ЖК "Голосеево", Голосеевский р-н, ул. Голосеевская, 13 (Міськжитлобуд)

ГРМ

ГРМ

22.04.2010 14:23:07

Шановна Elena2009 :тут ніхто в пожмурки не грається і видавати себе за іншого це смішно. Навіщо МЖБ участвувати в цій переписці. Якщо вони тут і є то виключно спосерігають. В мене трохи інша думка! Ви до речі зі своєю позицією теж мені як Ви кажете НАДОЇЛИ. а з приводу ініціативної групи в 3 будинку поживемо подивимось. наврядчи я її підтриму. я вважає це безперспективно. Не нервуйте і не шукайте якихось привидів. Я багато в чому розділяю позицію Вашої "ініціативної групи". краще двайте переговорим конструктивно з приводу підписання договорів з ЖЕКом і видаею ключів. я наприклад з найкоротші терміни хочу робити ремонт. Набридло знімати квартиру

Цитувати

snap

snap

22.04.2010 14:36:09

ГРМ: до речі на форумі були присутні різнопланові пересічні, цікаві люди звичайні прості...

ГРМ :
Ви не витрачайте емоції. Ніхто не знає, хто набирає повідомлення від тих чи інших імен на цьому форумі, в тому числі й ваші. Бліндюк, Мозоль, Кужель, чи інші з групи, що вдається до злочинів. Тому, й рівень недовіри дуже високий. І звинувачувати в цьому людей теж важко, оскільки Костржевський, Міськжитлобуд, ТОВ "Голосієво" зробили все, щоб власники квартир з застереженням ставилися до прочитаного тут.
І, власне, мають для цього всі підстави.
Мають підстави й мати сумнів в тому, що ті, хто пише проти ОСББ, скоріше є працівниками компаній Костржевського. Чому?
Тому що немає розумного пояснення і причин не створювати ОСББ. Жодного!
Жоден ЖЕК не захистить вашу землю навколо будинку і займатися цим не буде.
Жоден ЖЕК не відмовиться від прибутків, які формуватимуться з ваших коштів.
Жоден ЖЕК не займатиметься довгостроковим плануванням благоустрою Вашого будинку і прибудинкової території.
Жоден ЖЕК на оптимізовуватиме тариф і не формуватиме фонди розвитку, не надаватиме якісні послуги, якщо він є монополістом.
ОСББ – це можливість власника квартири впливати на стан свого будинку і прибудинкової території. Ви такого впливу не маєте. І без ОСББ не матимете, якщо Ви, звичайно, не Костржевський.
ОСББ – це загроза для монополіста ЖЕКа. Погано надаєш послуги, дуриш, крадеш? До побачення. На ринку ми знайдемо іншу компанію.
А що Ви матимете зараз? Погано надаєш послуги, дуриш, крадеш? Я буду обурюватися. А після того, як Ви подасте позов з вимогою повернути квартиру, то обурюватися я припиню. Я буду робити те, що Ви мені скажете, і радіти від того, що мене оминула доля лишитися на вулиці.
Напевно, в своїй родині Ви не забуваєте взяти участь у прийнятті рішень. Скоріше, прагнете брати участь і у визначенні подальшої долі Вашої компанії. А у випадку з Вашим будинком, Вам чомусь не хочеться мати якогось впливу на своє життя у ньому.
Я не знаю, хто пише від Вашого імені, чи той, хто це робить має квартиру в комплексі взагалі і чи він/вона не працює в Міськжитлобуді. Але я знаю достеменно одне, що позиція проти ОСББ – нелогічна. Це позиція тих, чия хата скраю. Але скраю вже затісно в нашій країні, скраю вже й місця немає.
П. С. моє маленьке спостереження. На новому форумі немає противників ОСББ. І не тому, що ми когось видаляємо, чистимо повідомлення, або ж блокуємо. А тому, що там немає «ботів» з офісів компаній Костржевського. А немає їх, бо в прихованих полях потрібно вписати своє ім’я і квартиру.
П. П. С. Звертаюсь до адміністраторів реалту зробити те, що вже давно зробили великовідвідувані портали, в тому числі Українська правда. Вони під підписом публікують айпіадресу автора повідомлення. Тоді, може з’ясуватися, що переважна більшість повідомлень з якимось агресивними фразами по відношенню до прихильників ОСББ пишеться з одного комп’ютера, а якщо вже постаратися, то можна подивитися чи не з однієї вулиці і будинку в Києві.
П. П. П. С. Якщо ж серед власників квартир, що не є працівниками Костржевського, є противники ОСББ, пропоную їм зустрітися і провести публічну дискусію. Здивуюся, якщо після неї у них залишаться сумніви в об’єднанні.

ГРМ : приходьте на наші зустрічі, а ще краще на засідання робочих груп.

Цитувати

Challenger

Challenger

22.04.2010 14:37:08

To Jin-Jin:
Как работник МЖБ, Вы прекрасно знаете, почему МЖБ смог организовать права собственности для 2-го дома не в сентябре 2008 года, а в конце 2009. Потому, что МЖБ захотел передать городу не 5 % квартир (как это было по закону на момент сдачи 2-го дома в эксплуатацию), а 2%, как предложила добрая тетя Юля в сентябре.
И Вы наверное знаете, что значит сдать дом в эксплуатацию - это значит, что в доме должна быть горячая и холодная вода, работать лифт, благоустроена придомовая территория.
И Вы наверное знаете, когда во втором доме появилась холодная вода - в феврале 2009 года. И когда благоустроена территория - работы продолжаются.
МЖБ захотел на разнице в 2% и 5% заработать, а расплачиваться за это должны инвесторы. Почему?
Благодаря тому, что вовремя (в сентябре 2008 года) не были выданы права собственности, благодаря тому, что вовремя (июнь-июль 2008 года ) не была подана вода и т. д. сейчас дом заселен на 15 %. И так будет продолжаться долгие годы. До уровня заселенности 70-80 % придется идти лет 5. Благодаря таким действиям МЖБ. Спасибо Вам!

Цитувати

Grom

Grom

22.04.2010 14:39:48

ТО:ГРМ
Чего-то не понятно Ваше настроение. Вам, между прочим, дается ИНФОРМАЦИЯ, что происходит в комплексе, чем живет на самом деле МЖБ и ЖЭК! Правда гложет???
Вы пишите о параное, коммерческом интересе и самопиаре инициативной группы... Какие основания полагать это? Вы сами, знакомы с этими людьми? В таком случае о Вас лично также можно написать всякую гадость и люди должны в это верить?
И, как вы говорите, присутствующие "різнопланові пересічні, цікаві люди звичайні прості мешканці з якими було цікаво спілкуватись на актуальні теми" как раз уже общаются на АКТУАЛЬНЫЕ темы не только завтрашнего дня, но и ближайшего будущего. А с jin-jin, Вы и на работе сможете пообщаться...

Цитувати

ГРМ

ГРМ

22.04.2010 15:18:15

як завжди льєте воду і нічого по суті. Гасла, гасла, гасла і нічого по суті. Ви праві я отримую інформацію, саме для цього я зареєструвався. але тут нічого почерпнути.

Цитувати

ГРМ

ГРМ

22.04.2010 15:20:56

snap : повідомте будь ласка саме коли відбуваються ваші зустрічі, засідання. на яких як Ви кжете присутні по 70 чоловік. я прийду і прийму часть

Цитувати

Yuliya-

Yuliya-

22.04.2010 15:31:59

Уважаемые соседи, люди, желающие приобрести квартиру в нашем комплексе, представители застройщика, работники ЖЕКа и все-все другие!
Давайте перестанем, в-первую очередь, грубить друг другу и "наезжать" друг на друга. Я уже неоднократно говорила здесь, что всегда в жизни будут противоположные мнения, и на эти мнения есть полное право каждого из нас! Каждый будет отстаивать свою точку зрения и вряд ли даже рассмотрит чужую - уж такая человеческая натура ((( И ничего с этим не поделаешь...
Но это даже хорошо, что есть такие разные точки зрения на инициативную группу и ОСМД. С одной стороны, можно понять людей, которые против: в какой-то мере они тоже защищают свои интересы (возможно, они уже имеют негативный опыт проживания в доме, где ОСМД себя показало не с лучшей стороны), а, возможно, у этих людей свои корыстные интересы (и за это тоже нельзя осуждать - они стараются на благо себе).
Что же касается активистов (обьединим инициативные группы и ОСМД), то нам необходимо сейчас еще больше приложить усилий, чтобы показать первым, насколько они были неправы, обвиняя нас "во всех тяжких".
Пока мы не покажем результатов, будут еще желающие уличить нас в корупции, собственных амбициях и т. п.
К сожалению, все эти суды не дают нам возможности в полной мере раскрыться, показать уже определенные достигнутые результаты!
Хотелось бы сказать еще кое-что... Я уже больше двух недель слежу за перепиской насчет тарифов и обслуживающих организаций. Для тех, кому лень читать предыдущие страницы, где все это уже обговаривалось, напомню:
- в первом доме тариф "за обслуживание дома" был расчитан на уровне 3 грн/кв. м; как он расчитывался, что туда закладывалось и каким образом можно прочитать в теме "тарифы" на сайте. орг (и там можем продолжить конструктивно общаться), а также приходите на заседания рабочих групп по финансовым вопросам;
- что касается конкретных предложений от обслуживающих организаций, готовых взяться за обслуживание нашего дома, а в дальнейшем и комплекса, то здесь никто их указывать не будет (опять же с целью безопасности и конфиденциальности), но эту информацию также можно получить на сайте. орг и на заседаниях рабочих групп.
Заседания есть открытыми для ВСЕХ, приходите, вносите свои предложения! Зачастую, есть очень конструктивные предложения и замечания, которые позволяют корректировать цифры. Они не уменьшаются, но все замечания учитываются, что позволяет говорить о конструктивности!

И еще раз, пожалуйста, давайте не будем "кидаться" безосновательными обвинениями!
Это, правда, очень сильно обижает и подрывает веру в людей!

Цитувати

LM27

LM27

22.04.2010 15:32:45

"Я не знаю, хто пише від Вашого імені, чи той, хто це робить має квартиру в комплексі взагалі і чи він/вона не працює в Міськжитлобуді. Але я знаю достеменно одне, що позиція проти ОСББ – нелогічна. Це позиція тих, чия хата скраю. Але скраю вже затісно в нашій країні, скраю вже й місця немає".

Позволю добавить по поводу того, кто еще может иметь такую позицию - это абсолютно безграмотные (по крайней мере в отношении ОСББ) люди, которые в добавок ко всему просто ещё не столкнулись с такими реалиями, с которыми столкнулись жильцы 1-го и 2-го домов (одно дело 100 раз услышать, другое - один раз увидеть).

Цитувати

ГРМ

ГРМ

22.04.2010 15:47:55

LM27 : Ви побачите по ітогам хто з нас
"безграмотные (по крайней мере в отношении ОСББ) люди".

Цитувати

Na12

Na12

22.04.2010 15:52:25

троль.

Цитувати
<< 355 356 357 358 359 ... 621
Архів