Viki
13.11.2006 10:34:05
>>Например Царство Божее,
це зовсім невдалий приклад - інші просто невдалі...
>>Цель оправдывае средства?
я цього не писала...
>>Бывает. Например СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО людей.
я не погоджуюся з вами, бо те, що люди замастили брудом ці поняття, це не означає, що вони лживі...
>>>Очень сладкое будущее Вы мне ВИКИ с Вашими приспешниками рисуете :):):).
Только х.. р я в вышиванку и шаровары выряжусь, х.. р я в однострое ходить буду и х.. р на исповедь к попам расстригам и попам зрадныкам пойду.
А потому, все эти универсалы, попытки в стиле крокодила Гены и Чебурашки посторить домик друзей и всех передружить--есть БРЕД!
Що за манія переслідування вас вишиванок і шароварів... Що хтось вам щось навязує... Да мені все одно в чому ви будете ходити(дотримуючись вашої термінології - пох.. р)... Я завжди підтримаю простягнуту руку, пропоную свою - отже все завжди тільки вирішуєте ви самі...
>>>Я ТАМ не рождался и такого не говорил, не врите!
А хто ж про це скаже сам - таке тільки у спілкуванні виявляється... я вважала, що саме київська найпрестижніша...:)
Всього лише відзеркалила ваші пости, а ви подивилися на них і почали замислюватися - чому?! я вважаю це позитивом саме для вас...
>>>Но вы-ж москвичка оказывается. Куда вам нас понять, а нам-вас!
Я б сказала навпаки - саме тому, що москвічка розмірковую саме так, і дякуючи Богові, маю досить багато однодумців...
Шануймося, бо ми того варті!
kharch
13.11.2006 11:39:23
: Небуває прізрачних цілей - якби ви вміли досягати хоч які-небудь цілі, ви б так не...
ОКО, ти знову скажеш, що я продався Америці, але в Америці
- свобода. кожен може робити що хоче, якщо це не порушує свободу інших
- рівність. кожен має рівні можливості. Згадай пацана Клінтона, який став президентом
- братство. люди вітаються на вулицях. боже, я вже за цим скучаю.
З кожним із пунктів можна поспорити, але саме тому, що по кожному з пунктів показник доведений до максимально-можливого америка далеко попереду і може жити за рахунок інших націй, які не можуть навести порядок у власному домі і у власних головах.
kharch
13.11.2006 11:44:44
: Ув. ЕАС
Вот определение из толкового словаря:
НАЦИЯ
...
Взагалі чим далі зрослішаю тим відчуваю себе безпораднішим.
Я відчуваю себе віруючим, хоча в церкву не ходжу. Жодну.
Віра для мене - інструмент і канва як жити правильно.
Як мати більше щастя від життя.
Але я ніколи б не назвав Ізгоя віруючим.
Можливо він не показує тут всю красу своєї душі і всіх своїх істинних намірів, але принаймні хоча б частинка айсбергу повинна була б над водою показатися.
Val
13.11.2006 13:26:41
kharch:
ОКО, ти знову скажеш, що я продався Америці, але в Америці
- свобода....
Так каждый делает то, на что хватает денег
и ровный он ровно на столько, на сколько позволяет кошелек
хотя спорить с тем, что в этом они продвинуты дальше всех не приходиться.
хотя за эту продвинутость и платят другие народы...
kharch
13.11.2006 14:06:35
Повністю згоден, Вал.
Але ж і Білу Гейтсу різні народи платять тільки тому, що такий продукт, як Windows, може бути створений тільки в Америці.
Не в тому плані що це недостатньо в інших розуму створити такий продукт а в плані що навіть якби такий продукт написали в Росії, то не вистачило би багатьох факторів щоб імплементувати захист авторських прав не тільки в себе в країні а у всьому світі. Фактично це дозволяє робити Америці гроші буквально з повітря в пост-індустріальну еру.
Изгой
13.11.2006 14:18:48
Ув. Вики
Я Вас спрашивал о нравственных ориентирах нации. О тех, кого можно было бы назвать СОВЕСТЬЮ нации.
Жду примера.
ЗЫ Молчите Вы... крыть нечем?
Viki
13.11.2006 14:57:30
Дайте визначення "совісті нації" - перед початком дискусії треба звірити годинники, що саме ви маєте на увазі під цим словосполученням. Бажано без прикладів з інших країн.
kharch
13.11.2006 16:07:48
Viki: Всім здрастє... Треба сказати, що я щаслива тим, що такі поважні люди як ОКО та Ізгой...
Взагалі чудова реакція "нещасної мадам" - єдине що скрашує цей похмурий осінній день разом зі вчорашніми сірими нападками на одну з небагатьох позитивно і конструктивно міркуючих осіб на цьому форумі.
Мої вітання, Вікі!
Ivan
13.11.2006 16:19:27
Изгой:
5. У меня нет НИЧЕГО общего исторически сложившегося с западэнцами.
Выход один. Меня, черт возьми этнического украинца...
------------------
А мы тоже умеем словарями пользоваться :)
ЭТНИЧеская группа, общность (народ, этнос),- группа людей, обладающая общим самосознанием этническим, разделяющая общее название и элементы культуры и находящаяся в фундаментальных связях с другими общностями, в том числе государственными. Историческими условиями возникновения этнических групп (этногенеза) считаются наличие общности территории, хозяйства и ЯЗЫКА.
Может не будем дальше показывать, кто лучше словарями пользуется?
А то "совесть нации" уж как-то очень высоко.
Тут бы со своей как-то договориться.
А русский пока никто не будет делать государственным, это всем понятно.
Пока есть что деребанить,- будут деребанить. Вот тарифы в Киеве не подняли, долг ЖКХ растет, а там, гляди, и банкротство.
А про язык снова вспомнят перед выборами.
Приезжайте лучше в Киев, сходим на Эзопа. Пока еще пускают без вышиванок (ну не в том смысле, что "топлес", а в том, что можете даже в косоворотке). И разговаривать будете на том языке, на каком захотите. Так что "ваша этничность" ну никак не пострадает.
Возможно вам даже понравится (я имею ввиду Эзопов язык :))
Изгой
13.11.2006 18:37:26
Ув. Вики
Определение придумайте сами.
Людей уровня Алексий Второй, акад. Лихачев, акад. Сахаров, Солженицын.
Можно копнуть и назвать не наших современников.
Скажите прямо... ну нэма в нас такых. Маемо тэ що маемо. СІРІСТЬ!!!!:)