New
23.07.2008 10:57:44
aaaa: возле ОП уже ровняют огромную площадку для постройки супермаркета. осенью обещают...
аааа, реально надо смотреть на вещи, а для этого некоторым нужно снять розовые очки.
Например, Олимпийцы на своем сайте обсуждали, что Олимпик заключит договор с Бритиш-скул и специально для детей Олимпика будет супер-пупер цена (ниже чем в Киеве!). Нука, ответьте мне, если вы хороший специалист (а именно такие работают в этой школе) будете ли вы за меньшие деньги ездить за 40 километров от Киева на работу и обратно?! Тогда, что мы обсуждаем, учитель будет из соседней Березовки, да и то не самый лучший, т. к. лучших еще в студенчестве на работу подбирают.
Тимур
23.07.2008 15:30:45
О каком супермаркете "в поле" за 28км от Киева может идти речь. Его и в Киеве-то не в каждом месте выгодно строить. Вы думаете его построят ради 500 семей, половина из которых будут жить там только летом ? Я когда ездил на осмотр местности специально заезжал в маркет (в одном здании с так называемым рестораном), прямо за разворотом на Киев, я там даже перекусить купить нечего не смог- пустые полки. Селянам местным супермаркеты не по карману.
Ответка
23.07.2008 22:35:18
Супермаркет в поле?
Лас-Вегас когда-то тоже в пустыне строился ;)
Тимур
24.07.2008 09:36:31
Так мы с Вами в разных странах живем, а я-то думаю что за "просветленные" люди.
Вы еще пример Астаны приведите, Лас-Вегас на деньги инвесторов строился, а казахи за госсударственные "отгрохали" быстрее и круче. Только теперь у них почему-то самый серьезный кризис недвижимости на пост-советском пространстве, наверное перестарались с Лас-Вегасом.
Drake
24.07.2008 11:00:59
NEW: Ваші погляди на речі далекі від реальності, Ви, наприклад, стверджували на одному з форумів, що Олімпік взагалі не видає актів на землю і що ніяких комунікацій не буде, але акти всі, хто повинен був отримати - отримали, а розводку комунікацій вже завершують. Що ж стосується плати за утримання будинку, то, якби Ви реально читали договір, то помітили б, що в документі, під назвою "Договір про участь у витратах на утримання будинку" сказано у п.10.1. "Цей Договір набуває чинності із дня введення в експлуатацію будинку і діє безстроково. Права і обов‘язки, визначені цим Договором виникають у сторін з моменту набуття чинності даного Договору." А акти прийняття робіт із побудови будинку та акт введення в експлуатацію будинку це абсолютно різні речі, оскільки акт про введення в експлуатацію підписує державна комісія і підписує вона після звершення всіх робіт на об`єкті будівництва, зокрема мої батьки живуть у приватному будинку вже 7 років, а він все ще не зданий в експлуатацію і нічого, дуже навіть непогано себе почувають :-)))
З приводу супермаркета в полі - Ви не подумали про те, що навколо цього поля ще з десяток котеджних містечок, не кажучи вже про села в радіусі 15км, заможні жителі яких їздять зараз скуплятись у Київ? А про те, що супермаркет буде розташовано на одній з найрухливіших трас України?
Propan
24.07.2008 13:06:18
Тимур был на выходных в Олимпик Парке. Строящихся домов насчитал более 150 и сбился. По словам менеджера осенью начитают строить садик и школу. Трубы прокладывают очень активно, уже несколько километров проложили. Я пока не купил, но очень склоняюсь, а Ваш надрывный пафос и откровенная неправда, которые Вы тут писали про Олимпик - меня удивляет. Зачем Вам это. Вы хоть раз были в Олимпике?
New
24.07.2008 13:17:15
Drake, я вам навів посилання і повторюю ще раз http://olympic-park.org.ua/forum/index.php?showtopic=44 де ваш колега Gog, що оплатив повну вартість (якщо я не помиляюся, в квітні), пише що не отримав станом на 14.07.08 актів на землю.
Так в іншому форумі я писав і повторюсь ще раз, що я маю на увазі під комуннікаціями не лише каналізацію та водопровід, а, що значно важливіше - газ та електрику. Розкидати труби під каналізацію по вулиці - зовсім не значить завершити комунікації....
Стосовно витрат на утримання: читайте договір доручення п.2.1.7 2.1.7. У 15 денний термін з дня завершення будівельних робіт на Об’єкті нерухомості та письмового повідомлення ПОВІРЕНИМ ДОВІРИТЕЛЯ про це за один місяць до закінчення будівництва, прийняти Об’єкт нерухомості шляхом підписання відповідного Акту приймання-передачі.
У випадку безпідставної відмови від підписання акту приймання – передачі більше ніж на 10 (десять) календарних днів, з моменту отримання такого акту приймання-передачі ДОВІРИТЕЛЬ сплачує штраф у розмірі 5 % вартості Об’єкту нерухомості, що вказана в п. 1.5. Договору.
та п.2.1.9. Одночасно з підписанням Сторонами даного Договору, укласти відповідні угоди про участь у витратах на утримання Об’єкту нерухомості з визначеною ПОВІРЕНИМ експлуатаційною організацією;
Та особливо!!!: п.2.1.10. нести витрати по утриманню Об’єкту нерухомості з дня підписання Акта приймання-передачі.
Drake
24.07.2008 13:21:50
Щодо видачі актів на землю, то це досить довга процедура, тому 3-5 місяців для отримання акту, наскільки я знаю, це нормальний строк.
Щодо витрат на утримання, то за них відповідає саме договір про утримання, цитату з якого я й навів вище.
New
24.07.2008 15:13:16
І на додаток, шановний Drakе-у, повідомте зацікавленим, яким документом на сьогоднішній день регламентуються ваші стосунки з Європою: "Договором про участь у витратах на утримання будинку", який можна змінити сто разів до підписання, або "Договором доручення", який вже підписано?
Тимур
24.07.2008 19:24:52
Думаю к будущей весне оптимизма у присутствующей на форуме горстки инвесторов поубавится. Хотя это проблема не только конкретно "Олимпика". Но радует что в стране есть люди с "неизлечимым оптимизмом". На них всегда можно заработать(как в Буратино).