Nikolya
19.11.2009 12:34:14
BigLawyer, перше питання до Вас - ви кредит брали?
друге - якщо брали, то чи є у Вас розрахунок виплати кредиту, де ви самі відслідковуєте свої проплати та нарахування відсотків?
третє - де Ви намалювали із 17% аж 25%?
П. С. - 30 % кредиту від якої суми??????? - 2500,00 дешевше оренда, знову ж таки 30% це яка сума????????
П. С.2 - скільки вам років, ви нагадуєте "гарного" економіста, і попахує старовиною!
П. С.3 - я відслідковую кожну копійку, яку з мене бере банк - поки не жалуюсь, і захмарні 25% не виходять!
Без образ.
Barbossa
19.11.2009 12:38:31
BigLawyer: Стосовно кредитів (моя власна думка):
- зараз брати кредит це кідалово 100%,...
Да, спать спокойно по ночам хочется.
В кредит будем брать маленькую сумму, если бы не ремонт да не молодой возраст (дети.....) можно было и обойтись своими силами. Но к сожалению кроме банка а долгий срок никто не даст взаймы, особенно сейчас.
Дело просто в том, что ознакомившись с договором возник вопрос - неужели люди на это соглашаются и подписывают как есть? Теперь понимаю что подписывают. из безвыходности. буду знать, что в этой упряжке я буду не одна лошадка.
удачи в делах всем, кто взял кредит - смелые люди.
BigLawyer
19.11.2009 12:47:38
Nikolya: BigLawyer, перше питання до Вас - ви кредит брали?
друге - якщо брали, то чи...
Бачу образив, але ж не хотів :(
Перш за все можна я Вас попрошу написати будь ласочька цифру із останньої строчки в стовбчику "розмір відсотків" яка зазначена в додатку (розрахунок кредиту на який ви посилаєтесь) до Вашого кредитного договору, а потім я відповім на інші запитання якщо в цьому буде потреба. )
Nikolya
19.11.2009 12:55:49
BigLawyer, ніхто не образився!
А та циферка, яку ви просите нічого вам не дасть, так як розрахунок йде на двадцять років (страшенна сума виходить), а погашати планується не більше 5 років!
Nikolya
19.11.2009 12:57:52
І ще всетаки, яка сума береться в кредит, яка складає більше 30% вартості?
Lyuska
19.11.2009 13:27:39
S_V_S: Доброй ночи уважаемые инвесторы!!!
Большой привет Lyuska и BigLawyer!!! Ребята...
вот так всегда.. не зная броду, полезу в воду... почему не подали???
подали!!! все в порядке)
Lyuska
19.11.2009 13:38:11
BigLawyer:
Бачу образив, але ж не хотів :(
Перш за все можна я Вас попрошу написати...
Ребята, не ссортесь!!!
абсолютно нет никакого смысла, только испорченное настроение и нервы.
я тоже взяла кредит, считаю, что это лучше, чем отдавать чужому дяде целую з/п. а так лучше вложу в свою квартиру.
просто богатый бедного никогда не поймет. Biglawyer, я могу вам позавидовать белой завистью, что не пришлось брать кредит, а есть свой капитал.
мне так не повезло. поэтому я буду цепляться за любую возможность получить свое (пусть и в далеком будущем) жилье...
а так, каждому свое. получилось просто купить - молодцы, поздравляю.
но не надо нас осуждать и говорить, что брать кредит это невыгодно! для нас - это здорово!!!
BigLawyer
19.11.2009 13:41:32
Nikolya: BigLawyer, ніхто не образився!
А та циферка, яку ви просите нічого вам не дасть,...
Ось власне Ви і відповіли на Ваші запитання про розмір відсотків. То шо Ви особисто плануєте в данному випадку ми до уваги не береио і з цієї точки зору це виключно Ваша можливість і вона не розповсюджується на всіх, а мова йдеться про "більше ніж 10 років" як я писав вище. Візьміть хоча б 30% від вартості найдешевшої однокімнатної квартири (100 000 грн.). Є сенс наводити особисту інформацію про себе і чи стосується це заданих запитань?
to Barbossa:
у нас виникла аналогічна ситуація, маленька дитина, дружина не працює, "витратний ремонт" змусив все ж таки скористатися такою нагодою. Хоча з урахуванням того, що ремонт можливо розпочнеться аж у лютому-березні 2010 то можна було б і обійтися без кредиту. Нам спочатку сказали, що в грудні 2009 дом будуть сдавати, а ми і повірили (
Nikolya
19.11.2009 14:09:10
BigLawyer, аж ніяк я не відповів на свої запитання!!!
Де 25%?
І зрозумійте Ви, що знімати квартиру це дурість, якщо є можливість взяти кредит!!! Покупець платить вже вактично за своє, а не викидає гроші на вітер!!!
Добре, якщо ви дуже бажаєте:
- циферка - 300 000,00 за двадцять років.
- циферка друга - 20 років знімати квартиру за 2500,00 грн/міс. = 600 000,00 грн.
Після цих циферок коментарії не потрібні!!!
I_van
19.11.2009 14:26:59
А я считаю что кредит под 17% сейчас выгодно брать.... ребята- очнитесь- вам обещают чтобудет хорошо- будет лучше- это бред- страну загоняют в.. опу.... инфляция колоссальная, развития никакого- все что занимает украина- все проедает и никапли в экономику- в худшем случае- это весенний дефолт, а в лучшем- девальвация- это только вопрос времени- есть у девальвации начало- нет у девальвации конца...
так что те кто взял кредитв гривне под 17%на 10 лет и более только выиграют ибо гривня будет и дальше безценится..... а так хоть инвестиция в себя!!!
главное- чтобы работа была и бала возможность это ткредитвзять- и платить себе спокойно- кому 10 лет, кому 15-20.......