kluch
12.02.2011 16:27:53
alle :
Соседи первых этажей, посмотрите какие ванны вам ставят: чугунные, как в рекламе писали и Кулаков обещал, или металлические. а может акриловые завезли? Сообщите сразу, это всем важно.
---------------------------------------------------------------------------
А почему такое недоверие к застройщику?::)) Нас ведь ещё почти не обманывали ::)) В паспорте обозначены ванны Кировского завода Россия. И откуда информация что уже ставят?
kluch
12.02.2011 17:08:46
Инструкция по замеру квартиры.
http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=1&nreg=z0582-01
kluch
12.02.2011 17:35:53
Или конкретно:
Пiдрахунок площ квартир у житлових будинках i гуртожитках,
побудованих або реконструйованих пiсля 01.01.2006, визначається з
урахуванням вимог ДБН В.2.2-15-2005. Площа балконiв та лоджiй до
загальної площi громадських будинкiв та виробничих будiвель не
включається. { Роздiл 6 доповнено абзацом згiдно з Наказом
Мiнiстерства будiвництва, архiтектури та житлово-комунального
господарства N 42 ( z0201-06 ) вiд 08.02.2006; iз змiнами,
внесеними згiдно з Наказом Мiнiстерства з питань
житлово-комунального господарства N 167 ( z0479-10 ) вiд
01.06.2010 }
Загальна площа квартири визначається як сума площ усiх
примiщень квартири (за винятком вхiдних тамбурiв в одноквартирних
будинках), убудованих шаф i лiтнiх примiщень, пiдрахованих iз
такими знижувальними коефiцiєнтами:
- для балконiв i терас - 0,3;
- для лоджiй - 0,5;
- засклених балконiв - 0,8;
- веранд, засклених лоджiй i холодних комор - 1,0.
Vella
12.02.2011 22:41:51
Господа, сегодня выложу доработанное письмо по остеклению на диске и разошлю всем инвесторам, указанным в реестре. Дайте знать свое мнение и согласие на подпись! Лучше в форум, но если по каким-то причинам ответите на ящик - тоже не беда.
Man_Yevgen
13.02.2011 07:48:25
Привiт всiм!
Дуже зацiкавлений в комплексi ПО i сподiваюсь, що найближчим часом приєднаюсь до перелiку iнвесторiв.
Прочитав всю гiлку присвячену ПО, що зайняло не один вечiр) i навздогiн тим темам якi вже були пiднятi додам кiлька слiв вiд себе.
Стосовно комунiкацiй. Те що я чув вiд працiвникiв Київводоканал проектна документацiя погоджена i про неї дуже позитивнi вiдгуки. Те саме стосується Київенерго. Звичайно це ще далеко не все в визначеннi надiйностi забудовника, але вже багато говорить про серйознiсть забудовника i якщо проводити паралель з, наприклад, УКО контраст очевидний.
Мiсце розташування як на мене на 4+ i навiть про наявнiсть гаражiв не можна говорити як про однозначно негативний фактор. Головне в розташуваннi цього комплексу це повiтря i простiр якого не дадуть нi ЖК на харкiвському ш-се, нi ЖК вiд ЖI на м. Чернiгiвська нi бiльшiсть iнших новобудов. Доречi кого дiйсно можна було критикувати за не зовсiм точну рекламу так це ЖК Голосiєво. Сонце, повiтря, вода та iн. при тому, що до самого Голосiївского парку 1км. точно буде). I ще одне. Все в життi вiдносно. Наявнiсть гаражiв можна розглядати як певну огорожу вiд самого парку, адже без них окрiм мешканцiв ПО якi могли потрапити до парку вдень, до ПО могли б потрапляти компанiї "пiд градусом" яких влiтку навколо озера ДУЖЕ багато) Хоча звичайно свiй вихiд i територiя з охороною це було б iдеально.
vikin
13.02.2011 08:06:47
Man_Yevgen :
тобто ви вважаєте, що з коммунiкацiями(точнiше - документацiєю) ПО все "повний Донбасс"?А з ким саме ви спiлкувались у Київводоканалу й Київенерго???
------------------
стосовно гаражiв: от як раз компанiї напiдпитку цiлков влаштовує iснуючий 40-см прохiд(якщо по вашим словам i зараз влiтку на озерi вдосталь компанiй напидпитку). Вiн, цей "прохiд" нормальних людей не влаштовує, мам с колясками. Немає позитиву вiд гаражiв i повiтря вони не покращують.
Man_Yevgen
13.02.2011 08:13:19
Вчора був у вiддiлi продажу. Вже є цiни на квартири в другому будинку i завтра вони обiцяють вивiсити їх на сайтi. Очевидно новими цiнами вони намагаються простимулювати продажi Перовському:)
З iншого боку ця гiлка починалась з того що 9600 це цiна нереальна, а по факту бiльша частина квартир в першому будинку продана. Час покаже)
Новi цiни вже наблизились до цiн правого берега, але там не так вже й багато майданчикiв будуються такими темпами. Це у Iнтергала козир.
З приємного це наявнiсть розстрочки до 5 рокiв, яка практично вiдкидає необхiднiсть в кредитування для тих у кого основна сума вже зiбрана.
Таким чином Iнтергал забирає хлiб у Дельта Банку)
З неприємного це те що вартiсть цiєї розстрочки практично дорiвнює вартостi кредиту вiд Дельта Банку.
Я особисто схиляюсь до розстрочки. Принаймнi не треба збирати документи на кредитний комiтет i ще не факт, що його отримаєш. Та i вiдсотки при кредитуваннi платиш з моменту пiдписання угоди, а не з моменту вводу будинку в експлуатацiю. Мiж iншим, чесний вiдсоток Дельта Банку з врахуванням всiх разових та операцiйних комiсiй становить нiяк не менший 20%
Man_Yevgen
13.02.2011 08:20:40
to vikin
Ну iмена я напевне не буду називати, але це керiний склад i розмова несла приватний характер тому я не думаю, що менi могли дати не точну iнформацiю + вже є досвiд спiлкування по iншим об"єктам i там все пiдтвердилось тому вiрити я схильний
Man_Yevgen
13.02.2011 08:53:22
I останнє.
Моє особисте (перше) враження про забудовника.
Я думаю, що ви всi дуже помиляєтесь коли говорите про незлагодженiсть дiй персоналу неяснiсть перспектив будiвництва та iн. Моя думка така, що питання тут не вирiшують заднiм числом. Я впевнений, є генеральна лiнiя як отримати максимальний прибуток вiд комплексу зараз та продовжувати в майбутньому. Пiдтверджує це i поява iнформацiя про балкони та лоджiї (яку ви тут можете довго обговорювати, але наврядчи вже, щось змiните) i умови розстрочки(якi зручнi покупцям, але не в останню чергу вигiднi продавцю) i iнформацiя (не пiдтверджена) про аренду паркомiсць, а не їх продаж i зрештою ЖЕК. Тобто наш забудовник досить жорстко(не плутати з хамським ставленням в iнших конторах) ставиться не лише до пiдрядникiв як тут писали, але i клiєнтiв. Залишається сподiватись, що не менш вимогливий вiн буде i до себе.
А до чого я це все)? ОСББ. Я впевнений, що стосовно цього питання у забудовника є свої плани i я погоджуюсь з тими хто, вразi намагання забудовника нав"язати кабальнi умови готовий iнiцiювати створення власного ОСББ. Я читав багато лiнкiв якi ви тут скидали i мене розвеселило порiвняння мешканцiв новобудов яких обслуговують приватнi ЖЕКи з крiпаками) Цього не можна допустити!
vikin
13.02.2011 08:59:16
Ясно насчет достоверности. Насчет незлагодженности дий. Тут все прекрасно понимают, что ОП не принимает решений, но отсюда - и все проблемы, как с испорченным телефоном.
Насчет ипотек и рассрочек. Цитата о том, как выгодно быть богатым и здоровым ;) :
"Самое дорогое в Америке - быть бедным. Любая вынужденная попытка сэкономить приводит к новым расходам. Купил старую машину - при малейшей поломке кровопийцы-механики будут находить все новые и новые неисправности, пока не высосут из тебя все деньги. Попытался не платить за медицинскую страховку - лучше удавиться при первых же признаках болезни, потому что врачи действуют так же, как и автомеханики, но если машину можно попробовать починить самому, то реально действующие лекарства без рецепта не купишь. Богатые люди покупают все оптом и с гарантией, получают скидки как постоянные клиенты и экономят на налогах, откладывая деньги на пенсионные планы. Бедные покупают вещи в рассрочку под грабительские проценты и вынуждены расходовать последние копейки на выплаты по кредитным карточкам и штрафы за просроченные платежи. А главное, богатые приобретают дома и потом потихоньку выплачивают стоимость, в то время как бедные, не имея возможности сделать начальный взнос за дом, платят те же примерно деньги за съем квартиры, которая остается собственностью домовладельца"