Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

Artur23a

Artur23a

20.11.2013 14:11:56

Подскажите пожалуйста, в ген плане нашего района есть ли место для гаражных кооперативов (Поздняки 1 и 2) находящихся перед нашими домами?

Цитувати

levtolstoy

levtolstoy

20.11.2013 14:40:35

А я давно писал, что бабку надо убрать, но на меня сразу обрушился шквал эмоций с последующим выводом, что эта бабушка - наша лучшая дежурная!

Сегодня она, в очередной раз, на ровном месте, абсолютно хамским образом на меня набросилась...

P.S. А татарка ее фамилия? Тогда почему с маленькой буквы?)
Валентина татарка..
Давайте каждой дежурной псевдоним дадим!
Пусть будет Людмила западэнка! Елена еврейка! И т. д.! Как вам, а?!)

P.P.S. Я человек не очень наблюдательный, но, тем не менее, у меня не раз создавалось впечатление, что эту татарку дискредитировали. В лифте специально было набросано много мусора, валялись шкурки от бананов и т. д.

Цитувати

Shapka

Shapka

20.11.2013 15:05:36

levtolstoy, це саме Ви iз 166 квартири? Тодi пригадайте, якими словами сьогоднi по телефону Ви обзивали Марiю Павлiвну.

Нi, прiзвище Валентини iнакше, не пам`ятаю зараз його. Татарка - виникло з того, що у нас було 2 Валентини. Одна чорнява, iнша бiлява. В розмовах мiж сусiдами так i називали її Татаркою, щоб можна було легко розрiзнити, про кого йде мова.

Дискредитувати когось iз конс`єржiв - це вже якось... Кому це треба? Змiна чергового - це клопоти: знайти нормальну порядну людину, порозумiтись iз неї, терпiти той час, поки вона вивчить мешканцiв, розбереться iз тонкощами роботи iз ЖЕКом i мешканцями. Значно краще, якби у нас був стабiльний колектив чергових.

Цитувати

levtolstoy

levtolstoy

20.11.2013 15:37:06

Нет, я не из 166кв., и разговаривать по телефону с Марией Павловной чести не имел.

Цитувати

Shapka

Shapka

20.11.2013 15:59:48

levtolstoy, Володимире, по тел. говорили зi мною, а не з нею.

Нагадайте менi, будь ласка, з якої Ви квартири i суть проблеми iз конс`єржем. Я поговорю з нею. Випадки агресiї "Сегодня она, в очередной раз, на ровном месте, абсолютно хамским образом на меня набросилась..." - це не норма, звiсно.

4 буд
Зроблю опитування по оцiнцi роботи конс`єржiв у нашому будинку. З понедiлка листок опитування буде знаходитись у тих же конс`єржiв. Повiшу оголошення про це. Заходьте i ставте оцiнки. Окремо пишiть зауваження. Ми платимо їм грошi i хочемо, щоб вони якiсно виконували свою роботу. Це нормально. Результати опитування викладу на форумi.

Зауваження можна писати i тут чи в конвертик справа, але обов`язково вказуйте № своєї квартири i прiзвище конс`єржа, до якого цi зауваження. Анонiмнi зауваження до уваги не братимуться.

Цитувати

balu_kiev

balu_kiev

20.11.2013 19:50:44

Artur23a: Подскажите пожалуйста, в ген плане нашего района есть ли место для гаражных кооперативов...

на самом деле я бы не ориентировался на Генплан - на него всем плевать, к сожалению.... Если серъезно надумали смотреть гараж в Позняках-"1" или "2" - идите прямо к председателям и узнавайте до какого года есть договор аренды земли под конкретным номером гаража(!). Кроме того не ведитесь на фразу в объяве "приватизирован", т. к. на гараж даже паспорт БТИ-шный бывает даже есть, НО земля под ним в аренде и никак не иначе. Сам смотрел этот вариант, но все же подземный паркинг взял верх, хоть и ходить дальше и погреба нету, но лично мне так спокойнее...

Цитувати

levtolstoy

levtolstoy

20.11.2013 21:12:00

Хорошо, давайте поговорим)
Shapka, Оксана, ход ваших мыслей мне абсолютно не понятен:
1) С чего вы взяли, что я из 166 квартиры?
2) В ваших мемуарах довольно сложно понять, кто с кем говорил по тел. и кто кого обозвал.
3) Моя фраза - " Сегодня она, в очередной раз, на ровном месте, абсолютно хамским образом на меня набросилась... " - говорит, скорее, о агресси дежурной, а не о моей. Если вы с этим не согласны - то кто-то из нас не совсем адекватно реагирует на ситуации.
4) Если бы я сейчас начал разбираться с этой бабушкой, да еще и через вас... Тогда мне точно поры бы было за справочкой, и уже не из-за агрессии)
5) Листок-опросник не может не радовать, когда мы с вами, в прошлый раз, завели тему за эту дежурную, вы были более категоричны) Правда, я не уверен, что смогу выставлять оценки человеку, который, как минимум, в два раза старше, чем я. ( мне 56 ). Но за лояльный подход все равно спасибо!

Предчувствую, что будет продолженье) Жду!!!

Цитувати

Shapka

Shapka

20.11.2013 21:45:41

levtolstoy,
1. Оскiльки Ви зразу заявили, що чергова накинулась на Вас - я подумала, що Ви пишете в продовження нашої розмови по телефону. Тому вирiшила, що Ви iз 166 кв.
2. В цьому можете не розбиратись, то не важливо.
3. Я правильно зрозумiла Вашу фразу. Саме про те, що агресiя вiд чергових, то не норма, я й написала.
4. Оскiльки я була причетна до найму конс`єржiв (особисто при наймi не була присутня, були iншi члени групи активiстiв), я розмовляю iз ними по декiлька раз на дню, тому для мене логiчно, що я можу поговорити iз ними про норму поведiнки.
5. Оскiльки скарги на Марiю Павлiвну надiйшли не лише вiд Вас, тому логiчно, що як би я особисто не ставилась до її роботи, треба прислухатись до думки сусiдiв - її роботу оплачую не я одна, а усi ми. Якщо вона нас не влаштовує, таких конс`єржiв нам не треба. Тому хочемо ми чи нi, а розбиратись прийдеться. Або вона корегує свою поведiнку, або ми змушенi будемо її звiльнити. Для цього треба знати, хто Ви i суть проблеми. Можливо, Ви просто наговорюєте)

Не варто так зневажливо говорити про вiк будь-кого. Для мене Ви особисто теж не першої свiжостi, скажiмо. Якщо ми не будемо оцiнювати роботу найманих працiвникiв, до чого вся ця мова?
Надiюсь, продовження нашого спiлкування в такому ключi не буде. Я його не жду) Розтлумачила все, тому що люблю яснiсть у всьому. Всього Вам найкращого!

Цитувати

Панчо

Панчо

20.11.2013 23:37:47

В мене складається не дуже приємне враження вiд такого сприяння щодо консержкiв
Потрiбно розумiти, що НI ОДНА консержка всiм подобатись не може. Навiть якщо бiльшiсть мешканцiв задоволена консержкою, все-одно знайдеться хтось iз скаргою а-ля "я проходив мимо i на мене нi за що накинулись..." I що...iз-за такого шукати нову консежку? Тодi ви будете по-життєво в пошуках.
Консержок також потрiбно поважати!!!

Цитувати

Панчо

Панчо

20.11.2013 23:46:42

I ще...
В нашому будинку (23Б)висять листи з сайтом наших будинкiв. Наразi мене там немає але цiкаво хто є власником сайту? Не хочеться щоб це була зацiкавлена людина. Знаю з досвiду iнших будинкiв що на подiбних сайтах власником зазвичай є мешканець будинку (тобто зацiкавлена особа) i "неприємнi" коменти видаляться. Тому довiри мало

Хтось буває там? якi враження?

Цитувати
<< 1127 1128 1129 1130 1131 ... 1190
Архів