levtolstoy
22.07.2013 16:08:02
Оксана, а откуда они, вообще, взяли право Вас беспокоить?
На днях пересмотрел "ночной дозор", позавчера стук в дверь. Открываю, без разговоров заходит молодой человек, уверенно смотрит на меня и спрашивает: ну что, договор будем подписывать?! - " Какой договор? " - Ну договор..?! И минута напряженного молчания.
Оказалось, ему нужен был дом 23А.
Няша
22.07.2013 18:56:39
Shapka: 4 буд
За цей тиждень стикнулась iз такими сусiдами:
1. Молодий сусiд подзвонив...
Оксана, я так же считаю, что домофон пока включать не надо, мы тоже долго не жили, но консьержке платили вовремя, почему это для каких-то соседей должны быть отдельные правила? А больше ничего он не хочет? А для начала пусть деньги сдаст, как все, а потом что-то предлагает. Еще наглости хватает звонить и что-то требовать, пусть гуляет лесом.
taa
23.07.2013 05:49:33
Shapka: 4 буд
За цей тиждень стикнулась iз такими сусiдами:
1. Молодий сусiд подзвонив...
Данный человек, мягко говоря, чудак. Других слов просто не нахожу. Интересно, что ему мешает заплатить и какая разница, ЖЕКу или кому-то другому он будет платить за предоставленные услуги. Домофон однозначно не включать, я бы ему еще и двери на месте консьержей не открывал. Кстати в комнате консьержей расположены различные пульты, в том числе и вывод с квартир пожарной сигнализации. вывод пусть делает сам.
Powerlifter
23.07.2013 06:42:46
ШАНОВНI МЕШКАНЦI !!!
Дарницька районна в м. Києвi державна адмiнiстрацiя повiдомляє:
25.07.2013 о 18:00 в актовому залi середньої школи №111, за адресою вулиця Здолбунiвська,7Б вiдбудуться громадськi слухання по обговоренню проекту забудови та екологiчного стану озера «Жандарка».
http://www.compass-u-ozera.com.ua/2011-05-21-19-00-21/kievgorstroj-ne-zasypal-zhandarku
Вам и Вашим детям тут жить !! Спасите Озеро !!!
Shapka
23.07.2013 07:01:46
4 буд
Сусiди, усiм дякую за вiдповiдi i пiдтримку )
Люди усi рiзнi. Сусiд, який хоче домофон, виявився дiдусем-пенсiонером, якому сумно i вiн "дiстає" усiх: i нас, i конс`єржiв.
Ну, а той молодик, що не хоче платити конс`єржам, вiн i для мене дивний. Запевняє, що то такi принципи у нього)) I що вiн "не подвержен стадным инстинктам" - це коли я йому сказала, що суспiльство так влаштоване: якщо бiльшiсть прийняла рiшення, меншiсть має пiдкоритись. Дивнi люди є на свiтi)
От вчора я дiзналась ще про одного такого дивака (в хорошому планi).
У нас проблема iз бродячими собаками. Це знають усi.
До речi, у конс`єржiв є лист ЖЕКу щодо собак, пiдпишiть, будь ласка. Повiсила оголошення про це, хтось здер(
Так от, собаки. Пiд будинком живе чорний собака - вiн лишився вiд будiвельникiв. Бачу, що сусiди виносять йому їсти. Цей собака почав робити шкоду: вириває ями на газонах, ламає квiти, папороть винищив уже практично. Пiсяє на рослини i вони вiд цього усихають( Що з ним робити? Якби його хто зловив i вивiз куди подалi вiд будинку...
I двiрник менi розказує, що до нашого будинку приїжджає "лєвонтьор" - волонтер. Вiн привозить м`ясо собакам, лiкує їх. Недавно наш цей чорненький собака захворiв, так волонтер приїжджав по декiлька раз на день, щоб крапати лiки у вухо собаки.
Було б добре, якби волонтер забрав усiх собак i поселив їх бiля свого будинку, живе вiн десь на Пчiлки, i насолоджувався таким сусiдством.
Панчо
23.07.2013 11:17:49
Щодо собак... менi їх також шкода, голоднi-босi без хазяїна i без ласки...( Все-таки у собаки має бути хороший хазяїн!!!
До речi я помiтив що є двi стаї собак i вони мiж собою чомусь часто сваряться (лаються). Люди, в котрих вiкна виходять на гаражi, мене зрозумiють.
Вже третю нiч засинаю пiд сильний шум вiтра i лаючих-виючих собак. Екзотика!!!
А собачкам я бажаю найкращого!!! Бо справдi шкода!
kr_oleg
23.07.2013 12:31:11
1 стая с гаражей, 2я с склада. И когда ихние пути пересекаются - лай не прекращается :(
DrBibis
23.07.2013 14:04:45
За собачек подписываться у кого? У консерьежей всех 4 домов?
Shapka
23.07.2013 14:32:42
DrBibis, я живу в 4 доме и письмо составила от жильцов нашего дома. То есть письмо в нашем доме.
Shapka
23.07.2013 14:34:13
Текст письма:
Начальнику вiддiлення №5
КП «Житло-сервiс»
Летяк О. С.
Вул. А. Ахматової, 44-А,
М. Київ, 02081
За дорученням мешканцiв
Ми, мешканцi буд. 23-В по вул. Урлiвськiй, стурбованi ситуацiєю, що склалась iз кiлькiстю бродячих собак навколо нашого i сусiднiх будинкiв.
Зграї безпритульних собак - це тварини середнього та великого розмiрiв. Вони сплять на дитячих майданчиках, на газонах пiд будинком, бiгають по всiй прибудинковiй територiї. Собаки поводяться агресивно: цiлими зграями гавкають на перехожих, на авто, на велосипедистiв; нападають на домашнiх тварин i тд. Ночами стоїть страшенний гавкiт, завивання.
Значна кiлькiсть напiвздичавiлих собак живе на територiї пiдприємств, що межують iз нашою прибудинковою територiєю. Через дiри в огорожi вони вiльно пересуваються в жилу зону мiкрорайона i докучають мешканцям нашого в сусiднiх будинкiв.
Цi собаки – пряма загроза безпецi, здоров’ю i спокою нам i нашим дiтям.
Просимо вжити всiх необхiдних заходiв, щоб прибрати цих собак з-пiд нашого i сусiднiх будинкiв.
Вiдповiдь просимо надiслати на адресу, вказану вище, в зазначений законодавством термiн.
Мешканцi буд. 23-В по вул. Урлiвська