time
04.12.2012 08:52:53
Шановну нашу ювiлярку – Валентину94 – вiтаємо з Днем народження!
Щоденною молитвою та натхненням до життєдайностi нехай для Вас прозвучать мелодiї з вуст чарiвної поезiї Лiни Костенко:
«Вечiрнє сонце, дякую за день !
Вечiрнє сонце, дякую за втому,
За тих лiсiв просвiтлений Едем
I за волошку в житi золотому.
За твiй свiтанок i за твiй зенiт,
I за мої обпеченi зенiти.
За те, що завтра хоче зеленiть,
За те, що вчора встигло оддзвенiти.
За небо в небi, за дитячий смiх.
За те, що можу, i за те, що мушу.
Вечiрнє сонце, дякую за всiх,
котрi ничим не осквернили душу».
Валентина94
04.12.2012 09:05:54
time :
ОГРОМНОЕ СПАСИБО!!!
liberdade
04.12.2012 13:09:12
Шановнi сусiди у нас все без змiн, зустрiчаємось на прохiднiй кiностудiї Довженко, на пр. Перемоги,44(м. Шулявська) о 16.20. Якщо є бажаючи якi не записувались, приходьте, тiльки не забудьте паспорт. До зустрiчi!
tanta
04.12.2012 20:43:19
Здравствуйте! Был кто то сегодня в внутри дома? Как обстоят дела?
liberdade
05.12.2012 08:41:03
Шановнi сусiди, хочу подякувати всiм хто брав участь у зйомках i тим хто був з нами подумки, ми команда i це дорогого коштує!Виходячи з того, що представники Житлоiнвесту та Спецжитлофонду вiдмовились прийти на програму, правда на нашому боцi i їм є чого боятись. Як нам сказали експерти в студiї собiвартiсть кв. м 300дол.,(за умови безкоштовної дiлянки i 500дол. якщо дiлянка придбалась за кошти)це означає, що наших 553дол. без урахування державних коштiв достатньо для завершення будiвництва будинкiв. Як ви розумiєте нашими грошима користуються як їм заманеться. Ми маємо вiдстоювати свої права разом i якщо потрiбно звертатись до суду, то має бути тiльки колективне звернення. Про вихiд програми "Про життя" в ефiр повiдомим обов`язково.
Хочужилье
05.12.2012 09:44:45
Спасибо большое liberdade за организацию! Думаю, что программа будет иметь большой резонанс. После увиденных/услышанных фактов на съемке программы сомнений не осталось - мы имеем дело с чинушами, которым на людей глубоко плевать и нам уверенно врут, а их высшее руководство "снисходительно позволяет эти мелкие шалости". Это СИСТЕМА! Показательно то, что г. Денисенко отсутсвовал. Как мне сообщили редактора программы, поначалу он видимо соглашался прийти, но поговорив с Пальчевским и не убедив его в чем то? - не пришел. А что он может сказать, у них круговая порука.
Ребята это не шутки, надо подыматься всем! 28.11 на встрече Надточий нам никакой конкретики не озвучил, как дальше он будет строить наши дома! Были одни "слезы" об отсутсвии финансирования.
На ветке Петропавловской нашла инфо о том, что предварительная сдача дома 12-20 декабря, будет Попов. Чем больше нас соберется тем лучше!
zebra
05.12.2012 12:24:06
Добрый день. Хочу поблагодарить инвесторов, экспертов, юристов, ведущего программы, журналистов, редактора и всех, кто причастен к вчерашней съемке, кто потратил свое драгоценное время, чтобы помочь нам решить нашу проблему. Мы вчера смогли получить ответы на волнующие нас вопросы и в студии, и после эфира. Так же нам дали много советов - куда стучать и на кого стучать. Кстати, с нашего ДОГОВОРА, который мы к сожалению подписали (потому, что у нас не было выбора) - все смеялись. Копию забрали юристы. На следующей неделе я с ними свяжусь, они скажут, что делать дальше.
time
05.12.2012 17:21:16
05.12.2012р.
Доброго вечора, шановнi сусiди!
Не втрималася, щоб не закарбувати iсторiю, хоча й пiсля 16.00.
Знiмки зi всiх бокiв.
time
05.12.2012 17:23:18
буд. № 1 i 2.
time
05.12.2012 17:25:23
Буд. № 2 - з боку Днiпра.