kharch
19.11.2007 19:58:53
Живеш, старієш, лоб ріжуть ті звивини, про які мріяв в 12 років коли дивився детектив з порізаним звивинами агентом, а тепер радий їх позбутися і поміняти всі досягнення на сутінки над стадіоном та безперервні футбольні матчі дотемна і поїздки в Черкаські спорттовари за угорським м`ячем тіп-топ (так і не повезло купити, хоча був готовий віддати 32 рублі, назбирані протягом трьох місяців - ДЕФІЦИТ), бо київські були такі топорні, що навіть селюки це розуміли.
Потихеньку приходять пояснення, закладені в хітові дитячі казки.
От, наприклад, казка про Золушку.
Основне питання - чому в 12 годин ночі всі прикраси, всі карети перетворюються в купу сміття? Мій батько вже на схилі свого життя розповідав, що якщо лягати спати до десятої, то прокинутися о четвертій - запросто. Тіло співає і життя вирує. А пропускаєш священну годину і скільки не спи - встанеш як варений.
Це і є той скарб, який перетворюється на сміття, який люди все життя перетворюють на сміття - своє здоров`я.
Одним словом, тут не глупі люди ;) всі мене зрозуміли.
Я профукую тут час і моя карета перетворюється на сміття!
Надобраніч!
Юла
19.11.2007 20:31:10
Гарних снів! :-)
Saparmurat
19.11.2007 20:44:49
Добранiч Харч,
згадав свою бабусю, i вона лягала в 21- 22 годинi та вставала в 4 -5 ранку, Ну як, телевiзор у вiкно, iнтернет - 15 хв. в день на розваги, як по роботi, то можна:), - тодi буде можливiсть лягати i в 22, але як дружину та й дiтлахiв ще на це сподвигнути?- це непросто :)
kharch
29.11.2007 04:50:27
Найкращий тіло-охоронець в голові! Правда, Ізгой?
http://www.trud.ru/freport/070315.php?jpg=1
Olga_Flower
07.12.2007 12:50:09
Не могу не поделиться ссылкой.
Огромное количество интересных и полезных фильмов, начиная от тематики здоровья и заканчивая разными духовными темами
http://oum.ru/index.php?option=com_content&task=view&id=1137&Itemid=1
kharch
11.03.2008 11:39:25
Я бачу всіх охопив весінній авітаміноз а Ігорьок, мабуть, вже вибирає станцію метро (це зараз модніше ніж "сігати з вікон").
Чудова весна у Києві а дихати в лісі просто захопливо!
Поглянте на говірку "Молодо - зелено" по іншому:
"Зелено - молодо!"
Незважаючи на фантастичні ціни на зелень її потрібно вживати і якомога більше.
Досить глянути на вічно закоханих у життя кавказців чи французів (можна сказати людей південної національності) щоб зрозуміти, що такі життєві звички не в останню чергу зобов`язані вживанню великої кількості зеленої їжі - різноманітних салатів, капусти, інших овочів.
Основне правило весни - їсти більше зелені і бути молодими!
Всім молодості!
Olga_Flower
11.03.2008 12:12:24
Намного полезнее грызть топинамбур, его как раз сейчас бабульки активно выкапывают после перезимовки в земле. Все витаминчики в нем в целости и сохранности :)
И еще рекомендую поставить на подоконник мелкие луковицы для выгонки зеленого пера. Лучше их посадить в любую землю (плодородие значения не имеет), чем в воду ставить. В воде он получается слишком водянистым и может быстро загнить.
Так здоровско сидеть на кухне, наворачивая тарелку вкуснючего борща, и рвать к нему в дополнение прямо с "грядки" зеленые перышки. Или в салат покрошить...
А от тепличной зелени толку мало, да и химия в ней далеко не безвредна.
Outcast
11.03.2008 12:14:40
Весенний автиаминоз лечицца банальным пятирублевым "Ундевитом".
Игорёк любит песню :http://youtube.com/watch?v=rULftydUY_o&feature=related
Потому и тебе и Лору ОФИЦИАЛЬНО заявляю. Я БУДУ ЖИТЬ!!!:):):)
Не дождетесь :):):)
Лор
11.03.2008 12:40:35
Изгой. Вы что-то сильно путаете (авитаминоз?). Я _НИКОГДА_ не желал Вам смерти. Это Вы сами нас пичкали своими тупыми мыслями о суициде. Если честно, то Вы мне абсолютно безразличны. Есть ли Вы, или нет Вас - мне ни холодно, ни жарко. А смерти я никому не желаю.
Кстати, я давно заметил, что Вам просто не хватает внимания. Детей у Вас нет. Друзей, судя по всему, тоже. Вас никто не любит. Все Вам плохо, все не так. Несчастный, обделенный жизнью человек.
Но раз Вы уж такой склеротик и путаете свои высказывания с чужими, то это мой последний пост посвященный Вашей несчастной особе. Не хочу, чтобы меня обвиняли в том чего я никогда не писал. Живите столько, сколько Вам на роду написано.
kharch
11.03.2008 14:46:00
Ольга, про топінамбур згоден, але щось нас на Виноградарі бабулі не балують.
Прийдеться їхати в село і самому копати. Цибулька теж - пора ростити.
Про хімію не знаю - у нас Ігорьок хімік.
Але кожен раз коли уминаю зелений салатик згодом відчуваю вібрацію життя у всьому тілі. Радість, оптимізм, натхнення, весну, муз.
Як почуваєтеся? Як весна, як розмноження ;) (я читав Ваш пост в Альтернативному методі).