Шевченковский р-н, ул. Баумана 25,27,29 (Житло-Инвест)

Oleg

Oleg

17.02.2012 10:56:36

Sergik_C можете сбросить телефон коменданта?

Цитувати

nepiar

nepiar

17.02.2012 11:18:35

nepiar:
Попробую еще раз, раньше у меня не получалось туда что-то выложить (не разобрался...

Вроде бы получилось выложить свое обращение в КМДА. Пробуйте смотреть.

Цитувати

Sergik_C

Sergik_C

17.02.2012 11:22:47

Oleg найдите меня (номер телефона) в списке, обозначте себя и я вам его сэсэмэслю, либо через аську или почту

nepiar, все читается, спасибо.
я на бауменке выложил СНиП по вентиляции

Цитувати

drakon_78

drakon_78

17.02.2012 11:28:03

fourmis:
Нет, отделки пока нет. Вот и решаем, как именно утеплиться. Что-то слышали о...

Доброго дня.
До початку ремонту були думки про утеплення наружних стiн.... но
Вивчивши питання теорiї та практики дiйшов висновку-утеплювати стiни з середини примiщень не правильно по технологiї.
В мене квартира кутова в 1 секцiї...

Стiни свiтились як решето i клей мiж блоками був присутнiй в малiй кiлькостi...
Майстри якi робили ремонт у мене запропонували наступний варiант, який себе не один раз оправдовував :
перед поклейкою штукатурної сiтки на наружнi стiни вони пройшли дуже рiдким роствором шп старт (кнауф)-робили якiсно-потiм клеїли сiтку.
результат я вiдчув вiдразу..., оскiльки ремонт розпочав робити ще до здачi будинку i включення тепломережi- в квартирi вистачало одного електричного обiгрiвача...

Не жалкую що стiни не утеплював-в квартирi в сильнi морози при включених радiаторах не на всю потужнiсть було досить тепло...
темперутуру не замiряв, але тут присутнiй ще один чинник!- регулювання вiкон та балконних дверей-виробники економно виготовили вiкна i не доставили прижимiв-вiдповiдно з них сiфонило навiть пiсля їх(начебто виконаного) регулювання-в результатi викликав iнших майстрiв, якiсно зробили...
будуть питання- пишiть...

Цитувати

lenlis

lenlis

17.02.2012 11:41:16

Шановнi сусiди, доброго дня!!!! Скажiть, будь-ласка, до якої години можна проводити ремонтнi роботи?????? На скiльки менi вiдомо, в нашому будинку є робочi, якi працюють до пiзньої ночi. А в нашому випадку вже в 18:05 приходить сусiдка i починає скандалити, ще й рекомендує музику виключити так як вона їй заважає. Вибачте, але так ми ще не скоро заселимося. Дякую дуже за iнфо!!!!!!!

Цитувати

Yanek

Yanek

17.02.2012 11:57:18

drakon_78:
Доброго дня.
До початку ремонту були думки про утеплення наружних стiн.......

Drakon, cкажiть будь-ласка стосовно вiкон, я так розумiю у Вас теж посерединi ущiльнювач не притискався нормально i сифонило. Якщо так. то можете написати скiльки коштує регулювання вiкна i номер телефону перевiреного майстра. Дякую.

Цитувати

Cheerful_Ape

Cheerful_Ape

17.02.2012 12:25:45

2 drakon_78: Значит снаружи уже утеплять не будете?

Цитувати

drakon_78

drakon_78

17.02.2012 13:59:28

телефон скину на @ адрессу... по коштам iндивiдуально-вiд об`єму роботи- цiна досить доступна... В мене пiсля регулювання почали прижиматися добре i перестало дути посеред вiкон...

нi утеплювати не будемо-який резон утеплювати стiни, якщо i так не холодно...

Цитувати

fourmis

fourmis

17.02.2012 14:17:52

nepiar:
Скажите номер квартиры я Вам вышлю заявление в вордовском формате по почте,...

Спасибо за письмо. Отправлю как можно скорее.

Цитувати

fourmis

fourmis

17.02.2012 14:23:02

Sergik_C: Всем привет, комендант общежития Тамара, есть её телефон у меня. Я с ней общался,...

Совершенно верно. Предлагаю всем "страдающим" от вентканала написать в бухгалтерию их ЖЕКа заявление с просьбой о перерасчете за тепло, т. е. за недопоставленную услугу.

Цитувати
<< 203 204 205 206 207 ... 282
Архів