ЖК "Голосеево", Голосеевский р-н, ул. Голосеевская, 13 (Міськжитлобуд)

snap

snap

23.07.2010 11:55:09

Колеги, мав сьогодні зустріч з представниками Голосіївської державної адміністрації. ТОВ "ЕО "Голосієво" офіційно їх поінформувало, що на виконання рішення комісії (про перевірку ми писали тут http://bit.ly/ddn7aE і сам протокол теж там розміщений) вони привели договір на обслуговування у відповідність до законодавства і всі заявники і скаржники вже підписали його.

Цитувати

viktor2010

viktor2010

23.07.2010 12:30:51

Шановні інвестори 3-го будинку!

Останні новини не дуже приємні:
ЖЕК пропонує новий договір без штрафних санкцій, але з пунктом 7.2 про продовження дії цього договору ще на 5 років у разі.... Все дуже хитро прописано, щоб нав"язати свої послуги ще на п"ятирічку.
Я зрозумів, що рішення комісії про підписання типового договору і про проведення громадських слухань ЖЕК виконанувати не збирається.
На моє прохання керівник ЖЕКу пан Кужель М. Я. відмовився поставити печатку на запропонованому новому варіанті договору (без штрафних санкцій).
Я пояснив йому, що буду звертатися з позовною заявою до суду, бо не можу з вини ЖЕКу виконати свої договірні зобов"язання перед забудовником.
У суботу об 11.00 приходьте на зустріч біля 3-го будинку.

Цитувати

viktor2010

viktor2010

24.07.2010 18:14:29

Дякую всім інвесторам 3-го будинку, що прийшли на сьогоднішню зустріч. Наступного разу вирішили зустрітися в четвер 29-го липня о 20.00 біля 3-го будинку. У суботу не всі мають можливість бути присутніми. Сьогодні були нові люди і нові цікаві пропозиції.

Цитувати

Angel

Angel

24.07.2010 18:56:21

To viktor2010 :
К сожалению, у меня нет возможности посещать субботние встречи. Я думаю, что я не одна такая. У меня просьба написать в двух словах на форуме голосеево (не этом, а том, который создала инициативная группа первого дома), что обсуждалось, что делать и какие дальнейшие шаги?
Заранее спасибо!

Цитувати

viktor2010

viktor2010

24.07.2010 20:03:26

В двух словах... В четверг нужно будет, по возможности, подойти к 3-му дому подписать заявление в прокуратуру о нарушения прав инвесторов ЖЭКом. Обсуждался новый договор, предложенный ЖЭКом, (тот, что без штрафов), ситуация по оплате за лифты, ремонт квартир и просто знакомились с новоприбывшими.

Цитувати

viktor2010

viktor2010

25.07.2010 11:58:04

Ставив запитання про "Домашній затишок" Кужелю Миколі Яковичу: «Хто створив і чому ховають цей "Домашній затишок" від мешканців 3-го будинку? Чому немає реклами цього ОСББ?» Відповіді немає. Тоді мої припущення: "Міськжитлобуд" дав вказівку деяким, близьким до нього мешканцям будинку, створити це ОСББ, щоб решта мешканців були позбавлені такого права. Два ОСББ в одному будинку створити не можна. Статут, імовірно, прописаний так, що решта мешканців вимушені будуть судитися з цим ОСББ за право на вступ до нього, вилучення дискримінаційних пунктів статуту, обрання нового голови тощо. Поки ми роками будемо з ними судитися, "ЕО Голосієво" збирається заробляти гроші на цьому будинку, обслуговуючи обдурених мешканців, які, м’яко кажучи, не мають до них поваги й довіри.

Цитувати

viktor2010

viktor2010

25.07.2010 12:21:41

Для MkDl

Знімайте поліетиленову плівку з вікон якомога швидше! Особливо з зовнішнього боку. Якщо їй дати постояти декілька місяців, вона полімерізується і її практично неможливо відділяти від вікна, і це принесе масу неприємних клопотів. Якщо ви купили квартиру, або отримали ключі від квартири, одразу ж знімайте плівку ще до початку ремонту. Краще вікна зверху покрити монтажним паперовим скотчем, щоб захистити їх від фарби, але залишати ту плівку, що є, - це не варіант з тієї причини, що я вказав вище.
Ми заселилися за 2,5 місяців після купівлі квартири, і тільки після заселення почали знімати плівку (а це вже було літом), і дуже пожалкували. Випадково людина, яка встановлювала меблі, виявилася спеціалістом по вікнах, він сказав про це, і дійсно - плівка в`їлася, і зняти її дуже важко, особливо з сонячного боку. Якби ми це знали і зняли її ще у березні, то було б легше, а так кожен місяць для цієї плівки - це додаткове в`їдання у вікна.

Зняттям плівки з вікон повинна займатися фірма, яка встановлює вікна, після того як заштукатурять відкоси. Це проблеми будівельників.

Цитувати

KVV

KVV

25.07.2010 20:47:51

Снимать пленку с окон должны строители?
В принципе, да. Но это нужно было говорить им до подписания акта о приемке квартиры.
А если серьезно, то застройщик сдал недостроенный дом. Жить в нем без ремонта нельзя.
Можно сколько угодно рассуждать о реалиях нашей жизни, но часть вины за то, что дом сдан без ремонтов лежит на застройщике. Застройщик заранее знал, что жить в доме будет нельзя, что жители будут делать ремонты. Поэтому должен был заранее предусмотреть технологию проведения ремонтов. В частности, должен был заранее предусмотреть способы завоза и подъема стройматериалов.

Если для этого нужно каким-то особым способом обустроить лифт, то застройщик обязан это сделать самостоятельно и за свои деньги.
Не подумал об этом, не сделал этого - вина застройщика. И за это можно подавать на застройщика в суд.

Цитувати

Maxymus

Maxymus

26.07.2010 07:54:36

Добрый день. Периодически наблюдаю хамскую парковку на газонах нашего комплекса. Да, эти газоны ужасны, но, тем не менее, это не место для парковки. К сожалению редко приходится встретить самих горе водителей, но когда встречаю стараюсь объяснить, что так парковаться нельзя. И каково было моё удивление, увидеть припаркованный на газоне, возле 4 подъезда, 1 дома автомобиль семьи одного из членов правления ОСББ "Голосіївська фортеця", Юлии!!!… Может я не прав и Вы к этому автомобилю ни какого отношения не имеете? Фото прилагается.

Цитувати

Maxymus

Maxymus

26.07.2010 08:00:06

фото 2

Цитувати
<< 405 406 407 408 409 ... 621
Архів