vlapov
26.04.2012 10:51:44
Oksana_3:
Точную дату, когда можно начинать делать ремонт, никто назвать не может. Только...
Oksana
Вы сейчас будете козачком и паникером. Ведь перепродажникам нужно только свидетельство, а Вы их обламываете. Для заманухи они обещают ОСМД и тариф 15 коп, а люди взяли и развесили уши от сладкой лапши. Как Вам не стыдно?
Oleg1983
26.04.2012 11:38:37
Oksana_3:
Точную дату, когда можно начинать делать ремонт, никто назвать не может. Только...
Оксана менi здається Ви помиляєтесь (якщо нi поправте мене). На останiх зборах аркади було повiдомленно, що 2х стороннi договори будуть пiдписанi пiсля отримання свiдоцтва на право власностi (i це буде правильно) з Ваших слiв "Только после того как 51% инвесторов подпишет 3-х сторонний договор, мы сможем заключить 2-х сторонний договор с ЖЕКом. Потом ЖЕК заключает договор о поставке воды и электроэнергии. Потом делаем ремонты." тому виходить, що почнемо ми ремонти невiдомо коли.
51% iнвесторiв необхiдно для того, щоб Жек заключив договори на поставку комунiкацiй ну i щоб потiм "Рибка не зiрвалась".
Виникає iнше питання на сьогоднi, нiкому не встановили лiчильникiв електроенергiї (навiть не закуплено), беручи до уваги те, що розетки i вимикацi нам встановлюють 2 мiсяцi скiльки будуть встановлювати лiчильники?
Oksana_3
26.04.2012 12:01:25
Oleg1983,
Вы правы, я неправильно написала по поводу 2-х стороннего. Постоянный договор с ЖЕКом подписывается после получения свидетельства о праве собственности. Но услуги ЖЕК начинает предоставлять после того, как наберётся 51% и соответственно можно будет начинать делать ремонт. А это то, что меня больше всего интересует.
Повторюсь, чтобы не было испорченного телефона на форуме - обратитесь напрямую в Аркаду со всеми вопросами.
Мы изначально доверились Аркаде вложив немалые деньги. Все понимали, что подписывая договор об инвестировании соглашаются играть по правилам банка. Так давайте теперь не будем делать "революцию", бороться за "справедливость" и т. п. Аркада идёт по "накатаной" за 20 лет работы схеме. Сколько людей уже имели с ней дело и живут в своих собственных квартирах. Давайте не будем пихать ей палки в колёса, потому что хуже от этого будет только нам. Это моё мнение.
Inkognito
26.04.2012 12:06:27
На этом форуме есть хоть один человек, который после ремонта, повесит эти "качественные" выключатели и разетки на место???
Тот кому нужно, всегда все узнает! Вариантов много: позвонить в Аркаду, там есть новый отдел по работе с Инвесторами! Так же можно узнать информацию на Ващенко 1, в пунке по работе с Инвесторами! Еще вариант - спросить у Прораба.
Лично я, счетчики на воду буду менять, так как они тоже "качественные". И счетчики на електричество я думаю, нам поставят тоже очень "сильные".
Зато теперь будем неделю на форуме переливать с пустого в порожнее!
ArchAnt
26.04.2012 13:02:09
Oksana_3: Oleg1983,
Вы правы, я неправильно написала по поводу 2-х стороннего. Постоянный...
Оксано!
Нажаль це банк не бажає грати по свїм же правилам - вiн був повинен видати права власностi i ключi до 29.02.2012. Не виконавши свiй обов`язок вiн тепер нiби то йде нам на зустрiч.
Стосовно накатаної схеми - то в тому то i справа що ми пiддослiднi кролики - нiхто нiколи не пiдписував 3-сторонню угоду до нас. Тому тут ви лукавите. Якщо 10 рокiв тому послуги ЖЕКу коштували копiйки за якi ЖЕКи нiчого не робили, то тепер тi самi послуги (товбо практично вiдсутнiсть послуг) коштує набагато дорожче i буде дорожчати з кожним роком. Тому так активно просувається договiр за яким крiм КЛЮЧIВ (якi вже давно мали бути у Вас) вам НIЧОГО не гарантують. В тариф ЖЕК вже заклав послуги якi не збирається надавати (наприклад вивiз смiття - ЖЕК не вивозить будiвельне смiття, а iншого в найближчi пiв року - рiк не буде), таким самим чином вiн може проiгнорувати i iншi свої зобов`язання. I це найголовнiша проблема - нiяких гарантiй надання послуг. Як ви будете робити ремонт без води, свiтла i лiфтiв? А без цього ця угода не потрiбна навiть Вам, не кажучи вже про тих, хто не знiмає квартир.
Тепер по договору. До нього маса питань i зауважень якi вже мiсяць як були надiсланi в Аркаду i ЖЕК (сам лист тут https://docs.google.com/document/d/1Fg84RGNuVsgwU_gUMzlpWw2SuEkGg91nABSdye69oMc/edit?pli=1) i яке було повнiстю проiгнороване цими органiзацiями! I це теж дуже важливо - питання iнвесторiв iгноруються ще до укладання договору! Яке вiдношення буде пiсля його пiдписання? Коли їм вiд нас вже нiчого не буде потрiбно?
Стосовно "боротьби за справедливiсть" - це взагалi ноукоментс. Волання забитої i замученої людини. Лише скажу, боротьба iде навiть не за справедливiсть а за свої права, за те щоб отримувати послуги за якi платимо, за те щоб можна було робити ремонти - а не отримати ключi i носити воду з найближчого озера пiшки по сходах, бо води свiтла i лiфти не включать.
Oleg1983
26.04.2012 13:10:42
Щойно звонили з аркади - сказали якщо все влаштовуэ то приїдьте та пiдпишiть бумаги у 207 каб. Навiть не знав що вiдповiсти!!!
Inkognito
26.04.2012 13:14:38
ArchAnt:
Оксано!
Нажаль це банк не бажає грати по свїм же правилам - вiн був повинен...
Обьясните для непонимающих, почему мы будем носить воду с озера? и не будет лифтов включеных и електричества?
Oksana_3
26.04.2012 13:19:07
ArchAnt,
К сожалению, то что дома не сдаются в срок - наша реальность. Но я думаю все, кто подписывал изначально договор с Аркадой, об этом знали. Я как год назад переживала о том, чтобы дом благополучно достроили и сдали, так и сейчас переживаю о том, чтобы не было проблем с ЖЕКом и т. п. Инвестирование - это риск. Но в любом случае, я надеюсь, что всё таки всё пройдёт нормально.
На даный момент грузовой лифт работает. Воду мне прораб в квартире включал. Почему потом должны возникнуть какие-то проблемы? ЖЕК должен оказывать услуги - это прописано в договоре. Не будет услуг - не будет оплаты. Но зачем себя "накручивать"? Я рассчитываю на нормальное предоставление услуг от ЖЕКа. Если и будут какие-то мелкие нюансы, то они всегда присутствут при заселении в новый дом, никуда от этого не дется.
РЕАЛИСТ
26.04.2012 14:44:00
ArchAnt:
Оксано!
Нажаль це банк не бажає грати по свїм же правилам - вiн був повинен...
Пiдтримую Вас на Всi 100%!
Роботу Компаса(Аркады) можна прослiдкувати за будинком напроти(Ващенко 1).
3-Х СТОРОННIЙ ДОГОВIР НIКОЛИ НЕ ЗАСТОСОВУВАВСЯ АРКАДОЮ! НIКОЛИ!
ЗАВТРА БУДУ В БУДИНКУ ЯКИЙ ОБСЛУГОВУЄ КОМПАС I НА ЯКИЙ НАЙБIЛЬШЕ НАРIКАНЬ! ЗРОБЛЮ ФОТО!
ХТО БАЖАЄ ПIДПИСУВАТИ 3-ХСТРОННIЙ ДОГОВIР- ВПЕРЕД I БIГОМ! АЛЕ ПОТIМ НЕ БIДКАЙТЕСЬ, ЩО:
1) НЕ ПРАЦЮЮТЬ ЛIФТИ(ЯК НА ВАЩЕНКО 1), а фiрма лiфтiв у нас з ними однакова!i нiхто їх не хоче лагодити!
2)не має води,i нiхто її не хоче пiдключати...
3)не працює електрика i б.i.
4)прориває отоплення, яке перевiряли ПIСЛЯ ОТРИМАННЯ СЕРТИФIКАТУ!!!
5)а пiсля пiдписання з ЖЕКом постiйного договору Вам виставлять борг по 3-х сторонньому! Почитайте гiлки сусiднiх будинкiв! Компас на iнвесторiв подає в суд i вимагає сплатити за тi послуги,якi не надавалися!!!
Повiрте, я знаю про що говорю!
Р.S. Купляв квартиру для себе i проблема нашого будинку мене хвилює досить серйозно!
Але розум має взяти перевагу над миттєвими емоцiями!
Жити Нам потрiбно не сьогоднiшнiм днем, а завтрашнiм!
Думайте своєю головою, а не пiдказками Аркади i iнших!
Не забувайте,що право власностi на нашi квартири нам потрiбнi в цьому роцi,а не через 5 рокiв!
Inkognito
26.04.2012 15:46:07
Проблема Ващенко 1 в том, что они не платят деньги за комунальные услуги! А что может быть бесплатно?
Если Компас такой плохой, то что 2х сторонний, что 3х сторонний договор на скорость не влияет!
Но есть одно НО, что ЖЕКу не выгодно нас кинуть, так как мы можем быть в перспективе (Курица, которая несет золотые Яйца). Дом Новый, затрат Минимум! И если будут норм тарифы и качественные услуги, то всех все будет устраивать! А ЖЕК будет 10-20 лет грести бабосы припеваючи!