ЖК "Новатор", Буча, ул. В. Интернационалистов, 16

solnce

solnce

21.06.2012 14:11:28

У нас в договоре про машинку ничего нет, есть, например, про окна Rehau (вместо этих, что стоят), и так остальное по "мелочам". У Вас наверное договор подписанный один из первых? Так как вначале обещали и машинки, и кладовки, и т. д., по ходу строительства это из договора убиралось....

Цитувати

G-2

G-2

21.06.2012 14:28:43

Да, договор у меня 33й). Стиралку обещали за 90% оплату. Кладовка была в буклете, в договоре уже не было (говорят кладовки запретили пожарные, но я думаю, что из них было выгоднее сделать цокольные квартиры и продать отдельно), окна rehau. Вот кстати об окнах: стоит ли чего-то требовать? Я сомневаюсь что замечу разницу, но.

Цитувати

aa1985

aa1985

21.06.2012 17:47:51

Звонила Катя, сказала что документы по водоканалу должны быть готовы сегодня/завтра. Должны прислать на емейлы всем кто уже получил свидетельства права собственности, просьбы сбросить их скан-копии для того чтобы оперативно сделать всем договора по водоснабжению.

По газификации и рэс, сказала, что документы должны быть готовы гдето во вторник. После этого можно будет заключать индивидуальные договора поквартирно.

Цитувати

aa1985

aa1985

21.06.2012 17:53:22

G-2: Да, договор у меня 33й). Стиралку обещали за 90% оплату. Кладовка была в буклете,...

Насколько я знаю, профиль rehau гораздо лучше, а собственно и дороже того что нам поставили. Раз у Новатора какие-то договоренности с Корсой, было бы неплохо чтобы Вам сделали скидку процентов так 50 на остекление балкона (в счет того что поставили более дешевый профиль по всей квартире)... Интересно, пошли бы на это?))

Цитувати

G-2

G-2

21.06.2012 17:55:09

Сарафан полон сюрпризов.. То есть раньше они не знали что это будет нужно, да?

Цитувати

sarafan

sarafan

21.06.2012 18:04:45

Доброго дня! Бачу у вас є запитання... Пропоную побудувати розмову у форматi питання-вiдповiдь. Почну вiдповiдати на дещо з того, що вже написано:
1. Всi роботи пов`язанi з пiдключенням комунiкацiй в межах комплексу ТОВ "Сарафан" виконанi. Ми дiйсно можемо надати кожному учаснику договора про пiдключення житлового комплексу до комунiкацiй. Тепер справа за кожним персонально. Не забувайте!!! щосаме ви будете споживати електроенергiю та воду, а значить i ви повиннi заключити прямi договора з комунальними службами! Ми виявили iнiцiативу посприяти вам в цьому шляхом запрошення представникiв комунальних служб беспосередньо до житлового комплексу. Про це будемо iнформувати додатково.
2. В газову службу можете поки що не телефонувати. Процедура здачi в експлуатацiю газового господарства складна i вимагає нашої загальної органiзованостi. Зокрема газ запускають пiсля 50% заселення комплексу.
3. Кому обiцяли пральну машинку - всi отримають.
4.Iдея по кладовкам на початку проекту дiйсно була. В жодному договорi цього не прописано. Ви абсолютно правi в тому, що комерцiйно набагато вигiднiше побудувати там нежитловi примiщення.

Дорвайте ви тепер...

Цитувати

G-2

G-2

21.06.2012 18:38:25

Sarafan, дякую за присутнiсть, давно б так.
1. Нiхто не проти пiдписань окремих угод з постачальниками, просто не всi розумiють коли саме це можна буде робити: я, наприклад, не знав що треба чекати поки ви подасте туди документи. Тож було би непогано знати хоча б приблизнi строки - люди отримали ключi i хочуть пошвидше починати ремонти. Без води й струму це складно.
2. Газ... Знову ж хотiлося б мати орiєнтовнi строки. Оюдям, якi збираються переплановувати квартиру до здачi будинку газовикам цього робити не можна. Тож це трохи нервує.. Ще одне газове питання: як саме можна визначити ступiнь заселеностi? Це ж неможливо документально пiдтвердити. До того ж, за чутками, Київоблгаз не знає про необхiднiсть 50% заселення (тут я можу помилятися). Окрiм того: немає газу = не зробили ремонт (пам`ятаємо про перепланування), не зробили ремонт = не вселилися, не вселилися = немає газу.. Гм, якось безвихiдно, нє?
3. Стосовно машини: можна грошима? Я би хотiв сам обрати модель, тож був би радий якби ви грошi, призначенi на купiвлю моєї машини просто вiддасте менi. I вам простiше, i менi радiсть.
4. Нiхто не казав, що стосовно комор ви не виконали якiсь пункти договору, просто жаль - iдея була хороша. Мали б якесь мiсце для, скажiмо, зимового комплекту покришок i велосипедiв. Якщо там ще є якiсь вiльнi примiщення, то можливо їх можна здавати в оренду пiд комори? Їх там, мабуть, мало, але ж i не всiм вони потрiбнi.
5. Чи є якiсь змiни в планах огородження територiї комплексу? Я знаю про вид з вiкон цоколя, але не думаю що паркан з металу, обвитий квiтами його сильно попсує.
6. Чи можете ви пояснити ситуацiю з вiкнами? Це не принципово, та все ж. Якби ми, як покупцi, не виконали частину своїх зобов`язань за договором, я думаю, ви прискiпувалися значно прискiпливiше)).
Ще раз дякую за офiцiйну присутнiсть. I не сприймайте запитання як образи - ви побудували гарний комплекс, чесно, особисто я не очiкував. Якби не було жодних запитань - я б думав що помер i потрапив до раю.

Цитувати

sarafan

sarafan

21.06.2012 19:13:54

1. По комунiкацiям вiдповiдь я уже давав. Затримка за комунальними службами. Декiлька днiв i у кожного буде змога пiдписати iндивiдуальнi договора.
2. ТОВ "Сарафан", нажаль, не приймало участь у затвердженнi державних стандартiв запуску газового господарства. Київоблгаз фактично є державним монополiстом i багато рiшень регулюється просто їхнiмi внутрiшнiми правилами. З практики знаю, що врiзка газу вiдбувається лише за умови 50% заселення будинку. Це аргументується правилами безпеки. Ще раз наголошую на тому, що всi роботи (окрiм врiзки) для газопостачання комплексу наше пiдприємство виконало. Бiльш того!!!!! ми навiть пiшли наїхнi маразматичнi зауваження до проекту в рамках яких ми тепер маємо таку кiлькiсть труб на кухнях. З приводу перепланувань..... Вибачте за вiдвертiсть, але в даному випадку ми нiчим допомогти не зможемо... Я чув, що у схожих випадках працiвники газової служби можуть просто випадково ;) не помiтити перепланування. Не любитель таких методiв, але, нажаль, у нашiй країнi так багато речей вирiшується.
3. Кошти за машинку вiддати можна.
4. По огородженню комплексу рiшення буде прийнято пiсля завершення робiт з асфальтування i озеленення.
5. Ситуацiю з вiкнами пояснюю... Повiрте, з самого початку ми дуже вiдповiдально пiдiйшли до даного питання. Вивчивши ситуацiю ми зрозумiли, що якiсний профiль "рехау" в Українi не виробляється. Про фурнiтуру мову взагалi не веду! Вирiшили брати профiль i фурнiтуру за кордоном!!! Пiдприємство, що виготовило нам з нього вiкна - по тендеру в Українi. Найближче до нас - Польща. Все вийшло досить непогано. Єдине у нас були претензiї до українського пiдприємства по строкам виконання робiт. Саме тому 5 поверх почали склити с iншим пiдрядчиком. Вiнницька Корса, яка до речi, працює на основi того ж "рехау". Але я на сьогодняшнiй момент можу смiливо стверджувати, що не дивлячись на те, що Корса один з найбiльш якiсних виробникiв вiкон в Українi, вiкна виготовленi з польского профiлю Артек i фурнiтури МАКО на порядок кращi. Обслуговування покаже.

Цитувати

firefree

firefree

21.06.2012 19:29:40

По поводу денег за машинку-это интересно!Сколько и куда обращаться?

Цитувати

G-2

G-2

21.06.2012 19:34:14

Sarafan, дякую за вiдповiдi, вiконне i пральномашинне питання знiмаються.
Чи можливi додатковi вiзити газової служби пiсля того їх огляду, який зараз вiдбувається? Я маю на увазi, якщо вони зараз оглянуть всi квартири (для чого ви залишали ключi), то чи приходитимуть вони ще чи вже можна починати ремонт iз переплануванням i перенесенням газових комунiкацiй?
Плюс виникло питання щодо паркомiсць.. При пiдписаннi договору на планi основна стоянка була пiд будинком 2, а гостьова - пiд 4м, на новому їх помiняли мiсцями. Чи означає це, що я, наприклад, не зможу отримати своє постiйне паркомiсце пiд своїми вiкнами (2го будинку), а лише пiд 4м. Чи можна буде обрати мiсце на гостьовiй?
А чи правда, що ви вiдмовилися вiд iдеї самостiйно обслуговувати Новатор пiсля здачi i передасте нас сторонньому ЖЕКу?
Багато запитань, так. Але ви тут рiдко з`являєтесь, тож "пользуясь случаєм, хачю..." )

Цитувати
<< 119 120 121 122 123 ... 286
Архів