Кредиты через банк "Аваль"

nana

nana

21.03.2005 11:17:00

А возможен такой вариант, что банк Аваль планирует или рассматривает в будущем работать с молодежным фондом?.

Цитувати

Валентин

Валентин

21.03.2005 11:38:00

Может быть. У меня таких данных нет.

А вот то, что скоро уже будет:
В ближайшее время банк «Аваль» планирует снизить размер минимального взноса за счет собственных средств заемщика до 20 проц. Кроме того, частные лица смогут получить кредит на покупку недвижимости без первоначального личного взноса клиента при условии, что залогом возврата кредита является как жилье, приобретаемое за кредитные средства, так и другая недвижимость, которой владеет заемщик.

Цитувати

baobab

baobab

22.03.2005 08:36:00

Вопрос к Валентину. Возможно, повторяюсь, но все же...
Если я сейчас возьму в Авале кредит под 15% годовых, а через годик-другой(а может месяц-другой) банк уменьшит ставку, коснется ли это меня? Предусмотрено ли это в договоре? Или я как папа Карло буду платить банку по 15% весь период пользования кредитом?

Цитувати

Валентин

Валентин

22.03.2005 09:06:00

:) Не знаю.

Цитувати

new_Z

new_Z

22.03.2005 16:29:00

baobab: Вопрос к Валентину. Возможно, повторяюсь, но все же...
Если я сейчас возьму в...

То что уменьшит 99.999999% что нет.
То что увеличит 50% - или увеличит или нет.

Цитувати

Mykola

Mykola

23.03.2005 10:52:00

Питання до Валентина.
Зараз взяв кредит у Аркади на новострой під 18 відсотків у гривнях. Сдача будинку приблизно через рік. Чи можна потім, після здачі будинку, взяти кредит у Аваля (відповідно у доларах під менше ніж 18 відсотків) і погасити цим кредитом свій коедит у Аркаді (тобто рекредитуватися).
Спасибі.

Цитувати

Валентин

Валентин

23.03.2005 12:08:00

Можливо. Давайте повернемося до цього питання через рік. За рік багато чого може змінитися.

Цитувати

potato

potato

23.03.2005 14:35:00

Микола, у мене питання такого ж характеру. Я теж хотіла би перекредитуватися в іншому банку. А взагалі, під договір Аркади який-небудь банк дає кредит, хто знає? Менеджер в Аркаді нам відповіла, що це можливо, але на питання, який саме банк - відповіла, шукайте. Я так зрозуміла, що ви, Микола, цим питанням вже цікавились в інших банках. Поділіться, будь-ласка, інформацією. ДЯкую.

Цитувати

Mykola

Mykola

24.03.2005 17:07:00

Шановна potato!
Я маю інформацію про УкрСиб Банк. У них можна взяти кредит під заставу власного житла під 14% максимум на 7 років. Але умова, що житло не повинно бути у іпотечному списку. ТОбто спочатку потрібно в когось на декілька днів позичити гроші, віддати їх Аркаді, а потім брати в УкрСибі. Але в них там є додаткові розходи (1,1% комісія банку + страхування 0,35% вартості житла в рік + витрати на нотаріуса). Я порахував, що при моїх 18 тисячах доларів боргу, економії на 6 років буде приблизно 800-1000 доларів. І вирішив, що це те той варіант, за який потрібно братися.

Цитувати

Кениец

Кениец

25.03.2005 05:50:00

А підкажіть будь-ласка, що це за комісія банка ? За що вона береться і на що нараховується ? Чому в деяких банках вона є, а в інших - немає?

Цитувати
<< 62 63 64 65 66 ... 181
Архів