NataIvanova
09.10.2009 15:09:56
но не будем забывать, что после покупки квартиры, что на первичном, что на вторичном рынке надо делать ремонт. Потому мне отстрочка сдачи дома даже и не волнует, для себя я внутренне решила, комплекс достроен будет, а пока буду собирать на ремонт, мебель, сантехнику, технику........ список почти бесконечен))))))))))
aaa
09.10.2009 17:03:01
virtuoso: Що супер-показово, так це те, що сюди набігають люди з іншого об`єкта, який уже зданий!
Не...
Шановний пане, пропоную Вам закінчити обговорення лузерів з КМБ та ваших неправильних майбутніх "сусідів". Тим більше, що відстань до отримання свідоцтва про право на власність на квартири набагато більша ніж більшість інвесторів того бажає.
virtuoso
09.10.2009 18:13:52
Вельмишановний ааа, що знову не так?
До нас на рідну гілку форуму зайшов Ваш колега і хотів комусь пояснити, як це погано, що наш будинок здається із затримкою. Можна йому відповісти? Предметно і з лінками? Дякую.
Значить, офіційний веб-сайт "4 сезонів":
http://www.4sezona.com.ua/
Срок сдачи в эксплуатацию: I квартал 2010 года (дом №1)
На сьогодні будинок уже накритий, перегородки майже скрізь стоять, внутрішні роботи уже на 7-у поверсі.
Офіційний сайт КМБ:
http://www.kyivmiskbud.ua/ukr/appartments.php?pos_id=31
"Введення в експлуатацію - 30.09.2009 р."
Ця дата, якщо я не загубився в часі і просторі, уже пройшла. Будинок зданий? Ні. Інформація оновлена? Ні.
І що тепер - хто дурить інвесторів - УМК чи Київміськбуд? Отаке просте питання, витяг із офіційних веб-сайтів. А нам тут пропонують гроші забирати у свого забудовника. Перед тим, як шукати проблеми у когось, варто потурбуватись про тили.
І востаннє підкреслюю. Полеміка з нашої сторони (на вашій і на цій гілці) - прямий наслідок випадів в сторону "4 сезонів". Не застосовуйте подвійні стандарти - із своєї гілки "чужих" проганяєте, а самі не гордуєте писати на сусідських.
З повагою.
aaa
09.10.2009 18:48:49
До virtuoso: Вельмишановний ааа, що знову не так?
Читаючи Ваші пости, я зрозумів, що Вам читати необхідно декілька разів. Тому цитата "Шановний пане, пропоную Вам закінчити обговорення лузерів з КМБ та ваших неправильних майбутніх "сусідів". Тим більше, що відстань до отримання свідоцтва про право на власність на квартири набагато більша ніж більшість інвесторів того бажає."
Про вчасність введення в експлуатацію 4 сезонів і стахановські темпи мій колега у Вашій гілці нічого не писав. Якщо необхідно можу я розписати у всіх фарбах. Вважаю дискусію вичерпаною. Дякую.
Горилла
09.10.2009 22:36:21
Посмотрел. Интересно.
А какие трехи в продаже остались кто скажет?
И скидка долго действует ещо?
NataIvanova
10.10.2009 05:31:32
А инвесторы 4 сезонов - молодцы, такой сайт создали (4s at ua), столько инфо насобирали, особенно мне понравилась идея с обменом вариантами перепланировок квартир, а еще безрамное остекление лоджий, вообще новость для меня!!!!
phantom
10.10.2009 11:37:31
Виходячи із фото, що викладені на 111 сторінці в наших квартирах можливі два варіанта встановлення опалювальних приладів:
1. Панельні радіатори із вбудованим термостатичним клапаном з нижнім підключенням.
2. Секційні радіатори із боковим підключенням. В такому випадку термостатичний клапан буде встановлено на підводці до опалювального приладу.
Обидві схеми є однаково ефективними та сучасними варіантами обв`язки опалювального приладу.
Ще радує, що в наших квартирах не буде чугунних секційних радіаторів МС-140, встановлення яких практикує КГС практично на всіх об`єктах. В результаті, практично всі починають ремонт з того, що викидають нові встановлені МС-140 і ставлять сучасні опалювальні прилади, які мають естетичний вигляд і є більш ефективними по своїм технічним характеристикам.
Для кращого розуміння далі викладаю фото:
phantom
10.10.2009 11:42:36
Це перший варіант - панельні радіатори із вентильною вставкою з нижнім підключенням.
phantom
10.10.2009 11:44:47
Тільки нижнє підключення буде таким.
phantom
10.10.2009 11:47:41
А це другий варіант - секційний радіатор із боковим підключенням.