KatyBo
16.05.2008 10:42:33
Demonus, отправила!
Спасибо
Светлана
16.05.2008 10:58:28
Леха: Светлана, а всетаки Вы подсадная утка!!! Вы из Града.. или из МС-а?
Из Лермонтова, 22
Kaganchik
16.05.2008 11:02:44
Neznayu kak poidet dal`sh.No bilo bi ne ploho hotyabi raz v kvartal sobrat`sya neposredstvenno vozle stroiki i obsudit` tekuchee stroitel`stvo!A paru mesyacev deistvitel`no ne tak vajni po sravneniyu s zaderjkami na goda!!!
Буршен
16.05.2008 11:50:40
Все правильно, нужно начинать. Для начала с района и закинуть письма- претензии на все компании нашей строительной структуры с просьбой пояснить отставания от графика, большие перерывы в строительстве, а также низкую интенсивность стройки, потребовать проведения собрания. За страховую компанию нужно тоже не забывать. Насколько я интересовался, страховая - более-менее солидная структура, в отличии от ФК и строителей. И страховщики заинтересованы в окончании строительства и окончании в сроки не менее нашего. Ведь в случае чего, для них куча дополнительного головняка, а самое главное - убытки. Пусть они тоже подключаются. Во всяком случае, необходимо готовить бумажный материал. Разговоры - разговорами, их к делу не подколишь, в случае чего. А, даже любой не ответ на коллективное обращение, это уже нарушение Конституции и еще как минимум одного закона.
Вобщем, я сбрасываю Demonus свои данные.
vadimko
16.05.2008 12:52:53
Доброго дня всім дописувачам форуму! Давно стежу за перепискою. Цілком погоджуюсь з Буршеном та Domenusom. Поки ми всі разом не зберемось і не підпишемось під спільним листом до ФК з вимогою надати звіт про фінансування будівництва, та подальші плани будівництва ми так і далі будемо писати на цьому форумі. Пропоною вислати всім зацікавленим свої контакти Domenusu, якщо він звичайно погоджується, якщо ні то можна писати мені vadimko_200510@ukr.net, погодити листа-заяву і підписати його. Пропоную це зробити за вихідні дні для того, щоб на початку тижня його можна було зареєструвати в ФК.
Alexej
16.05.2008 13:06:48
У меня квартира в секции 2В,
готов поставить подпись под письмом Мс-инвесту.
Мой телефон 050 177 18 10
Алексей
KatyBo
16.05.2008 13:33:36
Прошу прощенья, а какую именно информацию нужно указать?
Просто контакты, или же детальную с номером договора, квартирой, метражом и т. д.
Спасибо
ROS
16.05.2008 14:04:53
demonus: Я нехочу разбираться кто тут кто - все мы взрослые люди, как я уже писал это мой...
demonus, я свой № тел и mail отправил..
vadimko
17.05.2008 07:00:21
Лист для обговорення, прошу, робіть свої доповнення, якщо необхідно. Лист розіслано також на скриньки дописувачів форуму.
Ми, ініціативна група Довірителів ФФБ виду «А» «Трипільська Брама іі черга» вважаючи на те, що вже є очевидним невиконання планів будівництва іі черги житлового комплексу з прибудованою школою мистецтв біля будинку по вул.. Лермонтова, 22 м. Обухів, і користуючись положеннями Закону України «Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю» ст..9 розділу 1, вимагаємо від Забудовника надати письмово план будівельних робіт вищезгаданого об’єкту, та, у випадку його невиконання, письмових роз’яснень. Просимо вищевказані документи надати в 7-денний термін Управителю ФФБ виду «А» «Трипільська Брама іі черга» ТОВ «Фінансова компанія «Град-інвест» за адресою 04080, м. Київ, вул.. Турівська, буд. 31, оф.10, кімн.7.
vadimko
17.05.2008 07:01:41
Лист для обговорення, прошу, робіть свої доповнення, якщо необхідно. Лист розіслано також на скриньки дописувачів форуму.
Ми, ініціативна група Довірителів ФФБ виду «А» «Трипільська Брама іі черга» вважаючи на те, що вже є очевидним невиконання планів будівництва іі черги житлового комплексу з прибудованою школою мистецтв біля будинку по вул.. Лермонтова, 22 м. Обухів, і користуючись положеннями Закону України «Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю» ст..9 розділу 1, вимагаємо від Забудовника надати письмово план будівельних робіт вищезгаданого об’єкту, та, у випадку його невиконання, письмових роз’яснень. Просимо вищевказані документи надати в 7-денний термін Управителю ФФБ виду «А» «Трипільська Брама іі черга» ТОВ «Фінансова компанія «Град-інвест» за адресою 04080, м. Київ, вул.. Турівська, буд. 31, оф.10, кімн.7.