ЖСК "Минеральный", Ирпень, ул. Минеральная, 39

Nadiia

Nadiia

29.05.2014 11:57:45

А менi здається, що пан Н хотiв, як в нас кажуть, i рибку з"їсти i на стiльчик сiсти :)... вiн мав добудувати будинок ще до "глобальних проблем", обiцяв пригнати декiлька бригад, та, напевно, ЖАБА не дала! За що й матиме "скупий платить двiчi" (не думаю, що матерiали лишились по тiй же цiнi)! Iще, питання для роздумiв: в Iрпенi будинки ростуть, як гриби, навiть зараз - в кризу... що ж заважає починаючи з 2012 року нашому забудовнику?
Я поки знаходжу лише два варiанти: або вiн "поганий танцiвник" або надто економний...

Цитувати

dumylka

dumylka

29.05.2014 14:14:20

Заважає те, що вiн не вмiє тримати своє слово, не думає за те, що це житло для людей має величезне значення, позбирав кошти i безкоштовно їми користується, не даючи нiякої вiддачi..

Цитувати

Nadiia

Nadiia

30.05.2014 07:25:30

На жаль, я схильна думати так як i Ви... Оскiльки, як би вiн хоч трохи думав за те, як добудуватись, а не шукати виправдання собi i ссилатись (захищатись) ситуацiєю в країнi, то шукав би вихiд... Зрештою, на мою думку, вартiсть його машини покрила б наше будiвництво!

Цитувати

Fedya

Fedya

30.05.2014 07:48:09

Якщо обмеження щодо розрахункового рахунку справдi має мiсце, то це "нормальна" ситуацiя для нашої банкiвської системи.
Якщо кошти iнвесторiв там на депозитах, якi повертають готiвкою по 1 тис. грн., то це реальна ж.. а. Тодi пан будiвельник просто заробляє кошти на вiдсотках депозитiв замiсть будiвництва будинку.
Всi цi ризики ми-iнвестори передбачали ж, коли вносили кошти, тому сподiватимемось на поряднiсть пана будiвельника.

Цитувати

TOURIST

TOURIST

31.05.2014 16:01:07

всем привет, ждите звонка от Нелюбина или АН-ПАРТНЕР по поводу нашей стройки, вроде бы как они собираются организовать собрание на СРЕДУ!!! но предварительно обещали обзвонить всех Нас (инвесторов) и назначить время. по крайней мере мне так они обещали!

кому то уже позвонили!?

Цитувати

Fedya

Fedya

01.06.2014 10:05:07

я вже передбачаю порядок денний цих зборiв...

Цитувати

irinaIka

irinaIka

02.06.2014 10:57:05

И мне обещали сегодня позвонить, но пока молчат

Цитувати

TOURIST

TOURIST

02.06.2014 12:30:23

заходил на стройку вчера, тихо/глухо как в лесу, даже штукатуров и тех нет, только пара охранников...

Цитувати

Fedya

Fedya

02.06.2014 16:44:26

Повiдомили, збори в четвер о 18.00 бiля майданчика будiвництва. Сформуємо бригаду i вiзмемось за роботу))).
Явку пiдтвердiть, будь ласка, щоб нас там кiлька чоловiк не виявилось.

Цитувати

dumylka

dumylka

02.06.2014 18:06:13

Мiй чоловiк буде обов"язково на зборах

Цитувати
<< 19 20 21 22 23 ... 23
Архів