ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

virtuoso

virtuoso

08.07.2009 14:36:06

Я так розумію, що якщо скрізь рекламується вентильований фасад, то це з пінопластом не в`яжеться ніяк. Мінеральна вата?
І ще одне. Я, звичайно, не спеціаліст у цій справі, але наскільки мені відомо, то пінопластом утеплюють будинки до 6-го (?) поверху, але не вище - власне через його горючість.

Цитувати

matinale

matinale

08.07.2009 14:48:58

Совершенно верно. И тут я спокойна. Под вентилируемый фасад используют именно минвату.

Цитувати

йцукен

йцукен

08.07.2009 15:53:46

2 virtuoso

как я понял обещаной вам второй бригады каменщиков не предвидится? когда они собираются начинать копать паркинг?

Цитувати

virtuoso

virtuoso

08.07.2009 17:19:48

Я так розумію, що другої бригади каменщиків нема або вони конспіратори і працюють виключно в підвалі.
Цей висновок не лише з подачі Меридіану, а і з об`єктивних ознак:
- за останні тижнів два я не помітив ні одного нового закладеного фронтону (хоча, признаюсь, аж так детально не рахував по днях). В будь-якому випадку, "прориву" там не спостерігається
- цегла, яка закинута краном у секцію Г (поверх так 12-й), залишається на своєму місці акуратно в пачках
- крани, які стоять біля секцій З і А, не демонструють ніяких активних дій (або мені так хронічно не везе)
Можливо, каменщики працюють виключно всередині приміщень і не займаються фронтонами, але за сукупністю наведених ознак це малоймовірно.

Погано це чи добре, сказати важко. Моноліт іде ударними темпами, цілком можливо, що закінчаться ці роботи ще в серпні. Тоді можна буде розпустити монолітчиків, вивільнити кран під подачу цегли/штукатурки/тощо, спрямувати фінанси на вн. роботи... Сподіваюсь, що так і буде.
Між інвестором і дядь Сашею-каменщиком десь біля 5 проміжних ланок, і збій може бути на будь-якій (планування, фінансування, людський фактор, щось інше). Саме тому на усну інформацію (чи добру, чи погану), покладатись не варто, а найкращий доказ - це процес і результат.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

08.07.2009 17:26:10

... а по паркінгу проблем бути не повинно.
Наскільки я собі це уявляю, його не починатимуть робити до тих пір, поки великий ("монолітний") кран на секції Г не буде демонтований. Кран банально стоїть на території паркінгу. Там же, над майбутнім паркінгом, зараз і тимчасовий "склад" цегли, склопакетів, ліфтів...
А кран, в свою чергу, демонтують тільки по завершенню монолітних робіт і після подачі більшості, якщо не всіх, матеріалів у секцію Г.
Сам паркінг - діло порівняно нехитре. Вирити котлован, зробити гідроізоляцію і накрити. Ну, ще комунікації. Розраховую на місяця півтора максимум. Скажімо, жовтень-листопад :)

Цитувати

aaa

aaa

08.07.2009 18:00:25

matinale: Я ни на что не намекаю, но у наших соседей с Московской площади обшивают дом пенопластом,...

Я ні на що не претендую, але важко назвати сусідами людей будинки яких розташовані за 4 км один від одного:))) Хоча якщо мислити ширше, то да -Голосіївський р-н.
До 8 поверху утеплюють пінопластом далі мінеральною ватою через пожежну бtзпеку. Стелю балконів (30-32) утеплюють для кращої теплоізоляції, оскільки згідно з планувануванням квартир обєднання кухні та балкону є вигідним рішенням. Крім того, стіна балкону утеплюється ззовні, і маленьке перепланування не потребує додаткових витрат та погіршення експлуатаційних характеристик.

Цитувати

фывапр

фывапр

08.07.2009 18:24:02

2 virtuoso
строительство паркинга займёт 100-120 дней (информация УМК)
стоимость его минимум 15 000 000 грн. проблема в том что его нельзя строить долго так как вместо паркинга можно построить басейн
сказки о демонтаже крана который мешает строительству паркинга мы слышим с сентября 2008 года
неоднократно упоминаемая продажа 30 квартир для сдачи дома до нового года и есть закамуфлированный тезис о том что если 15 000 000 найдём то построим паркинг и дом под сдачу пойдёт если нет то ждите год...
единственное что не пойму почему не распродают паркинги всем желающим ведь за счёт паркингов они бы могли собрать сумму необходимую на строительство паркинга....

Цитувати

virtuoso

virtuoso

08.07.2009 18:41:21

aaa:
Я ні на що не претендую, але важко назвати сусідами людей будинки яких розташовані...

aaa - та всі ми сусіди, раз уже в Києві, тим більше на правому березі :)
Читаємо ми, читаємо вашу гілку, і вболіваємо дуже сильно за ваші утеплені стелі, ага. Тут, правда, один маленький нюанс - утеплюють-то не стелю на балконі, а підлогу (відповідно - того балкона, який знаходиться вище), а вся гілка пів-дня тішиться з теплих стель :)
Так історично склалось, що холодне повітря має вищу щільність, а відповідно, знаходиться нижче, ніж тепле. Крім того, на попередній сторінці я згадував за глибину промерзання і точку роси - утеплюється завжди у хорошого хазяїна все ззовні, а не зсередини (це як у відомому анекдоті - якщо вам холодно, то куртку не ковтаєте, а замотуєтесь у неї). Я свій теперішній балкон зсередини утеплював дві зими, поки не дав пару рублів сусідам знизу, щоб засклили свій. Тепер всі щасливі.
Так що теплі стелі - це або переворот у фізиці, або масовий гіпноз на вашій гілці. Я б надав перевагу все-таки теплій підлозі, і не тільки через фізику, а й через ергономіку.

У вас взагалі гілка останнім часом фору Петросяну дасть. Після обговорення теплих стель всерйоз говорили про виїзд на Червонозоряний по - прости Господи - тротуару. Він нібито спеціально розширяється для цієї мети.
Картина маслом: виходять наші сусіди в соболиних шубах, розпихають бабок з петрушкою, які біля входу в метро їхнього під`їзду сидять, заходять в паркінг і давай давити тих бабок уже на машинах, ганяти їх по тротуару аж до проспекту... і так день в день...

Це Вам за порівняння наших незрівнянних трьошок з вашими двушками (хто форум читає постійно, той зрозуміє :) )

Цитувати

matinale

matinale

08.07.2009 18:49:14

"Крім того, стіна балкону утеплюється ззовні, і маленьке перепланування не потребує додаткових витрат та погіршення експлуатаційних характеристик."

Совершенно верно, если закрыть глаза на то, что такое перепланирование является незаконным и не согласовывается в БТИ. Хотя, конечно же, делают такое сплошь и рядом. Просто для удобства, без получения нового техпаспорта.

А про соседей я любя. Мы же действительно соседи по новостроям.

Цитувати

aaa

aaa

08.07.2009 19:08:35

до Virtuoso: Я свій теперішній балкон зсередини утеплював дві зими, поки не дав пару рублів сусідам знизу, щоб засклили свій. Тепер всі щасливі.

Приємно коли поважні росіяни пишуть українською (Грошова одиниця в Україні грн., максимум дол.:)))
Не знаю чому на Трутенка не так, але на 30-32 коли утеплють міжповерхове перекриття на балконі (стелю) одночасно утеплюється підлога для сусідів зверху, і так по всьому будинку там де засклені балкони.

Нащастя, в нашій країні любий власник квартири м. Києві може розраховувати на придбання шуби.
Чому порівняння квартир невдале? Квартири ж співставні по ціні!
Щодо метро. Нажаль правила торгівлі в нашій країні не діють. Проте ймовірність формування загонів бабусь з петрушкою по дорозі до метро відсутня, оскільки вхід безпосередньо на станцію, а поток пасажирів від можливого будинку ніякий (див план на нашій гілці).

Цитувати
<< 139 140 141 142 143 ... 579
Архів