Tatalex
20.11.2013 09:49:50
вот и странно, что дому уже давно не первый год и тут на тебе. а мы "беженцев" и всяких лишенцев принимай))
balu_kiev
20.11.2013 09:50:02
а вот интересно, народу не страшно потом на этих "белых" местах авто оставлять???!!!
Tatalex
20.11.2013 09:52:58
да вроде уверенно так стоит как будто все дали письменное согласие. а может это "смотрящий"))
balu_kiev
20.11.2013 09:55:33
ну это уже дело жильцов конкретного дома - попускать или нет такие вещи....
хотя я уверен, что 100% согласных в доме нет и можно даже 1-му несогласному дать жалобу в соответсвующую организацию, чтобы провели демонтаж
crazy_profesor
20.11.2013 12:31:14
Прицельный "метеоритный дождь" в лобовое стекло в нашей стране никто не отменял:)
bounce
20.11.2013 13:06:22
Tatalex: интересно, а что за расово правильный представитель организовал себе парковку у подъезда...
Попрошу скоропостижные выводы никогда не делать, по крайней мере нужно сначало поинтересоваться.
Поясняю: с согласия ЖЭКа и жильцов возле парадного входа дома 21б нанесена разметка и установлен блокиратор для автомобиля семьи в которой ребенок с ДЦП.
Вопросы еще есть?
Shapka
20.11.2013 13:28:38
4 буд
Я звертаюсь до сусiда iз 166 кв.
Андрiю, шквал Ваших емоцiй завадив нам поговорити по телефону i порозумiтись. Тому пишу Вам тут.
Ви подзвонили менi iз претензiєю, чому iнiцiативна група не повiсила оголошення про те, що ЖЕК змiнив термiн подачi показникiв теплолiчильникiв. Ви платите нам, iнiцiативнiй групi. Звiдси висновок: iнiцiативна група зобов`язана повiдомляти Вас про все (вiшати оголошення). Це були Вашi слова.
Моя вiдповiдь:
Менi зарплату Ви не платите. Я не взяла собi анi копiйки з грошей, якi здали сусiди (поки що ми здавали по 200 грн на потреби будинку i 100 грн на замiну вхiдної групи). Свої 200 грн Ви здали 19 сiчня. Приблизно в той же час здала i я свої 200 грн. На що витрачаються цi грошi я регулярно iнформую: звiт вiсить на дошцi оголошень в лiфтовому холi на першому поверсi, на домашньому форумi я так само викладаю звiт. 100 грн, якi Ви здали нещодавно, - це не плата за роботу iнiцiативної групи, а грошi на замiну вхiдних дверей.
Все, що я робила в будинку, я робила в силу своїх можливостей i вмiнь виключно на добровiльних засадах. Я не можу тримати тiсний контакт iз ЖЕКом в силу пасивностi цього самого ЖЕКа. Всiєю корисною iнформацiєю, якою я володiю, я щедро дiлюсь iз сусiдами. Але я просто не взмозi знати ВСЕ i писати про це в оголошеннях.
На мою думку, виясняти стосунки iз ЖЕКом у разi претензiй до роботи саме ЖЕКа повинен кожен власник квартири самостiйно, в iндивiдуальному порядку.
ЖЕК працює недостатньо добре. Не варто звинувачувати в цьому iнiцiативну групу будинку, яка якраз намагається хоча б щось корисне зробити.
Тепер щодо роботи конс`єржiв. Ви сказали, що ми звiльнили одну нормальну, а от ненормальну бабцю залишили (я так розумiю, що "нормальна" - це Валентина татарка, а "ненормальна" - Марiя Павлiвна).
Я була iнiцiатором звiльнення Валентини, тому що вона систематично не виконувала своїх обов`язкiв, запiзнювалась на роботу, мала постiйнi фiнансовi труднощi, якi вирiшувала, забираючи грошi iз загальної каси конс`єржiв (забирала грошi iнших конс`єржiв, не узгоджуючи це iз ними). Про це я писала на Реалтi i на домашньому форумi. Звiльнення узгоджене iз iнiцiативною групою. Замiсть Валентини була прийнята на роботу iз випробувальним термiном 1 мiс. Марина. Поки її роботою я особисто задоволена. Яка Ваша думка?
Щодо роботи Марiї Павлiвни. Якщо є претензiї до неї як до конс`єржа, давайте органiзуємо опитування мешканцiв будинку, чи задоволенi вони роботою конс`єржiв. По результатам будемо бачити, є у нас проблеми iз ними чи нема. Як такий варiант?
Можете iнiцiювати збори - напишiть оголошення тут на форумi i на домашньому. Вкажiть порядок денний. Будемо вирiшувати нашi проблеми загалом.
Якраз зараз є вакансiя на мiсце голови iнiцiативної групи. Оголошення про це висить на дошцi бiля лiфтiв уже мiсяць. Ви можете смiливо братись за цю роботу (бажаючих поки не знайшлось) i тодi Ви будете в курсi всiх подiй i з легкiстю iнформуватимете решту 191 сусiда.
Дуже прошу усiх сусiдiв не дзвонiть менi, щоб покричати на мене. Особливо, коли кричати треба зовсiм не в мiй адрес. Я нiкому не вiдмовляю, завжди вислуховую, завжди дiлюсь iнформацiєю, якщо знаю, куди i до кого бiгти по допомогу - у випадку чого. Але сходу починати звинувачувати мене i кричати, що бiльше менi платити не будете i тд - я таке слухати не хочу. Ви менi не платите. До спокiйного дiалогу я завжди вiдкрита.
Tatalex
20.11.2013 13:35:30
bounce:
Попрошу скоропостижные выводы никогда не делать, по крайней мере нужно сначало...
так я выводов и не делал. просто задал вопрос в несколько ироничной форме.
спасибо за удовлетворение моего любопытства.
crazy_profesor
20.11.2013 13:56:56
Shapka: 4 буд
Я звертаюсь до сусiда iз 166 кв.
Андрiю, шквал Ваших емоцiй завадив...
А кстати. Не помешало бы организовать сбор денег на заслуженную зарплату инициативной группе.
Кстати на дверь мы еще не наскребли? Старая уже начала "выть" :(
Shapka
20.11.2013 14:01:48
crazy_profesor:
А кстати. Не помешало бы организовать сбор денег на заслуженную зарплату инициативной...
Женя, на дверi здало 53 квартири - 5240 грн (52 квартири по 100 грн i 1 кв - 40 грн).
Про зарплату - так не домовлялись iз самого початку. Тому я проти)