Иришка
13.09.2013 10:11:36
sunsey: 1. У Житлоiнвестбуд-УКБ как правило есть своя комунальна организация которая берет...
Никакой конкретики, только "я думаю" и "возможно". Какие будут предложения?
Вы беретесь переписывать пункт 7 и согласовывать это с ЖИ?
А то многие возмущаются только, а делать ничего не хотят.
Лично я не представляю, как в этой ситуации можно что-то изменить, если нет лидера и нет связи с 80% инвесторов.
MuzhNati
13.09.2013 10:19:45
Да не могут они взять в собственность !!! Это паника не к чему на баланс они могу взять и только !!! Хватит паниковать !!!
sunsey
13.09.2013 10:49:51
Иришка:
Никакой конкретики, только "я думаю" и "возможно". Какие будут предложения?
Вы...
Тихо не нервничать, писал же что отпишусь. На даный момент я буду требовать что б этот пункт просто вычеркнули. Вам и всем рекомендую поступать так же. В любом случае юристов никто не будет искать и переписывать текст без слов "передати у властнiсть", все настроены поскорее приступить к ремонту, и правильно.
Novosel-2013
13.09.2013 14:06:18
Подскажите, кто принимал квартиру. Какие были недостатки, какие претензии принимают, какие нет, и как быстро исправляют. У меня в 131 была повреждена стяжка(кирпич выпал из рук на сырой пол видимо). Так что заранее прошу ребят исправить, если читают. А они читают.
wipe
13.09.2013 14:20:59
А справку о 100%% оплате кто-то уже получил?Пунк т 6, а не 7 про передачу комуникаций. У меня во всяком случае. Кто-то собрался захапать водоканал и их обязали, я так понимаю, всунуть этот пункт. И еще сами не знают кому их передавать. Но письмо можно им и написать. Кто был в квартире, на что обратить внимание?У кого какие косяки?Делитесь информацией. Адреса пока нет. Реально будет в начале октября, тогда и техпаспорта получим. И акты тогда. В общем тянется канитель.
Archibald
13.09.2013 15:02:31
З метою забезпечення централiзованого обслуговування iнженерних мереж обєктiв житлового фонду пiсля вводу обєкта будiвництва в експлуатацiю Покупець погоджуется передати в користування територiальної громади м. Києва або у користування постачальних чи експлуатуючих органiзацiй будинковi iнженернi мережi тепло, енерго, водопостачання з окремо розташованими i вбудованими бойлерами, насосними з обладнанням, iндивiдуальними тепловими пунктами, до яких приєднаний обьект будiвництва."
Я точно узнаю проходят ли сейчас "протоколы разногласий" пару год назад по спорным пунктам можно было писать протоколы, и договор подписывать с протоколом. В "корыстування" более корректная формулировка.
slev
13.09.2013 18:50:16
Повнiстю пiдтримую попереднього дописувача: " проходят ли сейчас "протоколы разногласий" " - проходят - кодекси ще нiхто не вiдмiняв, обов’язково вказуємо в "Протоколi розбiжностей" наступну фразу, типу "договiр такий-то без протоколу розбiжностей недiйсний", слiдкуємо щоб i на договорi, i на Протоколi розбiжностей було проставлено пiдпис (а не факсимiле) вiдповiдальної особи (тiєї особи що уповноважена на це ЖИ та про номер довiреностi якої йдеться в преамбулi договору або додаткової угоди).
А фактично, якщо та сама бойлерна побудована за наш рахунок, - пiшли всi в ж... - тiльки на баланс для "покращення" або "сприяння", нiякого вiдчуження, - може йти мова лише про аренду, умови якої буде прописано в кожному окремому договорi по обслуговуванню будинку та прибудинкової територiї (все врегульовано законодавчо, там же прописано як повинна нараховуватись плата, все затверджується держадмiнiстрацiєю). У додатковiй угодi можна говорити лише про спосiб оплати залишку 1% та "лишнiх" квадратур.
Половина пiдписала? А половина хоч продана реальним iнвесторам а не перекупникам? ;)
OLEKSiy
13.09.2013 18:54:24
На форумi ще нiхто не пiдписав, а в них вже половина пiдписаних! Блєфують! Схоже в покер люблять грати :)
slev
13.09.2013 19:33:24
Хочу ще сказати кiлька слiв як бачиться алгоритм дiй згiдно дiючого законодавства та договору що уже пiдписано:
1. Пiдписуємо Додаткову угоду до Договору, звичайно без стороннiх пунктiв про iншi зобов’язання не передбаченi умовами Договору (iнакше оформляємо Протокол розбiжностей до Додаткової угоди, якщо, звiсно в ЖИ будуть "продолжать упорствовать");
2. Проплачуємо 1% згiдно Договору в погоджений термiн згiдно Додаткової угоди;
3. Чекаємо паспорту на квартиру iз розмiрами (обмiром) БТI;
4. Проплачуємо "надлишок" (за наявностi) згiдно Договору i Додаткової угоди, в погоджений термiн, звичайно, лише пiсля отримання паспорту;
5. Оглядаємо "предмет iнвестування", пiдписуємо Акт приймання-передачi, або не пiдписуємо, але обов’язково у письмовiй формi повiдомляємо ЖИ про "виявленi недолiки";
6. Чекаємо виправлення "недолiкiв" i далi знову див п. 5 поки не буде претензiй i Акт приймання-передачi пiдписуємо;
7. Оформляємо свiдоцтво про власнiсть;
8. Пiдписуємо договори про комунальнi послуги та обслуговування будинку та прибудинкової територiї iз "експлуатуючою органiзацiєю";
9. Робимо ремонт!
mara25
13.09.2013 19:34:06
advir: Звонили из ЖИ предлагали завтра в субботу с 10 до 14 часов (смотровой день) принимать...
advir, я так понимаю, что подписание доп. угоды возможно только после подписания акта от строителей? Или есть еще какие-то нюансы? Спасибо