Льготный молодежный кредит в Киеве

Andres

Andres

03.03.2006 10:39:00

Чи діє у районних квартвідділах міста Києва єдина рейтингова система відбору кандидатів на отримання пільгового молодіжного кредиту?

Нещодавно в інтернеті на веб-сайті Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву з’явилася інформація про рейтинг кандидатів на отримання пільгового молодіжного кредиту. У мене виникло наступне запитаня: Чи діє у районних квартвідділах міста Києва єдина рейтингова система відбору кандидатів? На це запитання у квартвідділі мені відповіли, що немають ніякого відношення до фонду, тобто в них своя черга. Здається враження, що квартвідділи “надають” молодіжні кредити за якоюсь іншою схемою. Як мені відомо, рейтингова система була запроваджена з метою унеможливлення проявів корупції. За якою ж тоді схемою працюють районні квартвідділи? Чи означає подання заяви на Молодіжний кредит у квартвідділ автоматичну реєстрацію у Фонді?
Як мені відомо, до кінця 2005 року у регіональні відділення Фонду необхідно було подати нові анкети, щоб потім з’явитись у “комп’ютерній черзі” на сайті Фонду. Але всі квартвідділи почали перереєстрацію, ні на які запитання не відповідали, нікуди не викликали для заповнення нових анкет. Чи потрібно в квартвідділі заповнювати нову анкету, чи необхідно самому її відвезти у Фонд?

Цитувати

Влада

Влада

03.03.2006 14:57:00

конечно в районах другая программа... в райнах действует программа Омельченка и она только для киевлян. Фонд же по всей Украине имеет РО (региональные отделения)
хотя они действуют по одной и той же Постанове.

Такой схемы отбора новой по ПК у них нет... у них обычная.. пока...

Цитувати

Ольга123

Ольга123

06.03.2006 08:52:00

в молодежный фонд по Киеву надо относить Ф3 и справки о доходах
новые анкеты он не дают заполнять
отговорка одна - когда до Вас дойдет очередь, тогда и будете менять анкеты (так мне говорили в прошлом году, Святошинский район) посмотрим что будет в этом году...

Цитувати
Архів