Голосеевский р-н, пр. Науки, 80А/73 (Житло-Инвест)

Alagris

Alagris

16.11.2011 08:10:56

Державну комiсiю з регулювання ринкiв фiнансових послуг-01001, Київ, вул. Грiнченка,3. Забудовник має сплатити пеню!

думаю такое не стоит писать в первом письме, но упомянуть можно ;)
кому пеню они будут платить ? нам или государству (городу) ?

Цитувати

OlgaZ

OlgaZ

16.11.2011 09:21:09

Я керуюсь тим, що у мене на руках. Тi фiнансовi послуги якi здiйснювала я, тим бiльш це порада адвоката.

Цитувати

св-54

св-54

16.11.2011 10:51:48

К коллективному письму можна еще добавить от каждого не равнодушного инвестора по телефонному звонку(если у кого то есть номера телефонов выложите)и давайте все дружненько будем звонить.....

Цитувати

sone4ko

sone4ko

16.11.2011 11:15:44

Кто возмется составить весь текст письма? Писать, я думаю, на две страницы не нужно, конкретно - по факту. Они там читать много не любят. Адресатов можно указать всех, кто имеет отношение к нашему объекту. Попова уведомить обязательно!

Цитувати

Аттон

Аттон

16.11.2011 11:53:14

м. Київ, вул. Володимирська, 42.

Учасникiв фонду фiнансування будiвництва житлового будинку

Iнформацiйний запит

У зв, язку з перенесенням строкiв введення будинку до єксплуатацiї i вiдсутностi обгрунтованого термiну здачi, вiдповiдно до ст. 32 Закону України «Про iнформацiю» та Договору про участь у фондi фiнансування будiвництва, просимо вас надати наступну iнформацiю про вищезгаданий об’єкт будiвництва:

1) на якому етапi перебуває будiвельна частина
2) на якому етапi перебуває узгодження та пiдключення будинку до iнженерних мереж
3) якi роботи потрiбно провесто щодо внутрiшнього оздоблення
4) про стан фiнансування цього об’єкта з мiсцевого бюджету: чи вiдбувається фiнансування повною мiрою, чи iснує заборгованiсть перед замовником та генпiдрядником i якщо iснує, то яка саме, якими причинами це викликано i як планується цю заборгованiсть лiквiдувати
5) обгрунтований графiк виконання залишкових робiт по будинку
6) обгрунтований термiн введення до єксплуатацiї

Ми наголошуємо на тому, що виконали умови фiнансування будiвництва зi сторони iнвесторiв i будемо вимагати виконання обов, язкiв забудовника у повному обсязi в найкороткiшi термiни.

Iнвестори
________

Цитувати

Аттон

Аттон

16.11.2011 11:53:44

добавляйте - редактируйте

Цитувати

св-54

св-54

16.11.2011 18:17:18

Я думаю, что письмо составлено нормально, только нужно указать адрес объекта и если нужны подписи или же просто подписать инвесторы( это будет впечетлительней, чем 10 подписей, которые соберем)ну и главное кто сможет довести письмо нужному адресанту.....

Цитувати

sone4ko

sone4ko

16.11.2011 22:48:01

Спасибо Аттон! Можно засылать! (небольшие поправки: "... до єксплуатацiї" - "в експлуатацiю"). И указать обязательно адрес получателя. Сколько у них времени на ответ?

Цитувати

Аттон

Аттон

17.11.2011 06:47:33

Кто готов встретится в субботу на объекте и подписать информац. запрос????

Время предлагаю в 11-00 или в 12-00.

Подчеркиваю...здесь нужно коллективное участие!!!!!!!!

много это времени не займет, но будет понимание ситуации...особенно это важно тем кто принял квартиры с ремонтом...представте, что будет с ним без отопления за зиму...

Цитувати

OlgaZ

OlgaZ

17.11.2011 06:54:18

Привiт! телефонувала в ЖI, 22 будуть вводити будинок в експлуатацiю. але так як вiдповiла менеджер по будiвництву нiщо не заважає виконувати роботи до весни. БТI не всi квартири обмiряли, почтової адреси немає, всi документи будуть робитись тiль в наявностi акту про введення будинку в експлуатацiю. Отримала також вiдповiдь що до виплати пенi, якщо цi виплати виконають то небуде за що добудувати будинок. На питання чому будiвництво затянулось, не всi iнвестори виплатили кошти.

Цитувати
<< 156 157 158 159 160 ... 252
Архів