ЖК "Перовский", Воскресенка, пр-т Алишера Навои, 69 (Киевгорстрой)

unkindone

unkindone

02.06.2014 06:58:08

Alexandr1985:

Оголошення про пiдвищення тарифу до рiвня 3.65грн було вивiшено ще восени чи зимою 2013 року, точно не пам`ятаю.

Цитувати

Alexandr1985

Alexandr1985

04.06.2014 06:01:25

http://municipal.kiev.ua:8080/municipal/
Напевно ПУЕЦ читає цей форум, тому тариф опублiкований 3,82.

Цитувати

ua-ua-ua

ua-ua-ua

04.06.2014 06:15:10

А кто знает какие тарифы сейчас в других ЖК.. после девальвации и повышения тарифов?

Цитувати

Alexandr1985

Alexandr1985

16.06.2014 06:18:24

Шановнi сусiди! Iнформую Вас, що 13 червня 2014 року в мене вiдбулася зустрiч з керiвництвом ТОВ ПУЕЦ результатом якого стала згода обслуговуючої органiзацiї на використання допомiжних примiщень, що знаходяться в кожнiй секцiї в якостi колясочних. В пятницю 13 числа майстер будинку Бiленька О. В. передала менi ключi вiд допомiжних примiщень.
В суботу 14 червня 2014 року було забезпечено замiну замкiв та розмiщено iнформацiйну табличку на дверях "СКЛАД" (iншої таблички в епiцентрi не було :). Придбанi наклейки та журнали облiку речей.
Розроблено iнструкцiю для консьєрж, i коли будуть зiбранi пiдписи вiд усiх консьерж, їм будуть переданi ключi i у спiввласникiв буде можливiсть розмiщати коляски i велосипеди в цих примiщеннях.
Дякую всiм за допомогу!

Цитувати

roman_olamyk

roman_olamyk

16.06.2014 18:51:30

Олександре, дякую за iнiцiативнiсть! I вiтаю з невеличкою перемогою!

Цитувати

Alexandr1985

Alexandr1985

17.06.2014 06:03:43

Дякую, просто iнiцiативностi було б замало. Пророблена велика робота. Дякую всiм за сприяння i пiдписання колективних звернень. Але боротьба проти людей продовжується. Консьєржi 3 секцiї обєдналися i повiдомили що ключi вони отримувати не будуть i журнал вести не будуть.
3 секцiї необхiдно розглянути можливiсть замiни консьерж. Лояльних i адекватних людей якi готовi працювати на людей багато.

Цитувати

Maxy

Maxy

17.06.2014 20:43:45

Шановний, Александр,

по 3-тьей секции.

Вы, уверен, сделали большое дело - раз многим нужна была эта колясочная объемом 5 кв. метров и вместимостью 6 колясок максимум и Вы добились своего. Респект. Но, честно говоря, хотелось бы с Вами в такой же динамике решать другие более интересные задачи - например создание ОСББ.

Теперь касательно консьержей - я бы ОЧЕНЬ попросил так с ходу вопрос по их замене самостоятельно не ставить/не решать. Во первых, не хотят люди браться за Вашу колясочную - у них, по всей видимости, на то есть причины. я даже их понимаю - кто-то поцарапает одну из колясок, наплюет в одну из них, открутит там колесо и тп - то именно Вы придете с этой бедой и именно к этой женСчине, а ей Вам сказать будет нечего, ну и тп. Им за Ваше ценное имущество не хочется потом перед Вами же отвечать. я их понимаю. Или Вы еще журнал посещаемости колясочной заведите... :)

НО(!) суть не в этом. как я думаю - Вы либо договаривайтесь, либо решайте вопрос альтернативным путем - сделайте дубликат ключа каждый, кому нужно будет это помещение. Это первое что мне пришло в голову. Вас будет в третьей парадной максимум 10-13 семей на целых шесть то парко-мест. + 1 ключ оставьте на рисепшене/у консьержа. кто у кого что в случае чего взял - между собой и разбирайтесь.

А консьержей в этом парадном просьба без видимой на то причины не трогать. За полтора года я уже видел их тут больше десятка и пережил их одну скандальную замену, поэтому текущие меня вполне устраивают. Просьба самостоятельно не инициировать вопрос об их замене.
на то есть с десяток причин, почему меня они устраивают и Ваш не решенный вопрос (назовем его "междусобойчиком") с колясочной для меня не аргумент. маленький пример - я видел в прошлом месяце тот объем шума и возмущения, когда за полтора года первый раз по этажам прошлись цыгане, просочившись за кем-то в подъезд. Если бы не консьержи - тут алкашня и цыгане шатались бы еженедельно. я такое уже видел. Посему, нормальными консьержами не разбрасываются. есть другие претензии - озвучьте.

с надеждой на понимание. спсб!
с ув,

Цитувати

Link

Link

17.06.2014 21:21:45

Maxy - вы наверное друг нашего мастера дома или её наёмный работник, делаете мелкие поручения. Вот вы всем консьержам зарплату и платите или посадите себе их на этаж, все больше людей не довольны их работой, целый день смотреть телевизор и получать зарплату, это тоже не вариант. Если вы не хотите пользоваться чем-то в доме - это ваше право, а многие хотят использовать, то, что им по праву принадлежит, поэтому не нужно писать за ВСЕХ, если вы вообще живете здесь. Просто писать на форуме и ничего не делать, это легче всего. Так, что держите своё мнение при себе!

Цитувати

ua-ua-ua

ua-ua-ua

18.06.2014 05:51:32

Как обычно, на уже проделанную работу повылазили великие критики.

Александру, респект!

Цитувати

Alexandr1985

Alexandr1985

18.06.2014 06:32:06

Дякую, Вам шановний Маху за вашу думку, проте я вимушений з нею не погодитися. Впевнений таких людей як ви не багато, проте як виявляється вони є i я з повагою вiдношуся до Вашої позицiї.
Дозвольте Вам дещо пояснити:
1) Я за пiдтримки людей проробив чималу роботу по забезпеченнi можливостi використання цими примiщеннями всiх спiввласникiв i позицiя консьерж лише 3 секцiї не стане на перешкодi в користуваннi спiввласниками цих примiщень.
2) Ключ має бути виключно у консьєрж (про це є домовленiсть iз керiвництвом ПУЕЦ), i лише консьерж має право вiдчиняти цi дверi i не передавати ключi нiкому, оскiльки у примiщеннi вашої секцiї є системи водозабезпечення i безконтрольний доступ як ви говорите 10-13 сiмей не гарантує те що цi системи не будуть пошкодженi i 3 секцiя не залишиться без води. Саме пiд такою iнформацiєю було запропоновано консьєржам 3 секцiї пiдписатися, проте спочатку 2 з консьерж в категоричнiй формi вiдмовились i повiдомили, що не будуть там працювати. I запропонували те що запропонували Ви - передати ключi тому кому це потрiбно. Станом на вчора спiльно iз мешканцями Вашої секцiї (а не самостiйно) нам вдалося переконати Лiдiю Павлiвну в необхiдностi зазначити паспортнi данi i поставити свiй пiдпис пiд iнформацiєю з якою ви можете ознайомитись у консьєрж. Саме за таких умов я передам їм ключi.
3) Про яке створення ОСББ ви говорите, якщо консьерж Вашої секцiї на замiну замкiв зiбрали 6 пiдписiв i 180 гривень, тодi як в 1 та другiй секцiї по 50 пiдписiв та по 500 гривень. Позицiя консьерж - залишайте а ми нiчого просити пiдписувати не будемо. Пасивна як на мене позицiя. Результат роботи майстринi - Ольги Василiвни, яку консьерж вважають своєю роботодавицею. Тож залишена iнформацiю про ОСББ для спiввласникiв (проведення iнформацiйно-розяснювальної роботи як про це було домовлено на зборах) не буде доведена консьєржами до людей.
4) Консьерж вашої секцiї мають розумiти хто є їхнiми роботодавцями i хто їм плате заробiтню плату i працювати необхiдно з людьми i для людей, а не налаштовувати людей проти себе.
5) Я i надалi буду вiдстоювати iнтереси спiввласникiв якi бажають бути господарями у власнiй домiвцi.
Дякую i гарного дня! :)

Цитувати
<< 440 441 442 443 444 ... 456
Архів