nepiar
23.08.2011 12:07:53
Sergik_C: пришло время вспомнить старые ссылки
http://www.kmv.gov.ua/question.asp?IdPart=1041&IdType=6&Id=237
МЕТОДИЧНI...
Спасибо Сергей, очень полезные старые ссылки, оказывается избирать инициативную группу не нужно. Но главное что она есть и люди знают, что такая группа есть и она занимается делом.
А нормативную мат. часть не кислую нужно освоить:-)
ВСЕХ С ДНЕМ УКРАИНСКОГО ФЛАГА И НАСТУПАЮЩИМ ДНЕМ НЕЗАВИСИМОСТИ!
СЛАВА УКРАИНЕ - ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
Kimlider
23.08.2011 18:16:40
Всем доброго времени суток.
Сегодня посетили свою квартиру, и осмотрел ее на предмет недоделок. Работы еще строителям в доме много если за месяц справятся, то будет хорошо.
Самое большое, что меня поразило это трубы, по которым в квартиру будет поступать вода. У меня сложилось впечатление, что их проводили там, где было место. Вообще я хочу посмотреть в глаза и пожать руку инженеру, который это придумал и реализовал.
Ниже выкладываю фото с некоторыми проблемными местами.
Kimlider
23.08.2011 18:19:40
Разрушающийся край балконных плит
Kimlider
23.08.2011 18:21:35
Щель при закрытых дверях на балкон.
Kimlider
23.08.2011 18:22:47
Торчащая арматура
Kimlider
23.08.2011 18:26:11
"Элемент" конструкции трубопровода.
Kimlider
23.08.2011 18:28:31
Торчащие "в никуда" трубы
pooh
23.08.2011 20:41:56
Vittoria: pooh : То есть вас вполне устраивает, когда люди гадят вам под носом??? Или мусорка...
Vittoria, я желаю вам только всего самого хорошего! Жизнь прекрасна и мир не такой уже и страшный. Мусор не убрали, потому что еще не было уборщицы. Не расстраивайтесь. А слово «стебаетесь» (жаргонное слово) мне несовсем понятно в вашем контексте. Наверное, наши взгляды на жизнь абсолютно разные и общаться дальше бессмысленно.
Предлагаю инициативной группе удобный способ предварительного голосования по необходимым вопросам:
1) член инициативной группы озвучивает на форуме вопрос/вопросы, определяя время ответа (1-2 недели) и оставляет номер своего мобильного телефона;
2) собственники квартир, прочитав вопрос/вопросы на форуме, отправляют sms члену инициативной группы с ответом в течение определенного времени.
Например: «кв. 198. вопрос №1 – да, №2 – нет, №3 – еще не знаю… » и т. д.;
3) через заранее определенное время, член инициативной группы на форуме объявляет результаты предварительного голосования.
Vittoria
23.08.2011 21:26:51
Предлагаю более облегченный вариант. Просто выслать на почту бауменок пожелания, что желаете видеть, а чего нет.
old_man
24.08.2011 05:39:05
Вiтаю всiх сусiдiв з днем Незалежностi, а кожного окремо з реалiзацiєю однiєї iз своїх мрiй, щодо власного помешкання. Бажаю усiм, щоб життя у нашому неперевершеному домi було радiсним та щасливим, а подолання побутових турбот швидким та безпроблемним.
Ознайомившись iз змiстом 69 сторiнок цього форуму та побувавши на всiх зборах прийшов до висновку, що на сьогоднiшнiй день сформувалась група з 6-8 осiб яка наполегливо iде до мети по створенню у нашому будинку ОСББ. Причому така наполегливiсть iнодi нагадує прийоми маркетингового манiпулювання притаманнi для спiвробiтникiв всiм вiдомих « канадських компанiй» 90 –х рокiв якi дiяли за принципом « Купiть слона» нав’язування беззаперечної необхiдностi та поспiшнi дiї для створення ОСББ, та ще i з елементами психологiчного тиску - наведення прикладiв рiзних жахiв, фобiй та iнше. Проаналiзувавши аргументи кожного прихильника по створенню ОСББ, приходиш до висновку у низькому рiвнi володiння цим питанням i як мiнiмум у дилетантському пiдходi в обґрунтуваннi своїх намiрiв, тому що жоден з цих осiб не мали особистого досвiду роботи, тим бiльш, керування в галузi ЖКГ, або об’єктiв будь якої форми власностi, та взагалi не мали навiть досвiду проживання в будинках ОСББ. Та це i не дивно, бо на сьогоднiшнiй день ОСББ – це експеримент, який ще не має досконалi та випробуванi часом нормативно-правовi пiдстави у взаємовiдносинах мiж спiввласниками будинку з правлiнням ОСББ ( межi повноважень правлiння, його вiдповiдальнiсть, тарифiкацiя послуг, цiльове використання коштiв, фiнансовий контроль та iнше.), та не врегульованi механiзми взаємодiї ОСББ – як юридична особа, з комерцiйними структурами, якi мають право надавати послуги у сферi ЖКГ, та контролюючими iнстанцiями – спецiнспекцiя з благоустрою, iнспекцiя з пожежного нагляду, СЕС, податкова, пенсiйний фонд та iнше. I повiрте що огорожею вiд цих iнстанцiй ми не захистимось, а оплачувати всiлякi штрафи по необiзнаностi правлiння я не можу.