himrina
22.04.2014 08:20:43
Воистину Воскрес!
Думаю нам стоит дату собрания назначить на 25 апреля, т. к. многие на выходные разъедутся на кладбища.
nick_name
22.04.2014 11:34:22
Друзi! Зустрiчаємося о 18.00 25 квiтня у Києвi в центрi або бiля станцiї метро в iншому мiсцi, якщо бiльшiсть на своєму авто. Час i мiсце коректується.
Маємо обов"язково зустрiтись. Можна, якщо знайомi з сусiдами, представляти i їхнi iнтереси. Будемо створювати iнiцiативну групу та планувати нашi дiї до реальностi. Потрiбно бачити один одного! 10 чоловiк за всiх думати не будуть. Нам же на користь вирiшити можливi проблеми гуртом, а вiд забудовника вимагати дотримуватись виконання своїх зобов"язань перед iнвесторами.
fireman
22.04.2014 20:41:49
Привет всем, а чего в Киеве собираться, считаю что лучше возле дома!
himrina
23.04.2014 09:11:42
Поддерживаю. Лучше возле дома. Время назначайте любое.
nick_name
23.04.2014 12:14:28
Ще раз: будемо переносити зустрiчi, - вирiшуватимемо проблеми кожен сам по собi, так, як i реплiки iнодi закидаємо на форумi. Знаходиться серед нас декiлька "розумних", iншi сидять i просто читають, iнформуються. Вибачте, це просто мертвi душi.
Зустрiч минулого разу з забудовником практичної користi не принесла. Прийшли, передали звернення, вислухали чергове... i розiйшлись. Чому ж тодi не сидиться спокiйно? Очевидно хочемо у будинок заселились в 2015.
Чому пропоную в Києвi? Пертись в Iрпiнь смислу не бачу. Нiчого нового там зараз немає, заливка буде з понедiлка i погоду в домi не робить. Є iншi питання. Бiльшiсть нас не з Iрпеня, i поїхати, щоб приїхати, марнотратство часу. Це моя думка. Якi пропозицiї, сьогоднi вже середа.
temych
23.04.2014 15:26:52
Идею собраться поддерживаю, думаю, что Киев будет оптимальным вариантом, потому что ехать в Ирпень безсмысленно, во всяком случае сейчас.
Кто-то на форуме предлагал в пятницу в 18.00. Думаю, есть смысл перенести на 19.00, чтобы все успели добраться (например, я).
Но!!! Акцентирую внимание, что на встрече должен быть представитель Акрополя (тот же Войцех, к примеру), который может дать ответы на вопросы и в курсе ситуации (без него смысла собираться нет - поговорим, пожалуемся, посочувствуем и разбежимся).
Жду предложений.
fireman
23.04.2014 20:24:08
А какова цель собрания, какие вопросы будем обсуждать?
ksuha
23.04.2014 21:25:34
Доброй ночи соседи! С Прошедшим праздником Всех "Христос Воскрес"!!!! По поводу встречи склоняюсь, что она должна произойти в Ирпене, так как большинство инвесторов совсем не из Киева (Я ТАК ДУМАЮ), и многим будет неудобно выехать в Киев!(лично себя беру во внимание), и думаю что встреча должна пройти обязательно, так как наше будущее в наших руках, по поводу насоса, БТИ, ОСББ, И Других не мало важных вопросов, мы должны встретиться и обговорить это лично а не на форуме!!! А уже потом приглашать непосредственно застройщика! (Если кто не согласен отпишите, а те кто за прошу подымите руку!!!!)
Vikusya
24.04.2014 07:12:55
Всiм доброго ранку. Хочу висловити свою думку з приводу зборiв. Зустрiтись - не велика проблема, але... Я повнiстю згодна з temych, якщо i зустрiчатись, то з представником забудовника. При цьому, потрiбно мати перелiк питань для вирiшення. Самi ми побалакаємо, але практичної користi вiд цього не бачу. По-перше, з приводу ОСББ треба вирiшувать бiльшiстю iнвесторiв, а ми якщо i зустрiнемось, то це буде не бiльш 20%, тобто тi, що читають форум. По насосу - вiн потрiбний, але ще минулого разу Войцех сказава, що насос будуть ставить, чи я щось не так зрозумiла? Дверi - це справа особисто кожного, доплатите - будуть кращi (можливо). Котли - якщо вони вже закупленi, то нiчого нового ми не придумаєм, якщо нi - то, знову ж таки, без забудовника ми не вирiшим цього питання. Це моя думка. Якщо все ж таки вирiшимо зiбратись, я буду
Serjik_007
24.04.2014 08:54:53
В этот раз приехать на встречу не получается.
Но хочу всё таки предложить создать инициативную группу из 3-х человек, т. к. для создания ОСББ, или передача управления домом на ЖЕК надо провести голосование среди всех инвестров и собрать большинство, а для этого как минимум нужны все контакты. Эти контакты нам просто так никто не даст, а вот инициативной группе - должны дать.
Давайте начнём с этого..., ведь на прошлом собрании Войцех Д. прямо говорил о создании и дальнейшем сотрудничестве именно с инициативной группой.