virtuoso
27.07.2009 09:48:55
А у мене тепер запитання трохи інакшого плану (тільки що помітив).
Який пункт правил форуму порушився, коли було створене опитування по ставленню інвесторів до вентильованого фасаду? Чому було видалене повідомлення з лінком?
На теперішній час результати опитування такі:
"Моє ставлення до вентильованого фасаду":
Обов`язково! Для мене це критично! 85.00%
Ну, непоганий додаток, але і без нього можна жити 5.00%
Гм, мені якось фіолєтово :) 0.00%
Та нууу, вентфасад дорого - а головне, щоб будинок здали 5.00%
Я взагалі проти вентфасаду у будь-якому вигляді 0.00%
Я щось ще не визначився 5.00%
Вентфасад - це що? І де? 0.00%
Voldem
27.07.2009 09:57:16
Я думаю это из УМК "попросили" удалить.
Voldem
27.07.2009 10:03:13
На одном из собраний в декабре я специально задал вопрос по поводу подключения дома к коммуникациям (на проспекте Науки есть яркий пример). Представители Меридиана тогда меня заверили, что никаких проблем не будет. Как только всё будет готово - берём и подключаемся. Вы мол только не паникуйте.
Ludmila
27.07.2009 11:31:51
virtuoso: А у мене тепер запитання трохи інакшого плану (тільки що помітив).
Який пункт...
virtuoso, так давайте починати кампанію по зверненню в УМК з приводу фасаду. Раз так багато людей "ЗА" вентильований фасад, а при продажу і в рекламі була задіяна інформація, яка однозначно оговорювала його присутність в конструкції будинку. Давайте використаємо своє законне право отримувати інформацію про хід будівництва від УМК. У більшості інвесторів після зустрічі з ВВ так і лишилися вагання щодо цього питання, які можуть бути спростовані тільки після офіційної відповіді з УМК. ВВ сам неодноразово підкреслював, що він є лише виконувач, і остаточне рішення приймає далеко не він. Хоча дуже позитивна людина -у мене особисто склалося таке враження.
virtuoso
27.07.2009 12:20:46
Давайте, але проблема в тому, що багато хто сміливий лише за екраном монітора, особливо якщо це анонімно. Коли я запропонував формувати листа, люди просто розбіглись. Питання не лише в фасаді, Ви ж пам`ятаєте, які пункти ми збирались вносити у звернення на самому початку зустрічі.
Поки що на форумі крім Вас зі мною за звернення висловилась лише matinale. Три підписи під листом - це несерйозно, інвесторів більше двох сотень.
Я не входив у ініціативну групу із самого початку, тому в мене немає морального права раптом брати все на себе, я рядовий інвестор - як і всі тут. Мені це не найбільше треба, а я кожного дня трачу по годині-півтора на форум (в т. ч. вихідні). Я два тижні скликав інвесторів, організував зустріч із ВВ, забезпечив, щоб у нас на зустрічі був ноутбук і папір, зробив підсумок зборів тут (із фотографіями і коментарями)... в результаті це все кгм... не дуже кому-небудь цікаво.
Можливо, дані запитання не мають значення для переважної кількості інвесторів (на жаль, проголосувати анонімно встигли тільки 20 чоловік), а колективні дії повинні проводитись від більшості.
Я ціную свій час, а не секрет, що писанина на форумі не є моїм основним видом діяльності (мені, до речі, так і не зрозуміло, чи цікаво взагалі кому-небудь те, що тут відбувається останній місяць). Тому зараз починаю працювати над альтернативним проектом. Деякі деталі підуть пізніше, але не у відкритому вигляді і не на форумі.
І взагалі у мене уже передвідпускний настрій, днів через десять буду поза межами будь-якої досяжності у восьми тисячах кілометрів звідси :)
vik1405
27.07.2009 12:36:15
to virtuoso:
да, наш дом подключен к этой самой ПС, раньше и сейчас никаких проблем с электричеством не было, хотя не знаю, как повлияет подключение еще одно дома.
Я тоже "ЗА" написать обращение, но увы также как и Вы не вижу желания со стороны других инвестором, если хоть человек 10 откликнется на форуме - тогда имеет смысл, иначе УМК и дальше будет игнорировать инвесторов.
И еще вопрос ко всем: если среди форумчан инвесторы офисов? как с ними УМК решает вопросы?
Ludmila
27.07.2009 13:18:57
virtuoso: Давайте, але проблема в тому, що багато хто сміливий лише за екраном монітора, особливо...
virtuoso, Ви кажете люди порозбігалися... Так, порозбігалися, але виключно тому, що стомилися, і ще потрібно було переварити отриману від ВВ інформацію.
Щодо листа, то вже всім ясно, які саме моменти там необхідно викласти. А щодо особисто Вашої енергії, то, думаю, ніхто не має сумнівів, що Ви віртуозно зіграли свою роль по: викладанню самої різноманітної інформації щодо будинку, надиханню людей на зустріч... Так давайте будемо послідовними і доведемо справу до логічного кінця. Чого-то ж ми збиралися. Хіба ми отримали те, що хотіли? Якщо vik 1405 не проти, то хто-то минулого разу непогано сформулював листа, попросимо ще раз написати. Якщо я не помиляюсь, то була дівчина-юрист.
vik1405
27.07.2009 13:27:43
Тогда давайте на форуме тезисно соберем все вопросы, то есть по пунктам 1,2, … и т. д.
А тогда уже отредактируем, посоветуемся с юристом, ну вообщем видно будет.
matinale
27.07.2009 13:50:49
За юристом далеко ходить не нужно - у нас есть инвестор Наташа, которая как раз и редактировала предыдущее обращение.
Я все-таки предлагаю перейти на обсуждение текста письма через внутреннюю рассылку (все, кто счел нужным, мейлы вписали в список во время встречи). Либо же подождем virtuoso, который предлагал альтернативный и более удобный способ общения. Хотя не знаю, насколько корректно сваливать на одного человека организацию данного вопроса.
В любом случае, virtuoso, спасибо за Вашу активность. Это далеко не бесполезная работа с Вашей стороны. Даже не думайте такого! )))
Бывшийинвестор
27.07.2009 15:43:20
Dfktynbyf: Враховуючи, що ТММ дезертирує з цього фронту (реконструкція підстанції), прошу відгукнутися...
По-поводу Вашего дома... На Ломоносова не только проблемы с электроэнергией. В этом районе проблемы ещё с водоснабжением. Не хватает мощностей. И то, что УМК Вас уверяет, что дом готов на 80 % - полный блеф (моё субъективное мнение). Даже коробка дома не готова на 60 %. А подключение к наружным (внешним) сетям : электроэенергия, канализация, водоснабжение, -зачастую могут соить дороже стоимости строительства самого дома...
Добивайтесь от УМК результатов согласований тех. условий с соответствующими инстанциями (Киевэнерго, Киевводоканал)...