Oleg_2545
01.04.2014 11:48:28
Ето выдуманые услуги. Директор жкх или кто он там? В третий секции принеприятнейший тип. Хиханьки хаханьки у него все. Лифты не ходят. Консиержки пока нафиг не нужны. Дом не пригоден для нормальной жизни. Какая придомовая Територия? Асфальт недавно положили. Какойто заговор застройщика с жкх с целью получения финансовой выгоды.
RAL
02.04.2014 06:22:47
diwe: соседи, может, я пропустила обсуждение, подскажите, пожалуйста.
оплатила квитанции...
В ДОП. ДОГОВОРЕ ПРОПИСАН ТАРИФ 1.89/м2 х м2 КВАРТИРЫ (РАСЧЕТНАЯ ТАБЛИЦА ПРИВЕДЕНА В ДОГОВОРЕ) ЗА КОНСЬЕРЖА (1.23ГРН.) И ОБСЛУЖИВАНИЕ ПОЖ. ЛИФТОВ (0.66ГРН.).
RAL
02.04.2014 07:14:43
Oleg_2545: Ето выдуманые услуги. Директор жкх или кто он там? В третий секции принеприятнейший...
о. о. Я НЕ понял насчет "типа", но если ты мужского рода высказывайся на прямую в глаза.
А то что ты написал здесь - тебя полностью характеризует со всех СТОРОН!
BerezTan
02.04.2014 07:25:35
Я так понимаю что вы человек из нашего жека. Подскажите какие обязанности сейчас у наших консьержей? И подскажите что входит в обслуживание территории дома ?
А во обще дорогие соседи, я давно предлагаю всем собраться и встретиться на субботник. И оговорить ситуацию с нашим жеком, я предлагала помощь юриста но мой вопрос остался без ответа.
Oleg_2545
02.04.2014 07:33:02
Во первых на вы надо обращаться. Вы всетаки работник ЖКХ. Во вторых у мкня после общения с вами сложилось такое мнение. Можно было извениться за то что дом принят. Квартплаты не маленькие а для нормальной жизни он не пригоден был.
RAL
02.04.2014 08:50:40
BerezTan: Я так понимаю что вы человек из нашего жека. Подскажите какие обязанности сейчас...
Доброго дня!
1. предлагаю извлеченное из должностной инструкции консьержа
II. Завдання та обов`язки
Консьєрж:
1. Стежить за схороннiстю визначеного власником будинку у пiд’їздi за вказаним робочим мiсцем рухомого i нерухомого майна, що включене до вiдповiдного перелiку, та збереженням його цiлiсностi та справностi.
2. Проводить вiдкрите вiзуальне спостереження за цим майном. У разi реальної загрози негативного безпосереднього впливу факторiв кримiнального, побутового або екологiчного характеру вживає заходiв щодо рятування майна: вмикає сигналiзацiю, блокує вхiд i вихiд, сповiщає консьєржiв в iнших пiд’їздах, вiдповiднi компетентнi служби.
3. Стежить за наявнiстю, справнiстю та умовами безпечного побутового користування технiчними системами та засобами життєзабезпечення: дверним обладнанням, лiфтовим господарством, сходовими огорожами, санiтарно-технiчним обладнанням, енергооблiковою та освiтлювальною апаратурою, системами екологiчної безпеки та сповiщення, апаратурою зв’язку, засобами смiттєвидалення, розташованими у мiсцях загального користування. У разi виявлення пошкоджень, зiпсованостi, спрацьованостi або закiнчення експлуатацiї цих систем та засобiв термiново доповiдає вiдповiдним службам.
4. Зберiгає ключi вiд пiдсобних примiщень, горищ, пiдвалiв, запасних виходiв, тощо - необхiднiсть доступу до яких може виникнути при аварiйних ситуацiях.
5. Стежить за санiтарним станом вестибюля та мiсць загального користування у пiд’їздi будинку.
6. Перiодично перевiряє справнiсть технiчних систем та засобiв охоронного призначення: технiчних систем та засобiв охоронної, охоронно-пожежної та тривожної сигналiзацiї, технiчного захисту, контролю доступу та охоронного телебачення, засобiв зв’язку, освiтлення, спостерiгає за входом до пiд’їзду та виходу з нього громадян, дотриманням ними норм санiтарiї та гiгiєни у мiсцях загального користування пiд’їзду, зачиненням вхiдних дверей пiд’їзду у нiчний час.
7. Повiдомляє у разi наявностi внутрiшнього зв’язку мешканцiв за їхнiми заявками про прибуття вiдвiдувачiв. Iнформує вiдвiдувачiв про розташування квартир та службових примiщень на поверхах будинку. Проводить запис вiдвiдувачiв з указанням часу прибуття, часу виходу, № квартири.
8. Приймає та передає об’єкт спостереження та ключi вiд примiщень по закiнченнi змiни згiдно з iнвентаризацiйним описом матерiальних цiнностей.
2. из расчета
"Розрахунок тарифу на послуги з утримання будинку, споруд та прибудинкової територiї за адресою: вул. Юрiя Шумського,3-Г"
Прибирання прибудинкової територiї в т. ч.:
Зарплата двiрника, вiдпускнi
Вiдрахування до бюджету
Матерiальнi витрати
Дератизацiя
Утримання газонiв (полив, удобр, розсада)
Вивiз побутового смiття
BerezTan
02.04.2014 08:59:20
Эту информацию я могла точно так же сохранить из интернета и распечатать себе! Что из этого конкретно делают наши тетечки? На площадке своей мы убрались сами! Хотя мы там даже не живем! Ручки давно скрутили на этаже мы варили свои! Мусорные ящики я видела на улице, кто живет в доме вы пользуетесь этим?
Так как вы сотрудник жека скажите как дела обстоят с водой? Я звонила в киевэнерго ответ такой же как и был месяц назад, вы не выполнили тех условия и воды быть не может в нашем доме пока что. Когда эти условия будут выполнены?
BerezTan
02.04.2014 09:01:03
И еще вопрос что сейчас вы поливаете?)
RAL
02.04.2014 09:08:28
Сбрасываю полный перечень
"Розрахунок тарифу на послуги з утримання будинку, споруд та прибудинкової територiї за адресою: вул. Юрiя Шумського, 3-Г"
Прибирання прибудинкової територiї в т. ч.:
Зарплата двiрника, вiдпускнi
Вiдрахування до бюджету
Матерiальнi витрати
Утримання газонiв (полив, удобр, розсада)
Вивiз побутового смiття
Прибирання мiсць загального користування, в т. ч.:
Зарплата прибиральницi
Вiдрахування до бюджету
Матерiальнi витрати
Технiчне обслуговування внутрiшньобудинкових систем тепло-, водопостачання i каналiзацiї, електромереж, в т. ч.:
Зарплата
Обслуговування теплопукта та вузлiв облiку теплоенергiї
Обслуговування системи автоматичної пожежної сигналiзацiї та систем спостереження
Обслуговування системи диспетчеризацiї
Технiчне обслуговування лiфтiв
Електроенергiя для лiфтiв
Освiтлення мiсць загального користування i пiдвалiв та пiдкачування води
на сегодня тариф по предоставляемым услугам, составляет 2,55грн./м2
в него входит:
Вивiз побутового смiття.
Матерiальнi витрати.
Технiчне обслуговування внутрiшньобудинкових систем тепло-, водопостачання i каналiзацiї, електромереж, в т. ч.:
Зарплата;
Обслуговування теплопукта та вузлiв облiку теплоенергiї.
Обслуговування системи автоматичної пожежної сигналiзацiї та систем спостереження.
Обслуговування системи диспетчеризацiї.
RAL
02.04.2014 09:17:16
BerezTan: Эту информацию я могла точно так же сохранить из интернета и распечатать себе! Что...
наши тетечки на сегодня бегают, при срабатывании противопожарних датчиков, по этажам как молодые девочки и это круглосуточно!
по воде ничего пока не скажу