lap
17.12.2011 15:37:33
Александр, стройка идет, рабочие работают, территория чистая, неважно что пока нет нормальной инфраструктуры.
Квартиры они строят это факт, как то да будет. Спасибо еще раз.
ОлександрДядюк
17.12.2011 17:26:09
Ну i скiльки вже "щасливих" iнвесторiв в обьєкти УКО i їх клонiв отримали правовстановлюючi документи на свої квартири???
Не скажете?
Iз всiх дiлянок, якi нахваталось УКО на себе i на свої клони (бо в УКО перестали iнвестувати, то вони начали плодити клони) - лише один будинок частково введений. все iнше роками стоїть, не вводиться i боюсь, що i вводитись не буде (бо на це треба ще вiдсоткiв 20-30% собiвартостi накинути). Але навiщо, коли цi грошенята тепло грiють кишеню.
I блiн шахрайство важко пришити, бо щось будують, щось навiть збудували, але нiхто не може отримати правовстановлюючi документи на свої квартири.
Це скорiш своєрiдна форма пiрамiди, яка дiє за принципом будь яких пiрамiд - поки кiлькiсть лохiв, якi вливають бабло в пiрамiду, бiльша чим та яким треба щось видавати з пiрамiди, пiрамiда живе i процвiтає.
В будiвництвi ще навiть краще - не треба платити вiдстоткiв, а треба казати ждiть - будуєм.
Як кажуть зараз донецькi - "без лоха i жизнь плоха".
А кругом алчнi кредитори, якi того i дивись вiдберуть уже навiть обжитi квартири (хоч i без документiв) за борги. Бо поки у вас немає правовстановлюючих документiв - ви НIХТО i звати вас нiяк, ви навiть не кредитор, ви лише iнвестор.
ОлександрДядюк
17.12.2011 17:39:17
Да, до речi, клонiв у них, як собак нерiзаних. Для прикладу:
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "КАПIТАЛ РIЕЛТI"
( ТОВ "КАПIТАЛ РIЕЛТI" )
Мiсцезнаходження юридичної особи
02090, м. Київ, Днiпровський район, ХАРКIВСЬКЕ ШОСЕ, будинок 19
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЕВЕРЕСТ ПЛЮС"
( ТОВ "ЕВЕРЕСТ ПЛЮС" )
Мiсцезнаходження юридичної особи
02160, м. Київ, Днiпровський район, ХАРКIВСЬКЕ ШОСЕ, будинок 19
Зараз вони будують "пiрамiду Хеопса" на вулицi Лохвицькiй.
Це ж треба i назва вулицi якраз в тему
lap
17.12.2011 20:20:43
Практически первая секция продана. Свободны 13 и 14 этаж. В второй секции 2 и 3 этаж и с9 этажа. Сегодня снова заходил на стройку 1 и 2 этаж кладка кирпича и перекрытие на 8 этаж. В второй секции полностью готов цокольный этаж начинают первый этаж. В третей секции залит фундамент. Вопрос зачем так тратится????
ОлександрДядюк
18.12.2011 09:13:42
Якщо нiчого "не iзображать" то це буде вiдверта "елiта-центр", а це тюрма, а в тюрму мсью войцеховський i мсью лiберман не хочуть.
Вони працюють за iншою схемою - "пiрамiди".
Народ Ви кажете вже й поверхи викупив, а у народу мозгiв не хватило пошукати i поспiлкуватись з колишнiми iнвесторами УКО-компашки i спитати чи хоч хтось з них отримав свiдоцтво про право власностi на свою квартиру??
Я, як юрист (i як юрист що мав спараву з подiбними фокусами) просто поражаюсь довiрливостi наших людей. Дорослi люди, не пьянi, не пiд наркозом, начебто в своєму розумi, вкладають десятки тисяч бакксiв в проекти, навiть не зiбравши i не проаналiзувавши елементарної загальнодоступної iнформацiї про те - куди вони сунуть свою дурну голову?
До речi, як менi задється - пiрамiда вже досягла свого верху i їй скоро прийде кiнець. Чому такi висновки?
1) Войцеховського начали реально пресувати Донецькi, якi вирiшили прибрати будiвельний ринок собi, i всяка шушера їм не треба - його вже кишнули з Либiдської (той же континентбуд), а вiн там немало грошенят втратив
2) неймовiрно низькi цiни - "покупайте в акварелi по 26 тис. у. е. квартира) - ну це вже явний перебор.
Скорiш за все така неймовiрно низька цiна поставлена, коли є мета заманухою залучити чим бiльше лохiв - i злиняти.
Памятаєте класику, що головоне в професiї злодiя?
zint
18.12.2011 09:37:01
Полностью согласен с Александром. Как можно купить квартиру, не проверил документы. Сказать все что хочешь можно. Но потом без документов ничего не докажешь в суде. Вам же скажут потом, почему вы не смотрели документы, когда покупали квартиру. А вы в ответ, а нам сказали, что все хорошо и все будет потом. На что можно смело говорить: Вот и я Вам говорю, ждите своих денег потом...
В свое время, когда продавал хрущевку возле м. Дарница, мне покупатель один с Одессы сказал: на что ты мне тут продаешь, мне вон на Харьковском шоссе 19 предлагают двушку за 50 000 у. е., а ты мне хрущ за 60 000 у. е. паришь. Это было два года назад. И теперь через знакомых узнал случайно(тогда сказали, друзья направили ко мне его,хотели помочь ему,он искал квартиру),что он там купил...так теперь кусает локти, что его так кинули... А как понты гонял, тогда: - да, мне все проверят, да я такой круто мен.. А теперь л.. х...
:)
Народ это ваши кровные, заработанные потом... будьте внимательней... Лучше сейчас потерять(взять в кредит или одолжить), чем потом потерять все... И ходить на митинги, и кричать.. нас кинули...
Дешевый сыр только в мышеловке... и то он денег стоит..:)
Я вам могу кучу примеров привести, когда людская жадность велась на красивые слова, при покупке квартир...
lap
18.12.2011 11:15:56
Александр, в Акварели нет таких цен по 26тыс., там цены как и в Киеве, я туда в первую очередь ездил. Вы не имеете информации про акварели, а пишите слухи, НЕТ ТАМ ТАКИХ цен, цена квадратного метра 8500грн. - как вам такое.
lap
18.12.2011 11:26:45
Дай бог что бы все было хорошо. Дешевле цен чем в Жемчужине пока не нашел, да и не имею возможности. Прийду на митинг, а что делать :)
Мужики - спасибо за разъяснения.
Есть у меня уверенность какая то, что все построят как и обещали.
ОлександрДядюк
18.12.2011 12:06:17
lap: Александр, в Акварели нет таких цен по 26тыс., там цены как и в Киеве, я туда в первую...
Ще буквально недавно в метро на Дарницi висiли - 2вiд 26 тис.), потiм 27, зараз помоєму 29 - але починалось з 26.
Єдине що я можливо спутав - там на лохвицькiй одразу тусується кiлька клонiв УКО (я вище приводив пару з них), то можливо то iншi.
Але починали вони з 26 тис. така реклама була в метро Дарниця i в iнших 9великi плакати)
ОлександрДядюк
18.12.2011 12:10:28
lap: Дай бог что бы все было хорошо. Дешевле цен чем в Жемчужине пока не нашел, да и не...
Блажєн хто верует (в бiльш сучасному варiантi - "без лоха и жизнь плоха")