Broshka
20.06.2014 08:23:38
Щодо колективної скарги на майстра - обома руками ЗА! I ще можна задати питання, чому не проводять поточний ремонт будинку? Бiля 2 секцiї плитка вже пiв року вiдвалюється, стiни облупленi... другий тиждень не можуть докосить газон, половина скошена, половина нi. Як це розумiти? Може ми i плату за обслуговування прибудинкової територiї на 2 подiлимо? Олександр, якщо треба допомога звертайтеся, буду рада допомогти на благо будинку.
Link
20.06.2014 10:56:58
Александр, а какая именно из консьерж отказывается ?
Alexandr1985
20.06.2014 11:01:32
Новенька погодилась, Лiду Павлiвну (здається) вдалося переконати, а ось жiночка з темним волоссям, яка постiйно палить на лавочцi вiдмовляється. Шановнi спiввласники, прошу Вас переконати консьєрж в тому, що їм це потрiбно робити.
Менi здається було б iдеально якби не майстриня вирiшували хто буде консьєрж, а уповноважений представник. Як на мене консьєрж має проходити спiвбесiду iз мешканцями (ну хоча б з представником вашої секцiї).
Я не впевнений, що консьєрж 3 секцiї будуть дотримуватися тiєї iнструкцiї, оскiльки вважають майстриню своєю роботодавицею.
Pele
20.06.2014 11:53:07
Broshka: Щодо колективної скарги на майстра - обома руками ЗА! I ще можна задати питання,...
Согласен на все сто. Что б не вышло как с домом напротив (хрущевка), надо ремонтировать. Убирать на этажах алкаши приходят, озеленение закончилось на 3 секции, напротив 2-й два лысых газона. Колясочные это хорошо, но надо развивать успех))
Alexandr1985
20.06.2014 11:58:53
Шановнi сусiди!
З ПУЕЦ i таким майстром ми далеко не заїдемо. Пропоную:
1) Написати колективне звернення на iмя керiвника ПУЕЦ щодо замiни майстра Будинку. В 3 секцiї мають бути iнiцiативнi люди якi забезпечать пiдписання, оскiльки консьерж це робити не будуть.
2) Рухатись до створення ОСББ!
Ви як вважаєте?
ksusha050889
20.06.2014 14:24:48
Спасибо Александр, за вашу работу. Очень приятно что есть такие инициативные у нас люди. Я полностью поддерживаю Вас.
Alexandr1985
20.06.2014 16:43:07
Шановнi спiввласники! Консьерж 3 секцiї вiдмовляються пiдписувати iнформацiю, яка їм була надана та необхiдна як одна з умов передачi їм ключiв. Очевидно Ольга Василiвна попрацювала з своїми пiдопiчними.
Переконувати їх в тому що їм потрiбно працювати я не буду.
Буду чекати iнформацiю вiд представникiв 3 секцiї!
Пропоную Вам обєднатися i прийняти певнi рiшення.
Alexandr1985
20.06.2014 16:47:33
Шановнi спiввласники 2 секцiї, iнформую Вас що ви маєте можливiсть залишати свої велосипеди i коляски в допомiжному примiщеннi.
Доречi воно у вас найбiльше та найкраще, проте є єдиний недолiк про який я хотiв вам сказати та погодити.
В примiщеннi постiйно горить свiтло. Не думаю що велосипедам i коляскам це потрiбно :))) Можна вивести вимикач та вмикати свiтло лише коли це потрiбно. Юра порахував затрати - 300 гривень. 100 лишилося з тих що ви здавали, 200 можна взяти з озеленення. Прошу висловитися. Чи потрiбно це зробити, чи залишимо як є.
На мою думку варто зробити. Зменшення споживання електроенергiї та i безпечнiше....
Ar41
20.06.2014 17:44:35
Alexandr1985: Шановнi сусiди!
З ПУЕЦ i таким майстром ми далеко не заїдемо. Пропоную:
1)...
Александр я полностью согласен с Вашей позицией относительно того что нужно двигаться к созданию ОСББ и я готов помочь в движении к этом направлении.
Alexandr1985
20.06.2014 19:31:40
Шановнi спiввласники! Сьогоднi консьерж 1 секцiї було складено звернення-скаргу на майстра Будинку - Бiленьку О. В. та вимога про її замiну. Прошу небайдужих представникiв 1,2 та 3 секцiї пiдiйти до консьерж 1 секцiї та власним пiдписом скрiпити нашу вимогу до керiвництва ПУЕЦ.
Часу витратите небагато, а результатом стане зникненя майстра з нашого Будинку та призначення адекватного i професiйного майстра зi сторони ПУЕЦ.
Дякуватиму всiм хто вiдгукнеться.