ЖК "Озерные зори", Березняки, ул. Шумского, 3-а (InCo Home)

vershin

vershin

17.04.2014 16:47:27

А теперь, почитайте, что нас ожидает В НЕДАЛЕКОМ БУДУЩЕМ:

Цитувати

vershin

vershin

17.04.2014 16:49:00

"Фiрма Юрушева вiдстояла 5 га бiля київського озера Тельбiн, незважаючи на протести мешканцiв"

Суд вiдмовився визнати недiйсним договiр оренди земельної дiлянки площею 4,83 га бiля озера Тельбiн у Києвi iз фiрмою «Аквапарк». Про це свiдчить постанова Господарського суду Києва вiд 11 грудня 2013 року.
Цю дiлянку на вул. Юрiя Шумського у 2003 роцi фiрма отримала в оренду на 25 рокiв для будiвництва житлово-готельного комплексу зi спортивно-розважальним центром.
Прокуратура просила суд розiрвати договiр оренди недiйсним, посилаючись на те, що частина дiлянки вiдноситься до парку бiля озера Тельбiн. Розмiщення в цьому мiсцi будiвель суперечить мiстобудiвнiй документацiї.
Крiм того, прокуратура стверджувала, що проект вiдведення дiлянки не було погоджено вiдповiдними органами. Але суд цю претензiю спростував, оскiльки отримав документи усiх органiв, що мали погодити вiдведення дiлянки. Суть претензiй прокурора до цих документiв зводилася до того, що у їх назвi вiдсутнє слово «погодження». На що суд заявив, що у 2003 роцi законодавством це передбачено не було.
Стосовно ж доводiв про те, що частина дiлянки є парком, то суд заявив, що вони суперечать самому змiсту рiшення Київради про передачу її в оренду. Адже там вказано, що 3,62 га – це землi запасу житлової та громадської забудови, решта – вилученi у iнших користувачiв (Управлiння по фiзичнiй культурi та спорту – 1,08 га, «Київенерго» – 0,13 га) надiли.
Суд також послався на позитивнi висновки вiдповiдних уповноважених органiв про можливiсть вiдведення дiлянки фiрмi, а також на позитивний висновок державної екологiчної експертизи 2003 року щодо забудови.
У 2011-2012 роках Держекоiнспекцiя жодних порушень природоохоронного та земельного законодавства з боку ТОВ «Аквапарк» не виявила.
Засновниками ТОВ «Аквапарк» є ПАТ «Венчурний закритий недиверсифiкований корпоративний iнвестицiйний фонд «Унiбудiнвест» та ТОВ «Ярославiв вал». Директором фiрми є депутат Вишгородської райради, обраний вiд «Фронту змiн», Олександр Спасибко.
Засновником ПАТ «ВЗНКIФ «Унiбудiнвест» є ТОВ «Унiбудiнвест Менеджмент», у якому засновниками є Леонiд Юрушев, його дружина Наталiя Юрушева та дочки Єлизавета Юрушева i Анастасiя Жолинська.

Засновниками ТОВ «Ярославiв вал» є Наталiя Юрушева, Єлизавета Юрушева i ПАТ «ВЗНКIФ «Унiбудiнвест».

Нагадаємо, замiсть розважального центру з басейном «Аквапарк» будує на орендованiй дiлянцi житловi тридцятиповерхiвки.

Цитувати

vershin

vershin

17.04.2014 16:52:56

Так что на противоположной стороне о. Тельбин планируется зелёный заборчик, за которым появится 35-ти этажный небоскреб... Интересно, этот домик тоже будет "обслуживать" ООО Акважитлосервис...?

Цитувати

Ann_1979

Ann_1979

17.04.2014 17:16:54

Возмущена графиком работы лифтов!! А если я поздно домой возвращаюсь одна? Мне по лестнице подыматься или как? Там какая-то охрана есть? Я хрупкая девушка и мне реально страшно! Да и вообще, как я поняла, мы платим за лифтеров, а лифты работают в то же время, что и лифтеры?

Цитувати

BasyaKiev

BasyaKiev

17.04.2014 17:20:25

vershin: Так что на противоположной стороне о. Тельбин планируется зелёный заборчик, за которым...

Там плавуны, нельзя на этом пяточке уже что-то строить...

Цитувати

MarinochkA

MarinochkA

17.04.2014 18:23:57

vershin: Так что на противоположной стороне о. Тельбин планируется зелёный заборчик, за которым...

Я когда-то писала про это. Никто не обратил внимание. Сейчас по этому делу подана апелляция. Привлечены лучшие адвокаты. Занимается депутат районного совета от "УДАР". Учитывая, что их лидер скоро станет мэром Киева, думаю вопрос разрешиться правильно. Очень надеюсь.
По поводу ЖЭКа: я за ОСББ, т. к. после всей всплывшей гадости о владельцах, условиях и навязанных услугах просто не хочу даже связываться со всем этим г**ном. (Да и зачем нам такой ЖЭК, который при поломке лифта будет бабло на новый собирать по квартирам-кто был на первом собрании, поймет!)

Цитувати

vershin

vershin

17.04.2014 18:25:38

На пяточке плавуны, а эти "лохи" проплатили в суде чтобы захапать эту землю.....:)))))))))))))) ржу немагу. Вы это серьёзно?! Когда на кону такие деньги, поверьте, для свечки-небоскрёба ваши плавуны - это чепуха!

Цитувати

vershin

vershin

17.04.2014 18:28:28

MarinochkA:
Я когда-то писала про это. Никто не обратил внимание. Сейчас по этому делу подана...

Я обратила. Просто Ваше сообщение засыпали продажей унитазов и другой фигни.... Унитаз оказался важнее Вашей информации... не знаю почему...

Цитувати

annetta

annetta

17.04.2014 18:35:00

Здравствуйте, уважаемые соседи!!!Я по поводу лифтов-давайте что-то решать, всем собираться, идти в Жэк. Почему мы должны что-то доплачивать, чтобы не ходить пешком???Они нас за лохов держат??По-моему, за что надо было, за все мы заплатили!!!!

Цитувати

Oleg_2545

Oleg_2545

17.04.2014 18:57:12

Давайте. Я с второй секции.

Цитувати
<< 319 320 321 322 323 ... 337
Архів