ЖК "Голосеево", Голосеевский р-н, ул. Голосеевская, 13 (Міськжитлобуд)

Пресс-служба

Пресс-служба

26.09.2008 09:44:06

Информация от строительной компании «Міськжитлобуд»

для инвесторов дома второй очереди строительства в жилом комплексе "Голосеево", ул. Голосеевская, 13 (г. Киев)

Уважаемые инвесторы!

Завершается срок предъявления к погашению облигаций серий "G", "H", "I", "J".

95% всех инвесторов уже предъявили облигации к погашению.

Всех собственников облигаций указанных выше серий, кто не успел осуществить окончательный расчет по договору об участии в строительстве, просим до 30.09.08 обратиться в Отдел обслуживания инвесторов по адресу: г. Киев, ул. Жилянская, 31, кабинет 32.
При себе иметь паспорт, идентификационный номер и договор.

Отдел обслуживания инвесторов работает в будние дни с 9.00 до 18.00, а также в субботу - 27.09.08 с 10.00 до 16.00.

Инвесторы, которые не смогут в ближайшее время предъявить облигации к погашению по уважительным причинам (пребывание за пределами страны, состояние здоровья и т. п.) просим срочно обратиться к своему персональному менеджеру в Отделе обслуживания инвесторов по тел. 287-71-96, 287-10-79 и сообщить о причинах задержки и возможных сроках завершения оформления документов.

О начале и порядке приема документов для оформления свидетельств о праве собственности будет сообщено дополнительно.

С уважением, руководство строительной компании «Міськжитлобуд»

Цитувати

тик

тик

26.09.2008 16:14:11

Yurist: Вчера доплатил Миськжитлобуду за виртуальные квадратные метры виртуальной лоджии...

Я не знаю как другие инвесторы а я уже получил ключи от квартиры в доме2. и вместе со мной одновременно человек пять поетому не могу понять высказывания что комуто не дали ключи от его квартиры. при етом сказали что в ближайшее время я могу начинать делать ремонт. я чесно говоря никаких проблем не вижу.

Цитувати

Yurist

Yurist

26.09.2008 22:09:14

Спасибо, Тик, за информацию.
Может, вы не возражали против статуса ваших лоджий (веранд) или вас не просили доплачивать за "виртуальные метры" и поэтому все прошло гладко. Либо вы просто доплатили, сколько вам сказали, и не вникали, почему именно эта, а не другая сумма. Мне тоже намекнули, что если я заплачу, сколько скажут, то и ключ не задержится. Я уезжаю на год завтра за границу и в настоящий момент деньги для меня важнее ключа. (я ждал ключ хотя бы месяц назад, или хотя бы в начале этой недели, а сейчас он мне уже не к спеху, что называется...)

Цитувати

snap

snap

29.09.2008 13:17:36

Всім, хто вижив після двохтижневої блокади будинку по вулиці Голосіївська 13.

Ліричний відступ...
Сидів якось без світла пару тижнів з холодною водою в крані замість гарячої, і міркував над тим, як же все ж таки навчити наших людей поважати однин одного.
Різні варіанти підбирав і куди вже зайшла моя фантазія, що я аж придумав запросити Дубка, Єлєнєва, Кострж... і компанію в ліфт моєї секції, зупинити його десь між 21 і 22 поверхом, вимкнути їм світло і потримати там декілька годин. І так кожного дня, щоб в них прийшло усвідомлення, що не комфортно простим людям, вагітним жінкам, дітям розуміти, що до своєї квартири можна доїхати лише через декілька годин. Або ж що не комфортно їм і пішки ходити на 23 поверх, і сидіти голодними вдома, і спостерігати як псується їх техніка, яку вони не так давно ретельно вибирали...

- Мав я декілька телефонних розмов з представниками КМДА і виконкомом Голосіївської райради.
Пишуть нам офіційні відповіді з приводу тарифів. Що там буде невідомо поки. Хоча в телефонних розмовах вони нас, безперечно, підтримують говорячи, що ЕО Голосієво "порушила процедуру затвердження тарифу". Що це означає, дізнаємося вже скоро.
Але всі вони як один говорять, що єдино правильним шляхом для нас в будь-якому разі є створення ОСББ.

Отже, саме про це я і хочу зараз написати.

Прохання до всіх, хто має юридичну освіту і працює в цій сфері зголоситися для роботи над Статутом майбутнього ОСББ. Є приклади інших об’єднань міста і України, є згода допомогти нам у відповідних органах державної влади. Залишилося лише опрацювати це все в межах Робочої групи.
Розпочати це все потрібно вже зараз, оскільки до Установчих зборів ОСББ нам потрібно мати його в готовому вигляді.
Отже, прошу всіх, хто готовий зробити посильний внесок у роботу групи на писати про це на golosievo@bigmir.net до 5 жовтня.
Після чого розпочнемо роботу.

З повагою,

Цитувати

Jin-Jin

Jin-Jin

29.09.2008 15:03:22

(Сидів якось без світла пару тижнів з холодною водою в крані замість гарячої, і міркував над тим) - ой, простите, а когда это было?

Цитувати

onward

onward

29.09.2008 16:17:10

было такое!! в августе воды горячей больше двух недель не было, свет с перебоями жуткими

Цитувати

gess

gess

29.09.2008 17:26:40

Jin-Jin: (Сидів якось без світла пару тижнів з холодною водою в крані замість гарячої, і міркував...

Когда это было??? Это происходит беспрерывно, и уже не первую неделю. Если свет и появляется иногда, то, например, в 3-й секции горячей воды нет давно. А свет на прошлой неделе в течении нескольких дней появлялся только когда все были на работе. Везет в этом доме с электричеством жильцам 3-х комнатных квартир, у них во время отключения некоторые розетки работают (потому что в квартирах 3-х фазный ввод), можно даже чай попить, например, если с чайником сходить в санузел. Действительно очень жаль денег, потраченных на дорогостоящую бытовую технику, которая страдает об бесконечных отключений и перепадов электричества.

Цитувати

snap

snap

29.09.2008 17:41:00

то Jin-Jin

По світлу сподіваюся мені доводити нічого не потрібно. Хоча, були випадки за ці дня, коли в коридорі і в мого сусіда світло було, а в мене ні. :):):)

А ось що стосується води, то мені її лише сьогодні налагодили. А весь цей час вона йшла ледь тепла, іноді - холодна.
Якщо ви матимете можливість перевірити журнал звернень мешканців будинку у вашому ЖЕКу, якщо, звичайно, такий існує, то побачите, що, як мінімум, 5 разів я дзвонив саме з цього приводу впродовж останніх 14 днів, і мінімум два рази до мого крану для тестування приходив робітник ЖЕКу. Підозврюю, що сантехнік.
Який, отримавши порцію холодної води з "гарячого" крану, уходив щось десь регулювати. А іноді мені відповідали, що "воду нагріють за пару годин".

Можливо, честь жити з перепадами світла в другій секції і гарячої води випадає лише мені?

Тоді, буду це перевіряти. В кожному випадку тепер, буду перепитувати сусідів на форумі чи вони мають таку саму проблему, як і я.
І взагалі, давно думав, що потрібно складати Акт на кожен такий випадок. І не для того, щоб потім робили перерахунок тарифу у бік зменшення, як це передбачено законом. А з метою змусити ЖЕК працювати на людей, що тут мешкають, або ж для того, щоб Окремі його працівники зрозуміли, що їм тут не місце.

А зараз виходить трохи навпаки...

Євген, якщо залишете телефон, то буду дзвонити і запрошувати вас персонально на перевірку якості послуг ВАШОЇ компанії ;)

Цитувати

Jin-Jin

Jin-Jin

30.09.2008 05:05:19

Простите, но про воду я не знал. В четвертой секции таких проблем нету. Свет пропадал дня три на прошлой неделе, но сейчас устранили эту проблему. Поэтому я и удивился, что вы пишене про горячую воду. Звонить мне надо), к работе жека я никакого отношения не имею. Там есть люди которые за это отвечают звоните им.

Цитувати

Jin-Jin

Jin-Jin

30.09.2008 05:46:39

Кстати, ЖЕК никакого отношения не имеет к перебоям электроэнергии и ничего с этим поделать не может. Я уже писал причины по которым пропадает свет. Надо еще не забывать, что мы живем не в отдельном доме, а в комплексе который состоит из 6-ти очередей. Все магистрали связаны между собой, подключение которых требует временное отключение всего. Это как лампочку в люстре поменять.. сгорела одна, а чтобы заменить выключателем всю люстру надо выключить.

Цитувати
<< 155 156 157 158 159 ... 621
Архів