Ситуация в Украине

Бакс-Мани

Бакс-Мани

23.01.2014 19:53:52

Харч " змушений слухати росiйську мову вiд сина до якої його привчила вперта бувша росiйськомовна дружина."

Харч, я плакал! Что такое "бувша"? Может быть ты имел ввиду "бывшая"? Или на украинском "колишня"? Твоя бывшая жена умничка, она учит ребенка тому, что знает сама. А ты, Харч, родной свой русский язык хочешь забыть, а украинский ты не выучил. Бувша!

Как в анекдоте-
-Пробачьте, я опиздав!
-Ты не опиздав, ты совсем ох. ел!

Цитувати

kharch

kharch

24.01.2014 08:50:12

О рафiнований Бакс!
Я такий радий за твiй веселий настрiй!
Ти ще посмiйся з нiгерiйського пiджiну.
Посмiйся також що в тебе цюцюрка довша нiж моя.
А iнтеллєхт бйот ключом!
Я нiколи тут не гонорився, що розмовляю лiтературною мовою.
Народився i вирiс в селi Черкаської областi, яка розмовляє суржиком.
Внаслiдок зросiйшення протягом 25 рокiв у Києвi росiйською мовою володiю навiть краще нiж Азiров, який в Давосi заявляє "аппазiцiя перешла мєжу".
Я нетерпiмiше ставлюся до своїх вад, Бакс, нiж до твоїх.
У мене теж чудовий настрiй!
Пiд трiскучi хрещенськi морози загартовується українське громадянське суспiльство. Режим захоплює полонених, погрожує, скаженiє.
Але це остаточно знищує страх у людей, бо всi розумiють, що воля iде тiльки через повалення бандюковича та тих дибiлiв, яких вiн купляє.
Тому це все агонiя банди i паразитiв якi продали душу дияволу та золотому тiльцю.
Ми переможемо!

Venceremos!

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

24.01.2014 09:16:05

Харч, хорошо что у тебя хорошее настроение, хотя несколько странно. Украинцы бьют палками друг друга, гоняются друг за другом и кидают в друг друга камни, гранаты, поджигают здания, уничтожают Киев и разрывают Украину на части. Одна половина населения старается силой заставить другую половину жить и думать по-своему. Причем вожди- политики обеих сторон одинаковые коррупционеры и властолюбцы, думают только о себе.

Я все больше убеждаюсь, как был прав Вячеслав Черновол- Украина должна стать федеративным государством! Мудрый был и честный человек, смотрел далеко вперед. Сделали бы так, сегодня не знали бы проблем.

Цитувати

kharch

kharch

24.01.2014 09:35:59

Бакс, ти дещо неправильно розумiєш ситуацiю.
Iде агонiя режиму безчестних корупцiонерiв, якi за свої статки готовi утопити в кровi українцiв, iмпортувати росiйських снайперiв та спецназ, звезти всiх мєнтiв що купили свої посади i сподiвалися на довiчну корупцiйну ренту.
Не вважай, що всi люди такi тупi i нiчого не розумiють.
Треба буде федеративна держава - так i зроблять.
Нiхто не збирається навязувати свої цiнностi iншим людям.
Ну вибач за незручностi, якщо поправно твоє бажання на новий рiк показати дитинi конструкцiю зi вставлених пластикових зелених конструкцiй, збризнутих кров`ю людей, якi мирно виражали свою незгоду з дiями влади пiд кодовою назвою "йолка".
Iде боротьба за волю i можливiсть впливати на виконання правопорядку i справедливостi у країнi.
Це, Бакс, святiше нiж прибуток.
Це святiше нiж життя.
Життя - це лише можливiсть боротися за волю i справедливiсть, нести бога та його слово до людей.

Venceremos!

Цитувати

Idalgo

Idalgo

24.01.2014 10:43:50

Харч, а позволь задать тебе вопрос - как к человеку разбирающемуся в хитросплетениях всей этой фантасмагории, ака революции.
После того, как вчера троицу т. н. лидеров от оппо свои же сторонники и прокатили, оказалось, что никакого влияния на собравшихся на майдане они не имеют.
С автомайданом та же ситуация - один из лидеров, видимо подальновиднее уже сбежал за границу, второй куда то пропал.
А кто собственно сейчас возглавляет собравшихмся на Майдане? Кто там лидеры? Т. е. кто то же должен координировать действия "пехоты", кто то же отдал приказ на захват еще одного здания, в конце концов в любой организации должен быть глава. Или там толпа уже никому не подчиняется?

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

24.01.2014 11:03:42

Нет, Харч, это ты неправильно понимаешь ситуацию, твой идеализм тебе мешает. А ситуация предельно проста и ужасна. Идет целенаправленное уничтожение ГОСУДАРСТВА Украина на деньги и в интересах иностранных государств. К сожалению, ты и твои единомышленники не понимаете самостоятельной ценности государства. У украинцев столетиями его не было, и пониманию взяться неоткуда.

Харч, а до разпада державы осталось совсем немного. Даже при победе бандерлогов в Киеве и на Западной Украине не будет Восточная и Южная Украина подчиняться бандерложьему Яйцебыку, никогда. При всем негативном отношении к нынешней власти ее будут признавать законной.

Поэтому возможных сценариев осталось только два. Первый хороший- срочно договориться двум частям Украины между собой. Второй ужасный- раздел по Днепру на собственно Украину и восстановленную Криворожско-Донецкую Республику имени тов. Артема. С вооруженными конфликтами, двумя правительствами и посылкой карательных отрядов друг к другу. При этом к Венгрии под защиту уходит Закарпатье, к Румынии- Буковина, к Польше- возвращается Львов, а КДР с Крымом становятся сателлитами России.

"От така вот х. рня, малята..." (с)

А ты веселишься...

Цитувати

Itel

Itel

24.01.2014 11:39:39

1. "... а до разпада державы.." правильно- распада.
вам, очевидно, свой родной коверкать можно
2. вы так детально расписали "второй ужасный сценарий".
а можно подетальнее Первый хороший. Что вы имеете ввиду под "договориться двум частям Украины между собой"?

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

24.01.2014 12:04:40

Вы действительно не понимаете, что значит"договориться"?

Нужно прекратить бить друг друга палками по головам, и физически и юридически- для начала.

А дальше- как в демократическом обществе, свободные выборы с готовностью признать их результат, обоюдное соблюдение законов и т. д. и т. п. Но главное- это само стремление именно договориться, а не заставить!

Цитувати

kharch

kharch

24.01.2014 15:03:48

Бакс, я вчора був на Грушевського, коли прийшов Кличко.
Опущений биком чемпiон свiту з боксу.
I почав мямлити щось про ще 12 годин перемир`я i вони не будуть нас чiпати якщо ми не будемо їх. I можливо вiдпустять активiстiв, що взяли в полон.
Але, Бакс, можна опуститити чемпiона свiту з боксу, але не можна опустити український народ.
Народ дасть собi раду i створить справедливу державу i без Клiчка.
Тобi не смiшно говорити про те, що зараз називається державою?
На одному акцизi вiд бензину збираються десятки мiллiардiв гривень.
I де нашi дороги?
Всi хочуть чесно платити податки щоб пенсiонери отримували пенсiї.
Але нашi грошi йдуть на броньованi мiжгiр`я по всiй Українi.
Медицину розвалено. Безкоштовної медицини дефакто немає.
Вищу освiту розвалено. Тiльки за грошi i якостi нiхто не гарантує.
Суди, прокурори - немає такого. Є жир-хлопцi яким треба занести бабки якщо ти попав. I якшо є бабки - тебе виправдають.
Мєнти? Це молоток яким влада лупить i знущається над власним народом.
Нашу землю вiддають в оренду Китаю. Ти думаєш там щось перепаде народу?
Бакс - такої держави нам не потрiбно.
Менi дуже жаль, що ти не буваєш на майданi.
Не бачиш очей людей, якi горять вiд солiдарностi. Кожний готовий допомогти. Сьогоднi наша невеличка команда з шiстьох чоловiк скинулася на 6 кубiв дров - майдан не буде мерзнути.
А яка прекрасна молодь яка бiгає як мурашки будуючи барикади.
Бакс - там видно - такий народ не здолати.
Виросло нове поколiння, яке не бажає донецького ярма на свою голову.
Це - красиво, Бакс. Кожний раз пiсля вiдвiдин майдану мiй песимiзм навiяний цим жахливим iнформацiйним потоком про злочини влади з iнтернету - розсiюється.
З`являэться ейфорiя - такий народ не переможеш.
Всiх - не пересадиш, не перестрiляєш.
Чим бiльше злочинiв творить влада та її опричники - тим бiльше росте бойовий дух народу i вiра у нашу непереможнiсть.
Тiльки через перемогу ми звiльнимо всiх героїв революцiї.
Безстрашних енергiйних людей якi вiддають грошi, здоров`я, час i кують перемогу.
Я сподiваюся вже цими вихiдними у Києвi буду пiвмiльйонна армiя народу i всi цi таракани будуть тiкати хто вертольотами а хто баржами днiпром.
Куди вiн везе цих нещасних донецьких мєнтiв?

Venceremos!

Цитувати

kharch

kharch

24.01.2014 16:09:58

Про iнфо-смiтники, та галiчан каторiє мєшают нормальним кiєвлянам
http://uainfo.org/yandex/266208-informacionnaya-voyna-sashi-stomatologa.html

Цитувати
<< 17 18 19 20 21 ... 112
Архів