима тяжкувато, а прочитавши Вас, можна зробити висновок, що це зовсім нескладно.
- Ви писали про те, що інвестор сплачує 30% вартості, а не 70, як є насправді... оцей т. з. пільговий кредит на 70% отримати ІМХО тяжкувато. Ви не пробували в кращі часи подаватись на пільговий, т. з. молодіжний кредит? А я знаю кількох, хто пробував :) Невже Ви щиро вірите в те, що Дама З Косою буде сотні-другій соціальників купувати квартири за рахунок бюджету (замість того, щоб, наприклад, додати по 5 гривень усім пенсіонерам перед виборами?)
Одним словом, був ряд недоречностей, які я Вам запропонував обгрунтувати і продискутувати. Ви ж, так виглядає, до дискусії не готові. Можливо, пізніше.

Цитувати

йцукен

йцукен

22.07.2009 23:30:11

я тут посчитал что для того что бы достроить дом УМК надо продать все 37 оставшихся 2к и ещё 40 3к квартир, что по нынешним временам очень много

Цитувати

BARBOS

BARBOS

23.07.2009 05:40:17

virtuoso, матереиально к сожалению помочь могу врядли)))
на какой мейл или аську можна Вам написать?

Цитувати

matinale

matinale

23.07.2009 06:17:51

BARBOS, читайте внимательней )))

lokinter(гав-гав)yahoo.com

Цитувати

BARBOS

BARBOS

23.07.2009 06:57:59

matinale, я так понял вы инветор)) не хотите в аське постучать?

Цитувати

StanS

StanS

23.07.2009 06:58:40

2 йцукен: можете привести расчёт? ;) подобные цифры, действительно, настораживают, но, как мне кажется, уж что-то слишком много вышло.

Цитувати

phantom

phantom

23.07.2009 09:18:20

Президент Виктор Ющенко приостановил действие постановления Кабинета министров N684 от 17 июня о поручении Государственному ипотечному учреждению выкупать жилье для льготников. Об этом говорится в указе Ющенко №565/2009 от 22 июля.
Своим постановлением Кабмин поручил ГИУ за счет средств, полученных в 2007-2008 годах под госгарантии, выкупать строящиеся дома со степенью готовности 70% и сроком сдачи в эксплуатацию до 25 декабря, а также готовое жилье для дальнейшей передачи его льготникам.
В указе Ющенко отметил, что постановление Кабмина не соответствует Конституции, поскольку в данном случае правительство перебрало на себя полномочия Верховной рады.
Президент мотивирует свою позицию тем, что, согласно закону о поддержке строительной отрасли, в период кризиса поддержка строительства жилья до 2012 года осуществляется путем льготного кредитования застройщиков.
Постановление же Кабмина предусматривает финансирование завершения строительства жилья путем выкупа его ГИУ, что не предусмотрено указанным законом.
Таким образом, по мнению Ющенко, правительство своим подзаконным актом попыталось осуществить регулирование ситуации, превысив свои полномочия.
На тех же основаниях Ющенко приостановил действие последнего абзаца пункта 4 Порядка предоставления государственных гарантий по обязательствам ГИУ, утвержденного постановлением Кабмина N1094 от 3 августа 2006 года.
Этот пункт предусматривал, что ГИУ может использовать займы для обеспечения жильем льготников путем проведения аукционов на понижение цены себестоимости 1 квадратного метра жилья или путем выкупа готового жилья.
В связи с этим Ющенко также обратился в Конституционный суд с просьбой разъяснить конституционность приостановленных им постановлений правительства.
Напомним, что 17 июня Кабмин поручил ГИУ выкупить жилье для льготников на сумму 2 миллиарда гривен.
h ttp://podrobnosti.ua/power/2009/07/23/617527.html

Цитувати

aaa

aaa

23.07.2009 11:05:16

virtuoso:
2 ааа: бачите, я окреме повідомлення для Вас створив, а кажете, що Вас не поважаю...

Дякую за виявлену до моєї персони повагу.
Проте.
1. Якщо Ви або Ваші знайомі ХОТІЛИ але не отримали молодіжний кредит це не означає, що його не можливо отримати. В мене чимало знайомих, які отримали саме пільговий молодіжний кредит по ціні 3200 грн. (навіть не компенсацію відсотків, яка в певний час роздавалась з одним критерієм - вік до 35 років), і повірте, якщо ціна питання більше 200 тис. грн. не питання походити з документами та стати на чергу.
2. Думайте ширше, якщо Ви не зможете отримати кредит за вказаною програмою - то хтось же зможе!!!! І Ваш будинок добудують:))
3. Читайте уважніше. Я писав "Доречі, можливо необхідно ставити питання перед УМК про перерахування вартості квартири інвесторам, які в липні 2009 року уклали інвестиційні договори?" а не "Ви, по-моєму, безпідставно згадали те, що УМК повинна б новим інвесторам якось компенсувати різницю між тим, що уже заплатили, і тим, що могли б заплатити по гіпотетичному договору кредитування." VIRTUOSO ви за кого, за себе чи за того дядю? КОМПАНІЯ була ГОТОВА ще весною ДОБУДУВАТИ БУДИНОК при ПРОДАЖУ КВ. М. ПО 7920 !!! а не від... і до... в залежності від поверховості, виду, і т. д.

Цитувати

StanS

StanS

23.07.2009 11:16:07

ну вот, сейчас снова будем virtuoso женить без него самого :))
2 aaa: я не знаю финансовой стороны строительства УМК, поэтому могу только догадываться какова реальная себестоимость 1кв. м., но хочу отметить, что если компания продает в "розницу" (по одной квартире) по цене от 7695грн/кв. м., то почему бы ей не продать "оптом" большую часть (если не всю) не проданных до сих пор квартир по цене 7920грн/кв. м.? думаю, что это вполне нормальное решение и ни о какой компенсации думать не думаю, хотя и заключал договор чуть больше недели назад.

Цитувати

йцукен

йцукен

23.07.2009 15:32:43

2 phantom
да "недлолго музыка играла, недолго фраер танцевал...." я так понимаю что денежки Президент заблокировал и помощи ждать неоткуда.... интересно что УМК по этому поводу скажет в суботу

Цитувати
<< 178 179 180 181 182 ... 579
Архів