ЖК "Зеленый остров-2", Шевченковский р-н, ул. Сикорского, 4-6 (Ковальская)

bubuzja

bubuzja

08.04.2014 14:49:59

Под каждым словом подписываюсь! И некоторых Ковальская может даже усыновить.

Цитувати

bubuzja

bubuzja

08.04.2014 14:50:54

Pakito: По состоянию на 03.04.2014 у Ковальской остаются в продаже 167 квартир. Значит, продано...

Под каждым словом подписываюсь! И некоторых Ковальская может даже усыновить.

Цитувати

norman_ua

norman_ua

08.04.2014 15:05:15

Pakito: По состоянию на 03.04.2014 у Ковальской остаются в продаже 167 квартир. Значит, продано...

Я теж нiяк не можу зрозумiти, як люди можуть шкодувати витратити 5 000 грн вклавши десятки тисяч доларiв i не розумiти ризику форс мажору, який зараз пiдвищений. Дуже, дуже сумно :(

Цитувати

Danse_Macabre

Danse_Macabre

08.04.2014 15:19:37

norman_ua:
Перепрошую, але з тим, що договори Ковальської "перекошенi не на користь iнвестора"...

***Стосовно дати введення в експлуатацiю.

Не знаю який саме у Вас договiр, але для прикладу з мого:

"6.2. Запланований термiн прийняття Будинку в експлуатацiю: до 01 сiчня 2015 року."

"7.8. У разi порушення строку завершення будiвництва, зазначеного в цьому Договорi, бiльше нiж на 6 (шiсть) мiсяцiв, то за вимогою Iнвестора даний Договiр може бути розiрваний i Фонд, у такому випадку, повертає сплаченi Iнвестором кошти протягом 30 (тридцяти) робочих днiв пiсля розiрвання цього Договору та отримання вимоги Iнвестора про повернення коштiв."

Слiд сказати, що у даному договорi не визначений "строк завершення будiвництва", а є лише "Запланований термiн прийняття Будинку в експлуатацiю". Таким чином пункт 7.8 втрачає "точку вiдлiку" цих 6 мiсяцiв, а отже санкцiю застосувати практично неможливо.

Пункт 7.8 це ледве не єдиний пункт, який повинен стимулювати забудовника робити все вчасно i вiн не працює. Якщо ви звернетесь з претензiєю, то вам просто скажуть, що "ви бачили, що пiдписували".

*** Стосовно Канади, ще гiршої якостi договорiв у iнших забудовникiв, кочення бочки

Дивно, що ви як юрист фактично говорите про те, що ми повиннi бути вдячними забудовнику за те, що вiн трохи кращий за решту забудовникiв i не включив до договору ще бiльше "мiнусiв" для iнвесторiв. Я вам кажу реально про те, що даний договiр є не бiльше, нiж папiрець, а розраховувати можна тiльки на поряднiсть забудовника, крiм вiри i сподiвання iншої зброї у нас немає. Чи ви не згоднi? Вважаєте, що з таким договором можна пiти i виграти навiть у справедливому судi?

Я не зрозумiв за що саме ви мене критикуєте. Проведемо паралель: якщо у черзi за молоком я простояв 2 години, а в черзi за масло 1,5 години, то це не означає, що я повинен звеличувати продавця масла. Я за те, щоб говорити про реальнi проблеми i недолiки, а також виправляти їх.

Я чудово розумiю, що на ринку немає набагато бiльш надiйних i чесних форм придбання недобудованих квартир. Ми всi оцiнювали реноме Ковальської, коли вирiшували придбати тут житло, а ще важливiше - оплатили це реноме, адже вартiсть метра тут була i є далеко не благодiйною. Але, на мою думку, це не змiнює того, що за нормальних умов сторони договору повиннi бути рiвноправнi i мати взаємну повагу. За нашими договорами чiтко винен тiльки я, а менi виннi без строку виконання.

***Про нелояльнiсть до iнвесторiв
Поясню свою думку - я не про нелояльнiсть кажу, а про те, що ця лояльнiсть, яка є зараз, залежить виключно вiд волi забудовника. Все. Iнших важелiв впливу у нас немає.

Цитувати

olyshka_zo

olyshka_zo

08.04.2014 15:23:42

Pablo:
У меня очень похожая ситуация и все же решил заключить договор. Напишу свои...

Точно в такой же ситуации :)

Цитувати

Juliya88

Juliya88

08.04.2014 15:36:36

4 дом, документы подписали, хоть ремонт делать и не собираемся и жить есть где. вообще с такой ситуацией в стране приятно удивлена что компания застройщик идет на уступки, в то время как остальные уже чуть ли не объявляют себя банкротами!!!в моей ситуации вообще приятно вдвойне, т. к. физически не могла приехать в Киев девочки-менеджеры отослали все почтой, за что большое им спасибо! И напоследок, дорогие соседи как же все-таки уже хочется вселиться в наши квартиры, сидеть на лавках под столетними дубами, гулять по парку и не думать про волокиту с документами, политический и экономический кризисы и бла бла

Цитувати

Lilili

Lilili

08.04.2014 16:34:31

Я написала свiй попереднiй пост, який продемонстрував високий ступiнь "толерантностi" майбутнiх сусiдiв, тiльки через те, що, як на мене, несправедливо останнiх десять-пятнадцять сторiнок форуму вказувати на те, що тi, хто не пiдписав договори, це люди, якi або не мають достатньо грошей i є, як ви їх називаєте, "розстрочниками", або ж перекупщики.
У кожного свої обставини та аргументи. Кожем має на них право. Бiльше того, зважане та обдумане рiшення, навiть якщо воно не спiвпадає з моїм баченням, я, на вiдмiну вiд бiльшостi учасникiв форуму, поважаю.
Нам також є де жити, тому раннiй ремонт ми не планували. Бiльше того, ситуацiя в країнi швидше демонструє, що такий ремонт навiть у 2015 роцi не буде вважатись розумним вкладенням коштiв.
Платити ж за свою квартиру все, що потрiбно, ми, звiсно, будемо. Але саме за свою квартиру.
Тi ж, хто вiрить, що ключi в руках - запорука успiху проекту, як на мене, обманюють себе. Ми ж маємо на метi не отримати ключi, а отримати право власностi на свою квартиру.
Ми, зi свого боку, дуже сподiваємось, що отримаємо право власностi на свою квартиру вчасно... Готовi робити все, що знадобиться, аби пришвидшити саме процес отримання права власностi на квартири.

Цитувати

grapes

grapes

08.04.2014 17:01:29

Wladimir: Добрый день, срок уже продлили до 10.04.2014
http://zeleniyostriv.ua/news/do_remontu_u_2014

я смогу подписать договор только 14 апреля (физически буду в Киеве). Это ещё будет актуально?

Цитувати

bubuzja

bubuzja

08.04.2014 17:53:17

Lilili: Я написала свiй попереднiй пост, який продемонстрував високий ступiнь "толерантностi"...
Как Вы не понимаете, что это все взаимовсязано! Ковальская сказала, что если будет набран процент подписавших- они будут нанимать дополнительные бригады, чтобы закончить дом быстрее. Закончат быстрее-впустят на ремонты, быстрее оформится право собственности. Ну поймите, в такой ситуации в стране нужно максимально ускориться. Я из семьи строителей, я знаю о чем говорю, и Киевгорстрой и Житлоинвест сейчас просто замораживают стройки. Ну зачем нам всем растягивать удовольствие до следующего года? Та может в следующем году и страны уже такой не будет, или будет не в том составе! Ну поймите же Вы наконец, ну не то сейчас время для " отложить на потом" !!!
Вы знаете, дорогие соседи, я исчерпала поток аргументов. Мне очень радостно за всех, кто настолько оптимист, что готов не спеша строиться, кто уверен в 2015 году в чем- то, кому есть, где сейчас жить и кому, по сути, наплевать на других людей.

Цитувати

Ivan_s

Ivan_s

08.04.2014 19:10:53

Никто не спрашивал, вернут ли на сайт первую камеру?

Цитувати
<< 192 193 194 195 196 ... 278
Архів