ЖК "Новатор", Буча, ул. В. Интернационалистов, 16

Mira_sl

Mira_sl

10.03.2013 15:40:30

А я нi, якщо це буде дiйсно охорона, з пультом i вiдеонаглядом. Якщо тут хтось не в курсi, iнциденти з пограбуванням квартир i машин у нашому комплексi були. Я хочу звернутися до жителiв Новатора i запитати у них, вони коли рекламнi матерiали читали про Новатор, перед купiвлею, вони звернули на те, що мало тут бути, i я думаю кожен розумiв, що за це все треба буде платити. То чого зараз тiльки виникає питання, що треба платити за утримання гарного двору(бiльшiсть хто ще тут не живе, а робить ремонт, чомусь вважає, що за них повиннi платити тi, хто вже тут живуть), за охорону i за все iнше, ви починаєте кричати, що ми не згоднi, платити не будемо. Для чого Ви тодi купували квартиру у цьому комплексi. Купуйте у висотцi, де нiчого такого не має i нi за що не платiть, хiба що ЖЕКу.

Цитувати

evtl

evtl

10.03.2013 17:46:48

Питання до ОСББ: звiдки така сума??? 45 грн в мiсяць за охорону.
краще цi гроши заплачу прибиральницi

Цитувати

evtl

evtl

10.03.2013 17:58:21

Mira_sl: А я нi, якщо це буде дiйсно охорона, з пультом i вiдеонаглядом. Якщо тут хтось не...

Занадто емоцiйно. Нема потреби кидатися на людей.
Дякуємо Вам за пораду, але вже купили тут в Новаторi, у висотцi не склалося))))) Однак в рекламу вiрити - себе не поважати. Нам тут багато чого обiцяли)))))
За утримання двору платимо i своєчасно, i самостiно прибираємо коридор i сходи на своєму поверсi i парко-мiсце прибирали вiд снiгу.

Була охорона (не знаю чи є зараз) и тим не менш пограбували, з Ваши слiв.
От коли дiйсно буде "... охорона, з пультом i вiдеонаглядом..." тодi можна обговорювати суму.

Цитувати

Skrinbox

Skrinbox

10.03.2013 19:40:08

Mira_sl: А я нi, якщо це буде дiйсно охорона, з пультом i вiдеонаглядом. Якщо тут хтось не...

Полностью согласен! "Бачили очi що купували" Какой смысл трястись над 45 грн. и ждать пока гопота посрезает скамейки со двора?

Цитувати

Skrinbox

Skrinbox

10.03.2013 19:48:46

evtl: Питання до ОСББ: звiдки така сума??? 45 грн в мiсяць за охорону.
краще цi гроши...

До чого тут охорона до прибиральницi? За воду з газом теж не платiть, краще прибиральницi вiддайте. Що маємо не цiнуємо, а от коли замiсть мам з дiточками в нашому дворi буде босота розважатись знайдете 45 та буде пiзно!

Цитувати

Mira_sl

Mira_sl

10.03.2013 21:20:37

evtl:
Занадто емоцiйно. Нема потреби кидатися на людей.
Дякуємо Вам за пораду,...

нiяких емоцiй, просто Ви не однi такi, ото така охорона була коли машину пограбували, скiльки платили, так i охороняли... робiть висновок, а квартиру пограбували коли охорони взагалi не було. З приводу прибиральницi, якщо Ви читали звiт Наталiї, то бачили, що практично нiхто не платить,i є борги по зп тих самих прибиральникiв, люди не будуть прибирати задарма,i до слова сказати прибирають таки, можу це сказати точно, не так часто як ми би хотiли, але враховуючи ситуацiю дякуємо i за те. На скiльки я чула ця охорона має бути з пультом i вiдеонаглядом, i дешевше вона в такому разi нiяк не може бути. Це приблизно 15 000 грн. в мiсяць, будемо реалiстами i повиннi розумiти? що людям не по 2000 грн будуть зп платити.I за свою безпеку i безпеку своїх дiтей менi не жалко навiть 60 грн., якщо це буде дiйсно охорона. Тому що iнших засобiв захисту у нас просто немає. У нас не мае нi паркану високого з закритими дверима, нi нормальних дверей у пiд`їзд, нi нормальних дверей у квартиру.

Цитувати

Mira_sl

Mira_sl

10.03.2013 21:26:29

Skrinbox:
Полностью согласен! "Бачили очi що купували" Какой смысл трястись над 45 грн....

згодна, у парку бiля стадiону вже шприцi валяються, ось прийде весна i лiто, вже уявляю який тут контингент буде ошиватися, у лавочок одразу ноги виростуть i ще скажу, тут охоронi вiд деяких самих житилiв комплексу треба майно у дворi охороняти

Цитувати

Pashyrey

Pashyrey

10.03.2013 22:07:40

1. тарифы ОСББ устанавливаются общим собранием и никак иначе. Любые платежи сферх квартплаты - добровольны. Либо это криминал вплоть до статьи "вымогательство".
2. Если у ОСББ нет денег даже на уборщицу, нанимать охрану - идиотизм. Жить надо по средствам. нет средств - от чего-то надо отказываться. а также читать п.1
3. Охрана которой платят, но она не несёт никакой ответсвенности - идиотизм. Принцип очень простой - украли в твою смену - изволь компенсировать со своего кармана. Ну и естественно что именно должен охранять охранник - долно быть чётко прописано. Иначе это просто стрижка денег с лохов, охрана будет получаь зп и мирно спать в своей конуре.

Цитувати

АнтонП

АнтонП

10.03.2013 23:47:47

Уборщицы не убирают, потому что им не платят, а то что они делают - это на энтузиазме. Ну и как Вы себе представляете содержание охраны при таком положении дел?!
Охрана, работающая на энтузиазме)))))))))))
Вы же не думаете, что добавив 45 грн в платежку, это простимулирует оплачивать квитанции ту добрую половину, которая не платит даже 2,5грн за м. кв.
Это супер-нелепость! Это настолько нелепо, что вызывает подозрение

Цитувати

Lastivka16a_63kv

Lastivka16a_63kv

11.03.2013 06:28:35

Согласен платить 45 грн, когда 319 кв будут тоже платить! А пока что пропадает желание платить и по 2.5 ! Можно узнать, какие меры будут приняты к "неплатильщикам" по 2.50 за м2 и когда ?

Цитувати
<< 220 221 222 223 224 ... 286
Архів