Ирпень, ул. 8-Марта, 26-А (Акрополь Групп)

vova82

vova82

10.06.2014 16:01:44

Сьогоднi був в офiсi Женю не застав зате була Катя i говорила, що завтра будуть робити обдзвон по поводу зiбрання 14.06.14., але попросила по можливостi нам мiж собою звязатися в кого є чиїсь контакти на випадок того, якщо їх не виявиться в офiсi чи був змiнений номер телефону i комусь не додзвоняться.

Цитувати

vita

vita

11.06.2014 14:04:11

алилуя, мне позвонили с офиса Акрополя и пригласили на собрание... свершилось. будем в субботу к 11-00 возле дома.

Цитувати

vova82

vova82

11.06.2014 15:59:48

Був сьогоднi на обєктi там риють ескалатором траншеї для каналiзацiї. Також завезли частину дверей та їх встановлюють. Окремо хочу сказати за дверi дуже приємно вражений, чесно кажучи думав будуть гiршi. Самi дверi з плотного матерiалу вага -80кг (не так -як Китайська жерстянка 25-30кг), у дверях непогана гарнiтура i мають нейтральний колiр та що там говорити в суботу всi приїдуть i побачать. Чесно кажучи коли заходиш в квартиру де є стяжка i стоять дверi то зовсiм вже iнше враження. Ахмет говорив, що дверi будуть ще ставити 1-2 тижнi потiм електрики зразу встановлять лiчильники i автомати i ток вже буде в кожного та можна потехеньку робити опалення, електрику, каналiзацiю воду. Чекати нам залишилось недовго тож давайте всi в суботу на збори бо питань, якi ще нам "всiм разом вирiшити" залишилось не мало.

Цитувати

temych

temych

11.06.2014 18:46:32

Всем привет. Звонок из Акрополя по поводу собрания на субботу подтверждаю. Буду. №46

Цитувати

Volodymyr_M

Volodymyr_M

12.06.2014 14:01:03

3й поверх. кв. №10.
Займаюся ремонтом вже 2й мiсяць. В основному по суботах.
Вперше мене запросили на збори (телефонували вчора). Всi попереднi пропускав через вiдсутнiсть iнформацiї про них.
До зустрiчi!

Цитувати

nick_name

nick_name

16.06.2014 12:30:29

Дякуємо нам, що зiбрались, i вiддiлу продажу, що допомiг у цьому. Створена iнiцiативна група розпочинає роботу щодо вирiшення питань, якi обговорювались пiд час зустрiчi. Прохання не бути байдужими, а всiм вкладати частку пропозицiй i позитиву загалом, бути згуртованими, виходити на контакт.

Цитувати

nick_name

nick_name

16.06.2014 12:32:23

Українськi хлопцi ставлять українськi дверi

Цитувати

nick_name

nick_name

16.06.2014 12:34:51

За симпатичнi дверi забудовнику не доплачуємо!?

Цитувати

temych

temych

16.06.2014 13:14:08

Всем привет. Я считаю, что доплачивать за двери нецелесообразно, поскольку их наличие обусловлено в договоре. Если Застройщик решил самостоятельно вопрос о необходимости установки именно этих дверей, то это его решение и мне оно нравится.

Доплачивать за двери не собираюсь.

Цитувати

ksuha

ksuha

16.06.2014 17:15:15

Добрый вечер Всем! По поводу доплаты за двери!?, Как и писала ранее, от своей позиции отступать не собираюсь!!!Спасибо застройщику за неплохие двери!!!, Но доплачивать, также не намерена!!!
Инициативной группе отдельное респект и уважуха, спасибо за начало из начал (имею ввиду, что не отказались, а как настоящие мужчины готовы к труду и обороне!!! )))), так же хочу обратиться ко всем остальным инвесторам нашего дома, не быть равнодушным, и не думать, что за нас все сделает инициативная группа, а по возможности стараться участвовать во всем, и во всех вопросах, что касается нашего дома!!! Вместе мы сила!! :)

Цитувати
<< 54 55 56 57 58 ... 68
Архів