leola
10.02.2014 06:33:30
Давление воды последнее время нормальное (тьфу-тьфу). Иногда проскакивает пульсация, но напор явно увеличился (правда мы еще поставили израильскую головку к душу, которая увеличивает напор воды за счет смешивания с воздухом (эффект явно есть, при том же количестве воды- идет не струйка, а нормальный напор). Поживем-посмотрим.
leola
14.02.2014 12:30:42
Сегодня поставили дополнительный замок. Могу порекомендовать мастера.
Не дорого (230 врезка +40 приезд в Ирпень) (перед этим обзвонила с десяток фирм цены от 300 до 900 только за врезку + приезд в Ирпень (не иначе как на VIP транспорте).
Мастер Савченко Александр (сделал все аккуратно и грамотно, обучался этому ремеслу, имеет сертификацию) нашла его на сайте www.remont-dverey.net.ua
Дверь у нас узкая не каждый замок подойдет.
leola
18.02.2014 07:52:46
телефон мастера по замкам ищите на сайте указанном в предыдущем сообщении (мой пост с телефонами был удален)
leola
20.03.2014 17:17:44
Что-то не решает наш ЖЕК вопрос по переходу на тариф за электроэнергию по 28 коп. может перестать им платить за обслуживание пока вопрос не решат, как думаете?
Hub
22.03.2014 15:01:35
Так, зараз вже березень закiнчується, а обiцяли що до лютого тариф буде 28коп.
А як Ви взагалi оцiнюєте роботу ЖЕКу???
Як на мене - незадовiльно...
Типовий ЖЕК який сплату послуг вимагає, а роботу виконувати не поспiшає.
Взимку снiг нормально з територiї не прибирався. Так, дорiжки шириною метр прокидали. А плата щомiсячно 20 коп на кожен квадратний метр нараховується.
На минулих вихiдних бiля дитячого майданчику лiхтар освiтлення впав i що? Його хтось вiдремонтував? Стоїть полiєтиленовим пакетом замотана дiра.
В нас бiля лiфта вiдпала плитка (бортик навколо дверей лiфта) i вже лежить так декiлька мiсяцiв. Хоча i в жек повiдомляли i прибиральниця казала що повiдомляла, та i самi працiвники жеку бачили коли свої боки виправляли з додатковими свiтильниками. Якi боки? Цi молдавани перебили менi кабель що iде вiд електрощитка в квартиру. Коли я перезвонив в жек до Дмитра, вони прийшли i виправляли. Я так розумiю, що серед працiвникiв був i вiн...
Доречi з додатковими свiтильниками також питання виникають. А навiщо вони? Працюють по детектору руху (на першому поверсi вже встановленi) але тiльки тодi коли ввiмкнено основне освiтлення... Вдень в пiдїздi як було темно так i залишається. Незнаю як в рештi будинку, а в другому парадному посеред дня необхiдно постаратись поцiлити ключем в замок, тому що ТЕМНО.. Невже не можна залишати лампи з детектором руху постiйно ввiмкненими??? Чи вони так багато електроенергiї витрачатимуть???
Я вже мовчу про зону за дверима пiд’їзду. Там темно, реально темно навiть посеред ясного дня, адже нiякого вiконця там немає. Чому там не встановили лампу з детектором руху, ну i вона має бути ввiмкнена цiлий день.
Взагаля якщо нас вже поставили перед фактом, що будинок на обслуговуваннi в цьому ЖЕКу, то хай хоч обслуговування надається нормальне...
Гадаю нiкому не варто пояснювати яка рiзниця мiж ОСББ та ТОВ "Пупкiнжек". ОСББ за законом не може бути прибутковим. Тобто всi грошi, якi зiбранi з проживаючих мають бути витраченi на обслуговування будинку (ну звiсно за виключенням заробiтної платнi персоналу). Ну а ТОВ нацiлений на заробiток грошей для власника....
uzd
22.03.2014 19:02:58
Сильно сказано! и, что немаловажно, почти в точку. я, как поживший ранее в доме на обслуживании ирпенского жэка, могу сказать, что ТУТ(по крайней мере 105Е) отличается в лучшую сторону в разы! уборка этажей не реже 2 раз в неделю, двор метут, мусор регулярно вывозят и кучки (от наших братьев меньших) собирают! кстати, во дворе зимой снег убирался. не так, как хотелось бы, но все же. по освещению этажей вопрос такой-же, больной. и дверной доводчик "рожали" в муках (кстати, отрегулировать не помешало бы), и домофон висит в космосе. НО! Дима вполне вменяемый, на замечания реагирует, бока исправляет. Немного бы инициативы... то такое. Считать прибыль ЖЭКа не пытался, на сегодня вполне устраивает качество предоставляемых услуг (есть с чем сравнивать, был опыт ОСББ, которые из невменяемых), так что небольшие правки- и мы в шоколаде!
djurka
23.03.2014 07:32:59
uzd : кучки, после своих братьев меньших, могли бы и сразу на месте и сами собрать, как это происходит во всем цивилизованном мире. Ну если мы конечно сами хотим жить в этом самом мире. Ну а если конечно хотим и далее жить, извиняюсь, в говне, то конечно, нужно чтобы ЖЭК убирал за Вашими любимцами.
bur4best
24.03.2014 08:38:22
Здравствуйте, соседи!))
Подскажите пожалуйста, кто нибудь из вас смещал котел, это возможно вообще, имеется ввиду, разрешается ли это?
Очень буду признателен на ответ!
Спасибо
viktor_kb
24.03.2014 08:50:06
Hub: Так, зараз вже березень закiнчується, а обiцяли що до лютого тариф буде 28коп.
А...
Так є негаразди в роботi ЖЕКу, але я думаю що все це питання часу, i завдяки нашим порадам, пiдказкам чи iнодi i жалобам все налагодиться. Але от на днях бачив "чудову картину", коли мешканець 57 будинку з балкона що виходить на дитячий майданчик, допаливши цигарку викилула його за вiкно, i пройшовшись внизу пiд даним балконом видно багато недопалкiв на брукiвцi та клумбi. Це нормально?
Hub
24.03.2014 09:26:01
Звiсно це не нормально.
Не хочеться давати оцiнку моральним цiнностям сусiдiв, але в другому парадному декiлька разiв i в пiд’їздi бачив недопалки. Також в самому лiфтi сморiд диму цигарок помiчав (сподiваюсь це будiвельники а не мешканцi)....
Шкода але люди якi так вчиняють нiчого поганого в цьому не бачать.
Так стою в черзi на маршрутку з академмiстечка i люди палять саме в черзi... Про те що це може бути неприємним для оточуючих вони i не задумуються. Приблизно кожен третiй на зауваження реагує з певною агресiєю.
Ну а недопалки якi викидаються з вiкна в сторону майданчика... Шановнi, там же нашi дiти, майте повагу.