Троещина-10, ул. Цветаевой, 3 (Киевгорстрой)

Наташа1

Наташа1

26.11.2010 07:34:50

коржик: всем вечер добрый. жильцы 2 секции, может соберем собрание, да обсудим все наболевшие...

Iдея непогана, але ще замало квартир заселилось, щоб обговорювати i приймати якi-небудь рiшення.

Цитувати

Наташа1

Наташа1

26.11.2010 07:37:29

Але з часом необхiдно буде обов`язково зiбратись, щоб обговорити цi питання i ще на рахунок спiльних дверей на рiвнi конс`єржа ( на зразок будинку 5, що по праву сторону вiд першої секцiї).

Цитувати

LiliM

LiliM

26.11.2010 09:27:24

Nad: Соседи, кто-то делает уже ремонт или собирается делать (в 1 секции)?
Сегодня нас...

Наверное не редко:( У нас во 2 секции на 8 этаже текла батарея возле лифта, воды по косточки стояло, Киевгорстрой устранил конечно, но это слабое утешение для тех кого затопило.

Цитувати

George_34

George_34

26.11.2010 09:46:09

Наташа1: Але з часом необхiдно буде обов`язково зiбратись, щоб обговорити цi питання i ще...

Я згоден повнiстю, що ще замало мешканцiв у нашому пiд`їздi, ми навiть не знаємо скiльки нас отримали ключi вiд квартир, щоб щось органiзовувати, але те, що це робити потрiбно немає жодних сумнiвiв. Насамперед потрiбно отримати ел. ключi вiд загальних дверей i зробити так, щоб вони постiйно були закритi, от i дiзнаємось скiльки живих власникiв маємо на теперiшнiй час. Попросити консьєржа, щоб записувала усiх отримавших ключi у книгу з номерами квартир i телефонiв. Я думаю це буде розумно. А потiм побачимо скiльки нас i на який бюджет ми можемо розраховувати. Провести зiбрання i виршити що потрiбно робити у першу чергу. Прикинути кошторис. Згоднi?

Цитувати

George_34

George_34

26.11.2010 09:55:30

Нехай би дали консьєржцi коробку з ключами (наприклад штук 100-200) i вона б, умовно кажучи, одразу продавала б їх на входi. Тiльки потрiбно її попросити правильно журнал вести, щоб спочатку записала всi квартири пiдряд, а потiм тiльки вiдмiчала, а не хто взяв - того й записала, щоб каламбура не було, потiм себе ж не знайдеш... i кiлькiсть виданих ключiв фiксувати, а що залишиться просто поверне.

Цитувати

Наташа1

Наташа1

26.11.2010 09:58:17

На рахунок наявностi у конс`єржа списку iз заселеними квартирами, особисто я проти. Я не знаю, що це за конс`єржi i не дуже хочу, щоб комусь розповсюджувалась iнформацiя, яка саме квартира заселена. Дiм новий, квартир заселено мало, дверi до грузового лiфта вiдкритi постiйно (вночi вивезти можна все, що хочеш, особливо якщо на поверсi одна квартира заселена), i якщо їдеш десь на вихiднi або ж на пару днiв, то страшнувато, що знають, номер квартири, в якiй уже є меблi i технiка, а охорони нiякої.

Цитувати

George_34

George_34

26.11.2010 10:51:11

Зауважте, що я не казав про список ЗАСЕЛЕНИХ квартир нi слова. Я казав про список власникiв квартир, якi отримали ключi i хоча б раз на мiсяць бувають на своєму об`єктi, нам головне знати скiльки всього людей є, знати їх телефони, щоб дiзнатись про їх бажання чи небажання приймати участь у завершеннi доведення до розуму системии життєзабезпечення та безпеки нашого пiд`їзду (будинку), але говорю про другу секцiю, поки що... це стосується благоустрою конкретного 2-го пiд`їзду.

Цитувати

George_34

George_34

26.11.2010 11:28:57

А на кшталт консьєржок, то вони вже давно знають хто живе постiйно, хто i в яку квартиру звечора входить i вранцi виходить. Це її обов`язок. Я бiля пiд`їздiв на дошках об`яв позавчора наклеїв об`яви з адресою цього нашого форуму, може зацiкавлених побiльшає, якщо об`яви наш Iллiч не позривав, але я просив консьєржок, щоб не зривали, щоб ми тут бiльш динамiчно могли спiлкуватись, радитися i приймати спiльнi рiшення.

Цитувати

George_34

George_34

26.11.2010 11:47:34

коржик: всем вечер добрый. жильцы 2 секции, может соберем собрание, да обсудим все наболевшие...

Кстати, о какой платной парковке идет речь? я чего-то не знаю?))я считаю, что все-таки нужно будет обнести забором все наши дова, даже вместе с красными монолитами, сделать себе маленький райский уголок посреди разрухи вокруг))) тем более с одной стороны забор уже есть, от Биллы)) а парковки будут общими и бесплатными, в пределах территории нашего дома, и кто раньше встал - того и тапки)) а не так, что замков понаставят, как буд-то бы они купили это место для машины... если хочется персонального места, то добро пожаловать в подземный паркинг "Андеграундсити"))) всего 15 тонн убитых енотов))

Цитувати

DaK

DaK

26.11.2010 13:47:54

Nad: Соседи, кто-то делает уже ремонт или собирается делать (в 1 секции)?
Сегодня нас...

Пока не включат у всех отопление и не проверят батареи, будут топить, у самого половина батарей были без гаек, сразу и не определишь, есть они или нет, когда включили начало по немного течь, пришлось отключать воду и переупаковывать. Лучше включать отопление сутра и на протяжении дня посмотреть, что да как. Так что решать вам делать или не делать ремонт.

Цитувати
<< 87 88 89 90 91 ... 244
Архів