Шевченковский р-н, ул. Баумана 25,27,29 (Житло-Инвест)

Cheerful_Ape

Cheerful_Ape

26.07.2012 06:41:30

2 tin:
вопрос снят, вода появилась как только на форуме отписал.... мистика..
скорее всего теплотрасса, что-то роют на перекрестке Баумана и Пика, а также в начале Салютной возле школы Динамо.

Цитувати

mytsyk

mytsyk

26.07.2012 12:08:32

Доброго дня
1. Пiдкажiть, хто повинен проводити замiну ламп освiтлення коридорiв? Я запарився їх мiняти.
2. Я думаю питання огорожi та охорони зайшло в глухий кут. Давайте хоч консьєржiв посадимо - хоч який, але нагляд за територiєю та пiд`їздами. На днях, пiд`їхавши до будинку, помiтив 4-х оторвальдiв, що курили на загальному балконi 4-го поверху. побачивши мене, вони зникли. не раз робив зауваження тим компашкам, що сидять пiд пiд`їздом - без толку.
3. Питання парковки набирає катастрофiчних об`ємiв. Плюс, як було помiчено, у дворi паркуються авто з прилеглих будинкiв. Можливо це здасться нахабством (я нiкого не хочу образити), але пропоную зiбрати пiдписи на встановлення шлагбаумiв у всiх жителiв. Грошi зiбрати з тих, хто хоче мати ключ та паркуватися у дворi. Для тих в кого не буде ключа, але виникне необхiднiсть заїзду у двiр (наприклад завезення меблiв), ключ може бути у консьєржа. Якщо власникiв ключiв буде забагато - "хто перший встав, того i капцi". В разi появи бажаючих отримати ключ вже пiсля встановлення, можна їх внесок акумулювати на обслуговування та ремонт шлагбаумiв.

Цитувати

drakon_78

drakon_78

26.07.2012 12:57:01

Доброго здоров`я!
Замiну ламп робить ЖЕК.
ПРи чому робить справно, але є одне но-потрiбно позвонити черговому в жек по № 425-25-86 та дати заявку. Схема працює - не одноразово телефонував-мiняли.

Питання по огорожi та охоронi дiйсно призупинилося...

Потрiбно замовити проект...-вартiсть приблизно 3000$ Може є й дешевшi варiанти, поки не знайшов....
Головне проект погодити !!!- Архiтектурна компанiя володiюча питанням запросила зверх вартостi проекту 7000$(апетити за погоджувальнi пiдписи)!

Такi варьянти гадаю не прийнятнi окрiм замовлення проекту...

Зроблено:
1. написано погоджувального листа спецжитлофонду( iнiцiативна група ставить пiдписи) вiдвожу.
Спецжитлофонд в уснiй формi сказав що не проти за умови!:
1. Узгодження проекту.
2. Наявнiсть шлагбаумiв або ворiт має супроводжуватися присутнiстю чергового, або консєржа... ЦIЛОДОБОВО!
Така картина маслом...
Про консєржiв питання задавалося в спецжитлофондi: ключi вiд примiщень передадуть коли вирiшать наймати консєржiв та вiзьмуть на себе оплату води по лiчильникам...

До речi! питання збору коштiв на такий проект-шкурне...
Чи не прийдеться збирати цi кошти випрошуючи їх??? Як це було при встановленню клумб для квiток...

Вдячнi за вирiшення цього питання всiм хто прийняв в ньому участь матерiально та органiзацiйно!

Цитувати

Laanna

Laanna

27.07.2012 07:39:14

Добрый день, ув. активные и не безразличные соседи,
Спасибо всем, кто поддерживает форум.
У нас действительно много проблем, к сожалению, много проблем создают сами же жильцы, которые ведут себя как бы.. ло, извините, ну а как тут еще скажешь. Нормальный человек не будет бить, ломать, воровать (к тому же у себя - ручки, болты, гайки, дверцы, лампочки, светильники и т. д....), вытрушивать пыльные коврики на голову соседям, выбрасывать из окна окурки (от которых могут потом сами же и пострадать - недавний случай с возгоранием балкона от окурка на ул. Гончара) и прочее барахло.
Так вот, если мы сами не будем останавливать, как-то пресекать, делать замечания таким соседям, ничего не измениться. Все в наших руках, как говорится.
Еще проблема - машины ставят из соседних дворов. Сегодня лично видела, сделала замечание и предупредила, что с такими машинами у нас быстро разбираются. А что делать?;-)) У него была «железная» отговорка – у них негде парковаться возле дома. А у нас значит есть. Может уже задумается и не будет ставить после моих бесед с ним:)). Решать такую проблему тоже надо: -))
Еще, у нас остались приблизительно 600 грн. (от установки цвет. вазонов), поступило предложение посадить туи где-то так, чтобы было началом забора:)) может когда-нибудь наша мечта сбудется. Что думаете об этом?
Всем хорошего дня и выходных.

Цитувати

drakon_78

drakon_78

27.07.2012 08:17:52

Доброго дня!
З туями iдея цiкава, але менi здається що рацiональнiше їх посадити краще по периметру дитячого майданчика... буде якась тiнь на майданчику коли пiдростуть...

Цитувати

MIKOLAYCHIK

MIKOLAYCHIK

27.07.2012 12:52:23

остались 600 грн// для чого купляти туї, якщо можна недалечко в лiсi накопати кленiв чи лип нашару.

Цитувати

Cheerful_Ape

Cheerful_Ape

27.07.2012 14:31:29

потому что это воровство. это во первых.
во вторых они долго растут, туи в разы быстрее.
в третьих не дают еффекта "зеленой изгороди", которую здесь уже озвучивали.

Цитувати

MIKOLAYCHIK

MIKOLAYCHIK

29.07.2012 20:07:01

это воровство. это во первых// по перше це не крадiжка, а розчистка лiсу. та й викопувати не посадку, а самосiй якого в лiсi бери-нехочу. по друге з туї загорожа, як з лоба молоток. користi - (0)

Цитувати

Cheerful_Ape

Cheerful_Ape

30.07.2012 07:22:12

про расчистку парковой зоны(Дубки и Нивки это именно парки, а не лес) будете рассказывать Киевзелестрою. Если, конечно, встретите их. Но смысл? Если дерево большое - велик шанс что просто не приживется, если маленькое, будем 20 лет ждать, пока подростет.
Ограда не с туи, а с подпорок для туи;) отмотайте на страничку, другую, кто-то озвучивал идею "зеленой изгороди". Мне идея понравилась.

Цитувати

MIKOLAYCHIK

MIKOLAYCHIK

30.07.2012 07:44:47

будете рассказывать...//для тих хто на паровозi: мова йшла про лiс, а не про парк

Цитувати
<< 230 231 232 233 234 ... 282
Архів