Анджей
09.02.2012 19:35:33
Идальго я служил в ВВС Прибалтийский округ, у ком. полка рожа была красная хоть прикуривай, водку пивом запивал. А на учениях начиная от летех до майоров к вечеру все готовые ходили, а утром самогонку покупали и копченое мясо в литовских хуторах.
Idalgo
10.02.2012 08:16:44
Анджей, я тоже служил в ВВС, ЗабВО. Выпивать, конечно, выпивали, не без этого.
Но без эксцесов, типа слития спирта из систем самолета.
Кстати, а вельмишановний Харч в СА служил или откосил, внеся таким образом свою лепту в понижение военной мощи империи зла?-))
Itel
10.02.2012 10:10:04
ФИФА, мое по-чтение ;)
хочу сделать вам комлимент алаверды
НИК У ВАС МИРОВОЙ!
такой актуальный в этом году - всеобъемлюще Футбольный.
Это во-первых.
А во-вторых, одна буква Ф чего стоит!
она как центр футбольного поля - начало игры, надежда после пропущенного гола,..
А их у вас целых две!!
еще раз - мое почтение :)
Кстати, внезапное озарение.
без Ф вы тоже ИА!
так кого же звал Харч ночью?
Фифа
10.02.2012 10:45:50
Itel, спасибо за комплимент!
Вы спасли мой ник от примитивизма. Теперь я буду гордиться им и хвастаться:)
ИА- явно таит в себе какой-то символизм.... инкогнито-анонимус? А может иллюзорные ассоциации?
kharch
10.02.2012 14:20:27
Фiфа, Ви i примiтивiзм - це речi несумiснi. А от думки такi у Вас йдуть пiсля всього одного дня спiлкування з вiслюком.
Насправдi тiльки слабi i невпевненi можуть вишукувати чужi слабощi, щоб менше були помiтнi їх власнi.
Вдачi!
P.S. IА, IА. Це мабуть мене так перед сауною ;)
Фифа
12.02.2012 11:42:21
Саша, а может мне приятно чувствовать себя слабой и неуверенной:))
Женщине удобнее и приятнее чувствовать себя в атмосфере покровительствующей ей силы...
kharch
12.02.2012 19:36:02
Фiфа, навiть не сумнiвався, що Ваша вiдповiдь буде саме такою.
Не сумнiваюсь в тому, що Ви правильно знаходите шляхи пiдтримки та успiху.
Вдачi!
Фифа
12.02.2012 19:38:35
... Я пойду туда и не буду бояться, потому что ты будешь где-то рядом( Уитни Хьюстон)
Вечная ей память! Величайшая певица...
Борода
29.03.2012 13:54:09
На просторах Инета наткнулся на чей-то блог http://reports.travel.ru/letters/2011/08/192577.html
Оказывается, есть в Таллине такой себе Музей оккупации. Любопытные вещи собраны в нем... Никогда бы не подумал, что обычная логарифмическая линейка может выступать ОРУДИЕМ СОВЕТСКОЙ ОККУПАЦИИ!
Харч! Ты, как правильный пацан, растолкуй политически отсталому, как сие стало возможным? А то крыша сьедет!
kharch
30.03.2012 05:37:25
Юлiан, дякую за твою таку високу думку за мене.
У нас эээстонцiiiв називають гальмами, бо зааааздрять!
Почну з кiнця: лiнiйки. Смiшно, що коли весь свiт вже пересiв на комп`ютери в окупованих країнах спонукали вчити як користуватися логарифмованою лiнiйкою, де брати талони на мило та цукор, скiльки сот рублiв вiддати за джинси, в кого зад полизати щоб випустили на Болгарiю подивитися.
Юлiан, це не високi матерiї зрозумiти з якого жаху ми вибралися.
Навiть Вiтьок з його донецькими бейсбольними бiтами - це спiв iволги у весняному лiсi.
Спитай у Бакса, що таке реституцiя i для чого вона потрiбна.
Естонiя з країн соцлагеря одна з перших зробила цю процедуру.
http://goo.gl/VHAUh
Вони багато зробили правильних речей, в тому числi i музей окупацiї.
Люди повиннi пам`ятати i боротися проти iдей "вiдiбрати i подiлити" так, як це робили фiнни у 1940.
Ну i результати, Юлiан, не забарилися:
$20,200 (2011 est.) Estonia
$16,700 (2011 est.) Russia
Це при тому, що ти знаєш що складає левову частку ВВП Раша - нафта, газ, метал. Одним словом - природнi ресурси.
Про Україну з її багатовекторнiстю (вiдсутнiстю будь-яких чiтких цiлей i прiоритетiв i жертвою пятої колони окупанiтв) я тихенько i скромно промовчу.
$7,200 (2011 est.)
Резюме, Юлiан: окупантiв треба називати окупантами, проводити реституцiю, факти називати своїми iменами, бути вiдкритими до змiн, чесними, порядними - i свiт безмежних можливостей вiдкриється навiть на холодному балтiйському узбережжi.