Голосеевский р-н, пр-т 40-летия Октября, 30-32 (Киевгорстрой)

matinale

matinale

08.10.2009 13:36:20

Клубный дом, говорите? Ок! Клубный дом - это престижный комплекс с очень ограниченным количеством квартир, эксклюзивным видом из окна, подземным паркингом, закрытой охраняемой территорией, с отделкой мест общего пользования дорогостоящими материалами с обязательным применением дизайнерской помощи.

Камерность в 17 этажей – звучит как минимум нелепо. Вид из окон на возню на Московской площади (вот уж где истинный муравейник!) – эксклюзивность очень сомнительная. Подземный паркинг – ок, тут порядок! Охраняемая территория – опять мимо. Дорогая отделка мест общего пользования – Вы это называете дорогой отделкой?

Цитувати

PG1693

PG1693

08.10.2009 13:54:43

matinale : а чому Ви так розхвилювались:)? Ви ж уже інвестували в інший об`єкт?! Чи переживаєте що не добудують?
Будинок у нас не ”клубний”, це я його так умовно за кількістю квартир на поверсі назвав:) Із 17 поверхів можете ще відняти 3 нежитлові, вийде житлових 14. Про "хмарочос-мурашник-гуртожиток" це ж було написане взагалі про висотки, а Ви це взагалі проектуєте на ваш об`єкт. Все інше це Ваші фантазії на тему ”клубний будинок”:)Не переймайтесь, все буде добре!

Цитувати

matinale

matinale

08.10.2009 13:59:47

PG1693, знаете ли, корректность в высказываниях у меня привита лингвистическим образованием. Когда приписывают себе или кому-то другому то, чего на самом деле нет, а затем включают задний ход: "это я так условно назвал", я обычно мимо не прохожу )))

Цитувати

aaa

aaa

08.10.2009 14:12:08

PG1693: TTOR : наскільки я розумію, Аркада скоро КМБ поверне назад непродані квартири...

В цьому проблем немає, КМБ продає секцію 2 Буд 2. перехід 1 % від сплаченої суми. Договір купівлі майнових прав.

Цитувати

PG1693

PG1693

08.10.2009 14:22:39

ааа залишається справа за малим, заробити відповідну суму коштів на додаткових 60 м в елітному ”клубному” будинку:)

Цитувати

TTOR

TTOR

08.10.2009 15:26:17

Померял в Google расстояния 2.8 км до Трутенко и 2.3 км но Новопечерских Липок, так что мы скорее соседи Липкам. ааа +1

Цитувати

sWeGrl

sWeGrl

08.10.2009 15:45:13

Дамы и господа, к чему эти споры? Мы проинвестировали в наш дом, прекрасно понимая, какой трафик на московской площади, куда выходят окна и что возможна задержка сдачи дома. Зачем об этом писать? Было бы много денег, купили бы себе дома в Конча-Заспе и не парились бы.

Я тоже, как и Вы, выбирал, где мне купить квартиру. Выбрал этот дом, по своим субъективным причинам. И не хожу в другие ветки форума, чтобы что-то умное написать. А если и пойду, то ни в коем случае не буду провоцировать людей на агрессию. Все построят и все у всех будет.

Цитувати

PG1693

PG1693

08.10.2009 18:54:01

virtuoso : в тому то й справа, що в нас з вами спільна гілка метро. Під`їдуть до вашої станції в часи пік всі ваші сусіди ”Сонячна брама”, ”Градимір”, Ліко-град та інші Теремки + з вашого будинку люди, то нам на ”Деміївській” уже й не сядеш, прийдеться їхати на авто:) Як кажуть ”меньше народу - больше кислороду”.

Не треба нас лякати Московською площею, бо в нас будинок на Голосіївському проспекті. Я ж Вас не лякаю Амурською площею і сдудентськими гуртожитками:)
Про наші слабкі місця якраз тільки наші ”добрі” сусіди й пишуть, але я цього не боюся бо в моєму будинку вже всі квартири продані, а в ось в будинку, який будується в ”найекологічнішому” місці Києва, на пагорбі не дивлячись на постійні акції квартири продаються дуже повільно. Чому б це? Щось тут мабуть не так...

Цитувати

PG1693

PG1693

08.10.2009 18:57:56

Забув написати, що моя ”цитата”, яку Ви тут навели залишається в силі, оскільки в нашому будинку немає однокімнатних квартир, але вона не має жодного відношення до сусідства:).

Цитувати

aaa

aaa

08.10.2009 19:03:26

virtuoso: sWeGrl: оце конструктив.
А ми на вашу гілку часто заходимо, просто висловитись...

Шановний пане, прошу перестати перекручувати факти. Крім Вас та декількох івнесторів з Вашої пісочниці флуд та негатив у нас на гілці більше ніхто не розводить. Вище я вже визнав виключність, правильність прозорливість та передбачуваність придбання супер квартири в прекрасному з дитячим садком величезному будинку за 450 м. від м. Васильківська. Моє побажання в скорому завершенні будинку Ви проігнорували проте Вам несподобався вислів про садок. Я надіюсь що Ви все таки через велику занятість не зрозуміли, що приміщення в якому виробляють прекрасні вікна для косплексу бізнес класу стане садком коли в нього хтось вкладе гроші як в Дитячий садок.
Я так зрозумів, що для Вас прикра несподіванка що будинок № 2 по Трутенка продавався, запитайте про це в ГВ (сходу непомню як звуть колишнього військового який продає квартири).
Цитата " vik1405 :
27.08.08 / 12:25 Привет всем! Прочитала предыдущее сообщение и сначала была в шоке, но потом внимательно прочитала информацию на сайте - это скидка на второй дом который стартовал в продаже. Начальная цена от 10620 и при 100% оплате 18% скидки, а для дома, который будет сдаваться через 3 года, и только поступил в продажу это, наверное, приемлемо. Что вы думаете?

Прошу зауважити, що я рекламою та підтримкою інтересу до будівництва 30-32 так як Ви до 4 сезонів не займаюсь, для цього є КМБ та Аркада.

Що саме з цього про Ваш комплекс Ви вважаєте незаслуженим та непереконливим:
1. "Один з названих вами ритмічно будуємих обєктів мав здатись до кінця 1 кварталу 2009 року та небудуввся взагалі зимою та весною 2009 року а зараз на сайті забудовника здача до кінця 1 кварталу 2010 року та йдуть будівльні роботи " Якщо Ви не в курсі почитайте Свою гілку там в деталях Вашими ж інвесторами розписано.
2. Про дитячий садок я написав.
3. На козацькій є двушки по 660 та 720 тис. грн. чи не варіант для бажаючих придбати кращу пропозицію на ринку на Трутенка?
4. Про те, що ближче до Новопечерських липок, Щорса, Хрещатика і т. д. я думаю Ви вже зрозуміли.

Цитувати
<< 95 96 97 98 99 ... 420
Архів