lap
14.12.2011 16:12:34
Спасибо, но это устаревшая информация.
У них есть разрешение на строительство жилого дома но не утвержденного КМДА.
ОлександрДядюк
15.12.2011 14:26:15
Немає в них нiяких документiв. Бiльш того, Iнспекцiя архiтектурно-будiвельного контролю будiвництво ОФIЦIЙНО зупинила. Так що "iзображають" стройку вони там незаконно.
lap
16.12.2011 12:43:41
Странно а мне предоставили документ, что Головне Управлiння Мiстобудування та Архiтектури - не заперечує. № 11470/0/18/21-11 от 11.10.2011
Олександре - звiдкi у вас такi даннi, можете розкрити суть??? Дуже Вас прошу. Дякую!!!
ОлександрДядюк
16.12.2011 15:43:31
http://olexsandrdyadyk.livejournal.com/5856.html
Ви пишете, що Вам показували якийсь бiльш пiзнiший лист, що "не заперечує", але лист не є дозвiльним документом. Таким дозвiльним документом є лише спецiальний дозвiл на виконання будiвельних або пiдготовчих робiт, який видається iнспекцiєю архбудконтролю.
На сайтi iнспекцiї архбудконтрою є спецiальня сторiнка http://www.dabi.gov.ua/l_dozvil_2010.php?reg=26, на якiй розмiщуються всi дозволи виданi iнспекцiєю, принаймнi починаючи з 2009 року (тут є спецiальна пошукова форма).
Так от, можете самi перевiрити, за запитом Континентбуд - iнформацiя не видається. Тобто - такому "замовнику" дозвiл не те, що на будiвництво житлового будинку, але навiть на будiвництво торгово-розважального центру не видавався.
Якби у них був такий дозвiл то вони його давно б повiсили на сайтi Континентбуду - зайдiть на той сайт (в роздiл - документи) i єдине, що ви там побачите - це банальна лiцензiя на будiвельнi роботи, є в них ще рiшення київради про надання дiлянки пiд ТРЦ (правда чи хоч оформили договiр оренди - не знаю, може й цього нема).
Починати будiвництво без жодних дозвiльних документiв - це любима фiшка вiдомої шахрайської конторки пiд загальним "погонялово" УКО... i клони".
По сутi це рiзновид "Елiта-центру", тiльки прихований. Вони начебто щось i будують (принаймнi частково), - i формально iнкрiмiнувати шахрайство важко, але отримання i оформлення всiх документiв у нас займає до 30% собiвартостi.
От компашка i дiє за прихованою шахрайською схемою - типу щось будує, але документи не оформляє (i економить тих самих 20-30%), якi приємно грiють їх кишенi i офшори. I начебто вiдвертого шахрайства немає (щось же там збудували), але практично всi їх iнвестори не можуть роками отримати правовстановлюючi документи i належно користуватись обьєктами iнвестицiй.
До речi - при такiй ситуацiї не зникає загроза того, що через кiлька рокiв зьявляться кредитори УКО i їх клонiв i заборги взагалi все заберуть, але на той час мсью Войцеховський та мсью Лiберман уже будуть далеко, десь в теплих краях i явно не без грошенят
lap
16.12.2011 18:39:42
Александр. Я выше написал, что у них есть разрешении "Київголовархiтектури"
согласно ему - они не заперечують, данную постройку (дату и номер я писал выше).
У вас видимо устаревшая информация. А также Континентбуд - в лице Гошуренко В. И. - сообщил что к УКО - отношения не имеет. Темболее на стройке чистота и порядок - краны вертятся 8й этаж на подходе, кладка кирпича в первой секции до 2го этажа.
КОМУ ВЕРИТЬ???
НЕУЖЕЛИ БОЛЬШЕ НЕТ ТЕХ кто интересуется данной постройкой?
Лицензии на строительство и в правду нет :)
Уважаемая публика подскажите пожалуйста недорогие варианты на троещине в новостройках (1комн.кв.).
lap
17.12.2011 06:25:20
Континентбуд не имеет лицензии, зато их подрядчик - Укоспецмонтаж - имеет лицензию.
ОлександрДядюк
17.12.2011 10:58:39
Шановний Iар, не ображайтесь, але скiльки вам рокiв? Ви вiрите всьому, що Вам скажуть? Вам Гошуренко повiдомив, що вони "чiсти i нєвiнни" i нiякого вiдношення до УКО- шайки не мають. I Ви повiрили?
А тепер зайдiть на сайт Континентбуда http://perlina-kiev.com.ua в роздiл документи i подивiться на той єдиний документ, яким вони розмахують - на лiцензiю. I уважно гляньте адресу Континентбуду (до речi можете перевiрити данi у єдиному реєстрi юр i фiз осiб пiдприємцiв
http://irc.gov.ua/ua/Poshuk-v-YeDR.html )i Ви з подивом побачите адресу реєстрацiї Континентбуду - Руденко, 6а.
Вам нiчого не нагадує ця адреса? Пошукайте в iнтернетi i ви з подивом взанєте, що вона тiсно звязана з УКО.
Тепер щодо дозволiв - лист Київглавархiтектрури - НЕ Є ДОЗВIЛЬНИМ ДОКУМЕНТОМ НА БУДIВНИЦТВО. Це лише один з кiлькох десяткiв ПОГОДЖУВАЛЬНИХ документiв, яких потрiбно назбирати у рiзних iнстанцiях на пiдставi яких iнспекцiя архбудконтролю, в подальшому може видати (а може i не видати) дозвiл на будiвництво.
Ще раз - у них дозволу на будiвництво НЕМАЄ. Навiть торгово-розважального центру, пiд який давали землю, не те що пiд житло.
Те що вони там вигнали кiлька поверхiв - ну i що?
Он я ще кiлька рокiв тому за кiлькома судами з них стягнув пеню (в iнтересах мого клiєнта) за просрочку будiвництва на харкiвському шосе, 19.
Моя клiєнтка зараз там навiть живе (бо у неї така ситуацiя, що бiльш нiде жити) - правда жодних правовстановлюючих документiв на квартиру у неї нема (i боюсь що i не буде) i на свiй 17 поверх, вона залазить пiшки, бо лiфти не працюють.
А УКО документи оформляти не поспiшає (ну нафiга тратитись), а може i того гiрше - згодом знайдуться кредитори, якi все це вiдберуть i моя клiєнтка (як i клiєнти Континендбуда) дружно всi пiдуть у пiшу еротичну прогулянку.
Vadim1
17.12.2011 12:45:01
В квартале от жемчужины дбк-4 строит целый микрорайон. есть в продаже однокомн. и даже дешевые двушки. плюс школа, стадион, паркинг. как можно вообще рассматривать вариант с жемчугом
lap
17.12.2011 14:22:15
:) Спасибо за комментарии, видимо я в самом деле слишком доверчивый и все те люди которые идут в Жемчужину и покупают там жилье. Разница в цене по 1комн. в пределах 500-600грн. кв. м. по сравнению с другими постройками для меня тоже значима. Кому то много чего не нравиться, место и т. п. - а когда нет выбора и не на кого надеяться, тогда что. Жемчужина в самый раз.
ОлександрДядюк
17.12.2011 15:17:14
Якщо у вас мало грошей, то це ще не значить, що їх треба викинути на вiтер.
Тодi краще багаття ними розпалiть, якщо поїдете за мiсто на шашлики.
Повiрте, користi буде бiльше.
I ще, такий вид кримiнальних злочинiв як шахрайство, процвiтає виключно дякуючи однiй людськiй рисi - жадностi.