Осокорки-6, стройплощадка 11, ул. Чавдар, 1 (Ковальская)

Удаленный

Удаленный

21.12.2011 08:51:18

А поделитесь пожалуйста в мейл или на домашнем форуме контактами плиточников. Спасибо.

Цитувати

diamond777

diamond777

21.12.2011 15:09:06

Феникс: Я уже эти схемы размещал. По идее - такие должны дать всем. Я их получил в комплекте...
ув Феникс, кто вам выдал эти эл. схемы? у кого их можно получить?

Цитувати

diamond777

diamond777

21.12.2011 15:17:50

cч тепла Ваша собственность и Вы ее эксплуатируете как и систему отопления в квартире поэтому Вам ее ремонтировать, обслуживать, сдавать сч в поверку. Тоже и эл. счетчиком.

Цитувати

alex_chavdar

alex_chavdar

21.12.2011 15:31:30

Заходив сьогоднi в ЖЕК з деякими запитаннями:

1. Перепланування - ОА сказала, що БТI вже не мають перемiряти квартири, тому мiнiмальнi змiни робити можна (а далi розбиратись по ситуацiї).

2. Витяжки на кухнi - можна пiдключити до приточної системи, але не перекриваючи повнiстю отвiр, щоб вона працювала.

3. По платiжках:
- платiжка справдi за грудень - так вони працюють - беруть за поточний мiсяць; оплатити їх просила до 25 числа
- по тих послугах якi не надаються вона сказала що переглядати тариф не збираються;
- детальнiше по прибиранню: її теза - оскiльки йдуть ремонти то нема сенсу прибирати; якщо комусь хочеться щоб в нього на поверсi прибрали, нехай звертається до ОА, вона особисто прийде i прибере)))
- дуже ображалась на людей якi лишають будсмiття на поверхах

В кого якi думки щодо оплати? Хто вже оплатив, збирається чи не збирається платити?

Цитувати

ALE

ALE

21.12.2011 19:31:31

///В кого якi думки щодо оплати? Хто вже оплатив, збирається чи не збирається платити?

alex_chavdar, IMHO платити треба (я вже заплатив:) ). Якщо не заплатиш, будуть рахувати як борг з усiма витiкаючими наслiдками. Iнша справа, що одразу як станемо власниками потрiбно швидко створювати ОСББ (чим довше будемо iз цим тягнути, тим довше годуватимемо ЖЕК). Iлюзiї щодо компромiсу iз ЖЕКом очевидно остаточно розвiяно :((( Ну i звичайно, можна подати заяву в АМКУ i ГПУ щодо невиправданих тарифiв (послуг же немає). Особисто я на це не маю часу (ремонт). Якщо хтось має час i бажання, то я готовий взяти посильну участь у складаннi тексту заяви i поставити пiд нею свiй пiдпис.
Iнших варiантiв поки що не бачу.

Цитувати

Ksusha_N

Ksusha_N

21.12.2011 19:58:39

Всем добрый вечер! Хотелось бы установить у себя 3-х фазный счетчик. Может кто сталкивался и знает процедуру? Буду рада любой информации

Цитувати

Феникс

Феникс

21.12.2011 21:41:27

diamond777:
ув Феникс, кто вам выдал эти эл. схемы? у кого их можно получить?

Я получил схемы електрики у архитекторов, когда заказал перепланировку и получал у них на это весь пакет документов.

Цитувати

Neona

Neona

22.12.2011 09:50:25

Соседи! После нг хочу поменять входную дверь. Хотелось бы услышать ваши рекомендации где и какие лучше покупать?) Спасибо.

Цитувати

Neona

Neona

22.12.2011 09:57:27

Еще есть идея поставить замок на дверь возле лифтов нашего этажа, тем самым обезопасить наши 4 квартиры площадки от ненужных посетителей. Вывести туда звонки каждой квартиры. Большая просьба откликнуться соседей с 17 этажа 3 секции-нравится ли вам такая идея и если да, то давайте обсудим возможность установки замка после нового года.

Цитувати

Neona

Neona

22.12.2011 10:21:18

Если есть хорошие скидки в магазины плитки, поделитесь пож))

Цитувати
<< 287 288 289 290 291 ... 525
Архів