natdon
04.11.2011 11:03:23
Дорогие инвесторы!Почему столько негатива? ИГБ держит пока держит слово. Большой ему респект за это. Будем надеяться, что 3 и 2 дом тоже сдадут в срок. Недостатки есть, и надо, конечно, следить за качеством выполнения отделочных работ (что очень тяжело. Это знает каждый, кто сталкивался с ремонтом у себя дома и строительными бригадами). Пожелаем ИГБ и дальше строить такими же темпами, а нам вселиться вовремя.
xamyak
04.11.2011 11:19:52
Скажите, а какой из домов 7/2, а какой 7/3? (один синий и пониже, другой желтый и повыше). Спасибо.
Kuzja2007
04.11.2011 11:30:06
Дом 7/3 - 25 этажей, а дом 7/2 - 21 этаж
jarofed
04.11.2011 12:26:34
Проблеми бувають рiзного рiвня. Одна справа - решiтка замiсть склопакета i вiдсутнiсть отворiв для вентиляцiї, а зовсiм iнша - введення будинкiв в експлуатацiю iз запiзненням на 5 - 7 рокiв (я живу навпроти одного з таких - "Лазурний блюз", - якщо не помиляюся, вiн повинен був здатися у 2006-му роцi. До сих пiр "будується"). А бувають ще варiанти, як з Елiта центром. Тому все ж варто вiдрiзняти "масштаби проблем". На жаль в Українi не iснує забудовникiв, у яких все було б iдеально. I якби iснував подiбний рейтинг, то IГБ (принаймнi на даному етапi) знаходився б на перших позицiях. Десь поруч з Ковальською, Київмiськбудом та Житлоiнвестбудом.
Звiсно, це не означає, що потрiбно заплющувати очi на недолiки. На щастя, серед iнвесторiв ПО достатньо активних людей, якi вiдстоюють свою позицiю i в багатьох випадках - успiшно.
Що стосується ремонтiв, то я, наприклад, практично у всiх вiдгуках бачу бiльше позитиву, нiж негативу. Майже всi iнвестори, якi вже вiдвiдали свої майбутнi квартири пишуть: "В загальному якiсть порадувала. Звiсно, є недолiки, якi потрiбно виправляти". Були навiть згадки про те, що якiсь ремонтiв на верхнiх поверхах краща, нiж у шоурумних квартирах, тому що там враховували досвiд i виправляли деякi помилки.
При прочитаннi ж форуму (особливо кiлькох останнiх сторiнок) часом починає складатися враження, що всiх iнвесторiв кинули на грошi, а забудовник безслiдно зник.
Словом, я вважаю, що потрiбно вказувати забудовнику на недолiки i вимагати вiд нього обiцяного (як от прохiд до парку), але при цьому бути чесними iз собою i розумiти, що кращих альтернатив за спiввiдношенням цiна/якiсть на ринку первинної нерухомостi у Києвi немає (принаймнi, я їх не бачу).
ua-ua-ua, що Ви мали на увазi пiд "А вот ссылку "кредитование" уже давно пора убрать." IГБ розiрвало контракти з кредитуючими банками?
natdon
04.11.2011 13:51:56
jarofed для ua-ua-ua:Ви мали на увазi пiд "А вот ссылку "кредитование" уже давно пора убрать." IГБ розiрвало контракти з кредитуючими банками?
Действительно, ссылку "кредитование" уже давно пора убрать.Кредиты получить невозможно(я не имею ввиду рассрочку). Просто жаль людей, которые потеряют время, но кредит им не дадут все равно. Ну может 0,1% от подавших документы и то не факт. Я думаю это имелось ввиду. Рассрочка от застройщика- это реальность. Пусть хоть кто-то отпишется, что получил кредит. Было бы очень интересно.
investornew
04.11.2011 14:09:16
ua-ua-ua:
ну не томите уже. приват чтоли?
Приват
freeman_g
04.11.2011 14:41:00
ИМХО, про Приват - бред, разве только если речь идет о какой-то мутной схеме с дальнейшими госкомпенсациями. Активы у банка хорошие, плюс на нем завязана вся группа. Хорошие прибыли на протяжении длительного периода (около 1 млрд. грн. за 9 месяцев в чистой прибыли), реструктуризация и подготовка к публичному размещению. Зачем?
vikin
04.11.2011 14:47:46
Проблеми бувають рiзного рiвня. Одна справа - решiтка замiсть склопакета i вiдсутнiсть отворiв для вентиляцiї,
- як раз у цьму випадку не варто змiшувати докупи вiдвертий намiр всупереч ДБН ще, ще трохи грошей пiдняти(бо завжди мало) - та явну ознаку тотального неконтролю ремонтiв з боку забудовника. Тут же постiйно треба на об,єктi сидiти, але не за столом. От коли спiвробiтникам компанiї, що купили тут квартири особисто треба - вони знайдуть час проконролювати якiсть виконання робiт. А за що отримує зарплатню представник технагляду вiд IГБ - менi не зрозумiло. Перше мiсце в рейтингу пiдставлял IГБ забеспечено. Кожен другий спiвпобiтник IГБ пiдставляє рiдну контору як тiльки може. Складається враження, що якiсть робiт( читай- реноме контори) нiкому крiм iнвесторiв не потрiбна. Хоча на словах - все с точнiстю до навпаки. До речi, висiння на сайтi морально застарiлої iнформацii, як то кредитування - також показник ставлення до клiєнтiв.
Ось пообiцяли провести конкурс слоганiв - i зробили. У самий останiй день чомусь стався "технiчний сбiй". Так же з проходом. Пообiцяти - i не зробити. Росписати графiк оглядiв, а потiм навiть не попередити iнвестора, що вiн чомусь(!) знову перенесений. Хiба "патрiота контори" хвилює, що клiєнт мiг приїхати на огляд аж iншого мiста.
"На жаль в Українi не iснує забудовникiв, у яких все було б iдеально. I якби iснував подiбний рейтинг, то IГБ (принаймнi на даному етапi) знаходився б на перших позицiях. Десь поруч з Ковальською, Київмiськбудом та Житлоiнвестбудом."
- Грошi у контори є, це факт. Але Ви особисто бачите у IГБ бажання бути кращим?
PSY
04.11.2011 16:17:46
От vikin как всегда, по делу, без эмоций и конкретно! =))
kluch
04.11.2011 17:56:04
freeman_g: ИМХО, про Приват - бред, разве только если речь идет о какой-то мутной схеме с дальнейшими...
Да действительно, слухи о Привате начали распространятся с февраля 2009. После этого с постоянной периодичностью появляются спам рассылки, статьи, комментарии. Конечно на приватовский пирог охочих много, но какой смысл валить банк, ведь после этого он никому не будет нужен, разве что хотят схавать всю группу. Да и завал такого банка может смести и правительство и забор вокруг Рады и саму Раду. Хотя у нас всё может быть, и схему могут придумать любую.
investornew :
02.11.11 / 19:17
"А на эту информацию необходимо обратить внимание кое кому"
----------------------
Если меня имели ввиду, то спасибо, но я уже принял меры и начал подстраховываться.::))