Позняки-4а, ул. Елены Пчелки, 2 (Киевгорстрой)

yohex

yohex

19.01.2009 15:28:16

У тому-то й річ, що я інвестор і мене це все дуже хвилює. Просто налякав настрій деяких ваших активістів. Зокрема наміри скасувати акт прийму будинку держкомісією, починати банкрутство ДБК (який, до речі, будує й мій будинок). Повірте, дуже не хочеться стати жертвою вашою політики((
Спостерігаючи за Бучею, ясно одне, людив вже рік бються, а віз з міста не зрушив. Мені здається, що треба зрозуміти, в чому глобальна проблема і туди копати, а не валити все, що під руку попадеться. Бучі треба зясовувати стосунки з місцевою владою.
З вашими будинками, якщо це не каналізація, то незрозуміло. Чому інші будинки ДБК будує, а ваші ні? Чому інші вводяться в експлуатацію, люди заселяються, а ваші два будинки ні? Очевидно все-таки, що причина не в нестачі коштів, а в чомусь іншому. Потрібно конкретно по проблемі працювати. Вимагайте, зрештою, у міської влади підключення вашого будинку, якщо такі проблеми з комунікаціями.

Цитувати

Афоня

Афоня

19.01.2009 15:32:40

2yohex :
19.01.09 / 17:28

Любезный, с тобой все понятно.
Без тебя разберемся.

Цитувати

yohex

yohex

19.01.2009 15:34:31

І що зі мною зрозуміло, прошу пана?

Цитувати

Афоня

Афоня

19.01.2009 15:47:39

Понятно - что тебе наши проблемы до фени.
Если ты не козачек, то тебе не хочется, чтобы дск сейчас больше средств вкладывал в наши дома.

Цитувати

yohex

yohex

19.01.2009 15:59:55

Ні, не до фені, такі ж проблеми можуть виникнути і з моїм будинком. Якщо у вас все буде добре, то й у наступних будинків, які будуються ДБК, теж. Гроші не виникають з повітря, кожен будинок фінасується окремо. Мені абсолюно однаково, скільки ДБК на вас витратить. Тільки ж прикол не в цьому. Скільки в Бучі вже готових будинків - заїжджай і живи.
Ну добре, не буду вас дратувати, побажаю вирішення всіх проблем і швидкого заселення.

Цитувати

Sweet_Lana

Sweet_Lana

19.01.2009 16:05:45

Нам не потрібно щоб ДБК збанкротувало, але ми не хочемо щоб нас мали за нерозумних оленів, яких тільки те й роблять, що кормлять обіцянками. наслухались, хочемо дій. Ми знаємо, що потрібно робити. І якщо Аркада та ДБК не хочуть проблем(прокуратура і т. п.) та розголосу, а там далі як сніговий ком...... то вони нас вислухають і зроблять все можливе, щоб вирішити наше питання.

Цитувати

Sweet_Lana

Sweet_Lana

19.01.2009 16:08:58

yohex: Ні, не до фені, такі ж проблеми можуть виникнути і з моїм будинком. Якщо у вас все...

До слова, наш будинок проінвестовано на 100%, а робіт виконано на 85%. І затримка уже 4 місяці, а роботи не ведуться (ті 10 чоловік, що роблять вигляд, що щось роблять в рахунок не приймаються)

Цитувати

Ganna

Ganna

19.01.2009 17:57:01

Пока рассматриваются наши письма предлагаю посещать каждый четверг собрание на стройке. Не митинговать, не задавать одни и те же вопросы, и не выслушивать одни и те же ответы, а просто молча присутствовать на их совещании. Интересно, что они с такой завидной регулярностью обсуждают, если ничего не делается. Секретов у них от нас быть не должно и если мы себя будем адекватно вести, т. е. не вмешиваться в разговор, не коментировать и не мешать, то запретить нам присутствовать они не могут. А если запретят, то это тоже повод для размышлений и лишний аргумент не в их пользу. Какие будут мнения? Кто располагает временем? Я думаю 3-4 человека достаточно. Лично я буду.

Цитувати

Ann19

Ann19

19.01.2009 18:50:05

Всем привет, сегодня отправила заказными письмами в ДСК и Аркаду письма о невозможности подписания актов приема-передачи квартиры.

Цитувати

yulia1433

yulia1433

19.01.2009 19:03:51

Я тоже постараюсь быть, если ничего не сорвется.
Я уже заготовила объявления о нашем форуме, хочу развесить на стройке.
Мы сегодня зарегистрировали коллективное заявление в Аркаде, получилось 25 страниц. Александ разговаривал с их юристкой, она сказала, что, возможно, с нами свяжутся не раньше четверга. Завтра Саша постарается зарегистрировать заявление в ДСК.
Процесс пошел.

Цитувати
<< 308 309 310 311 312 ... 772
Архів