frm
12.12.2011 14:19:22
написав же вище - буде час (раннiй або дуже пiзнiй - я сором`язливий хлопець та свiтова слава не цiкавить...) та натхнення (воно вже на певнiй межi - не люблю, коли смiтять у моєму дворi...).
зустрiчне питання - третiм будеш? у скло-мiцностi-перевiряннi.
нiщо так не змiцнює товариськi стосунки мiж сусiдами, як сумiсно перевiрена самовiльна забудова...
до речi, у когось має бути болгарка - чому б не зробити святковий суботник пiд новорiчнi свята - такий собi подаруночок нашому невгамовно-зарозумному сусiду-забудовнику?!
може вiн читати не вмiє та тiльки нашi безпосереднi дiї зрозумiє... хто зна, але перевiрити може час вже прийшов? як вважаєте, сусiди?
yana
12.12.2011 14:23:22
frm:
i я про те ж - правова колiзiя, iтiть-калатiть.
ось буде час та натхнення...
гм... ну почему всегда - шовинизм.... как соображают на троих - так "тiльки парубки сором`язливi"....
"Хiба ти наше сало - не їси" - это, правда из другой оперы, но закусь - тоже пригодиццо :-)
yana
12.12.2011 14:26:43
frm: написав же вище - буде час (раннiй або дуже пiзнiй - я сором`язливий хлопець та свiтова...
есть разные праздничные идеи... о том - как всем (ну или - по интересам)- коллективно (или мелкими группами опят таки) - отметить новый год (рождество-Николая).
Однако "меню праздничного застолья" - есть такое предложение - обсуждать очно. А то у всех читающих - но не примкнувших - будут "приступы гастрита", скажем так.
George_34
12.12.2011 14:27:42
Феликсу:
Пока будем подстрекать))) а там дальше кто же вам расскажет))) вот соберемся на праздник какой-то, посидим хорошенько, все обсудим, вам позвоним...))) а там видно будет))) а вы что предлагаете, будете лично нас подстрекать?)))
frm
12.12.2011 15:01:26
yana:
есть разные праздничные идеи... о том - как всем (ну или - по интересам)- коллективно...
приймається ;)
як-то кажуть, ласкаво просимо. будемо радi...
Ved
13.12.2011 18:37:41
frm:
стосовно забудови арки виникають схожi думки - кинути пару каменюк щоб скло...
Насчет "кинуть пару каменюк". так статью за хулиганство еще не отменяли! Я лично не пойду бросать.
George_34
13.12.2011 18:44:23
А можно я поставлю возле стены большое окно, которое на мусорке нашел, и брошу в него камень, или меня тоже за хулиганство заберут?))) Кто-то же должен предъявить мне на него претензию...)) оно же должно быть чьим-то на законных основаниях...
сек1-эт13-кв44
13.12.2011 22:24:42
to George_34
Корова, которую он взял (арка) госудаственная, а вот молоко и теленок (окна и двери в арке), они уже его.
Жаль только, что стоят в нашей арке.
frm
14.12.2011 06:14:11
Ved:
Насчет "кинуть пару каменюк". так статью за хулиганство еще не отменяли! Я лично...
вас, вибачте, нiхто й не запрошував... та й не запросять.
а щодо аналогiй, то уявить собi, що хтось (з тих крендiлiв, кому лiньки пройти пару метрiв) припаркував автiвку в самiсеньких дверях пiд`їзду i щоб пройти будеш змушений перестрибати через капот та вхiдними дверями м`яти-шкрябати його авто - може такий горе-водiй вправi подавати в суд на всiх, кому треба було увiйти-вийти?
iнша аналогiя - зробив цей арочник зi своїх вiкон та скла у пiдїздi бiля лiфтiв такий собi "тимчасовий склад" - теж має на це право?
тож уявить собi, що в арцi вiн зробив склад. дозволимо?
я згоден дозволити тимчасово, але час вже вийшов, треба за собою прибрати i нагадають про це каменюки.
життєве правило-закономiрнiсть - якщо ти нерозумний, то рано чи пiзно це вилiзе i тобi боком... тож будь готовий.
frm
14.12.2011 09:35:34
Як мишенятам стати їжачками – стратегiя та тактика (э такий анекдот)
http://www.pravda.com.ua/columns/2011/12/14/6834859/
... Найголовнiша проблема України, наявнiсть якої вперто не визнається –вiдсутнiсть законодавства, яке запроваджувало б адекватнi алгоритми прийняття колективних рiшень щодо спiльного майна.
А реальна трагедiя полягає в тому, що абсолютна бiльшiсть тих чиновникiв та полiтикiв, вiд яких залежить ухвалення вiдповiдного законодавства – є настiльки ж безграмотними невiгласами, як i пересiчнi мешканцi багатоповерхiвок. I вчитись не бажають абсолютно. Вони переконанi, що наявнiсть депутатського мандата та владно-розпорядчих повноважень автоматично робить їх спецiалiстами буквально в кожнiй галузi.
Одночасно, є доволi велика група чиновникiв та полiтикiв, якi прекрасно все розумiють, але чинять шалений саботаж будь-яким спробам вирiшення зазначеної проблеми.
В основному це – "комунальнi мафiозi", добробут яких залежить саме вiд безладу в "комуналцi" та нездатностi "манюпасiв" навiть до мiнiмальної самоорганiзацiї з метою прийняття колективних рiшень щодо такого спiльного майна, як багатоквартирнi будинки та iншi об`єкти колективної власностi – мунiципальної та державної.
Розiрвати це замкнене коло могли б такi самi iнституцiйнi органiзатори, якi були задiянi вченими в Шрi-Ланцi. Пiдготовка IО для навчання спiввласникiв багатоквартирних будинкiв базовим алгоритмам прийняття колективних рiшень – коштує копiйки в порiвняннi зi збитками, якi несе вся країна через феєричний безлад у ЖКГ. Не кажучи вже про той дерибанний жах, який коїться з комунальним та державним майном.
На жаль, нашi чиновники, на вiдмiну вiд своїх колег зi Шрi-Ланки, нiяк не можуть зрозумiти, що вони нiколи, нiколи, нiколи – !!!– не зможуть "розрулити" анi ЖКГ, анi територiальнi громади, анi державу в цiлому – замiсть самих людей.