ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

aaa

aaa

08.07.2009 19:14:39

matinale: "Крім того, стіна балкону утеплюється ззовні, і маленьке перепланування не потребує...

Перепланування цілком законне і погоджується забудовником на етапі будівництва. Тим більше можлива заміна на розсувну скляну перегородку (дверний блок, віконний блок), балкон то теплий.

Цитувати

ALximik

ALximik

08.07.2009 19:21:34

Дома у нас одного класса, расположены относительно близко друг к другу и достаточно далеко к центру(учитывая непонятки с развязкой на московской для 30-32), сроки сдачи дома тоже близки по датам и по реальности) а цены одинаковые в том смысле, что у нас УМК, а у 30-32 КМБ-вот и переплата за меньный риск + 30%! в конце то концов не сравниваем же мы наши дома с Парк Авеню в котором однушка под 65квадратов и планеровки вип(как минимум бизнес) класса!)))

Цитувати

virtuoso

virtuoso

08.07.2009 19:22:03

Щоб закінчити тему з теплими стелями. А заодно і з сусідами :)
Цитати з сусідньої гілки:
"Стелі балконів також утеплюють пінопластом" (плюс фото)
"Утепление потолков на балконах - приятная неожиданность". Ще б, це не нєожиданность, а Нобелівська премія...
"Виїзд на Червонозоряний можна робити і по тротуарам, які значно розширили (майже вдвічі). Так зараз і роблять всі..." Тут без коментарів.
aaa, захищаючи свою точку зору, напевно свідомо плутає причину з наслідком. Я б сказав, що утеплюючи підлогу вищележачого балкону, заодно утеплюється стеля нижнього. Хоча сусідам знизу від того ні тепло, ні холодно (вибачайте за каламбур).
Щоб зробити свою точку зору ще нагляднішою, я можу запропонувати шановному ааа на зиму взяти свої літні туфлі, утеплити їх зверху пінопластом, а підошву не чіпати. І походити хоча б кілька днів, тіщачись тим, що взуття зверху утеплене.

Цитувати

matinale

matinale

08.07.2009 19:27:12

"Перепланування цілком законне і погоджується забудовником на етапі будівництва. Тим більше можлива заміна на розсувну скляну перегородку (дверний блок, віконний блок), балкон то теплий."

ааа, так мы говорим о замене оконного блока или присоединении балкона/лоджии к кухне/комнате? Второе абсолютно незаконно. Поинтересуйтесь в БТИ.

Цитувати

aaa

aaa

08.07.2009 19:47:58

до Virtuoso.
Я мають ДУЖЕ СКЛАДНО ПИШУ, але: 1. балкон у сусідів знизу засклений.
2 підлога на 8 поверсі утеплена, оскільки перекриття між 8 та 7 поверхами - це підлога для 8 поверху та стеля для 7 поверху. Приклад з взуттям невірний.

Зи. Прошу толерантно ставитись до інвесторів з інших гілок, і не писати, нісенітниці, оскільки будемо й дальші мірятись...

до matinele.
Будь-ласка, читайте уважніше "погоджується забудовником на етапі будівництва".

Цитувати

virtuoso

virtuoso

08.07.2009 19:49:40

фывапр: 2 virtuoso
строительство паркинга займёт 100-120 дней (информация УМК)
стоимость...

Кран дійсно заважає будівництву паркінгу, і це об`єктивний факт, а не голі слова.
Прикладаю план паркінгу.
Місцеположення крана (схематично, звичайно - я з рулеткою не ходив) - помічено рожевим кольором. Місцеположення будівельного сміття і деяких корисних речей - зелені кружки (також досить схематично) :)
Також викладаю план на пікатомі на випадок, якщо комусь цікава схема у більшому розрішенні: http://www.picatom.com/10/parking-2.html
Як би там не хотілось пришвидшити паркінг, а до демонтажу крану почати роботи неможливо. Чекаємо завершення моноліту, а також укладки цегли.
Крім того, логічно рити паркінг разом з комунікаціями, які будуть підводитись до будинку. А це теж буде пізніше.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

08.07.2009 20:08:39

aaa: до Virtuoso.
Я мають ДУЖЕ СКЛАДНО ПИШУ, але: 1. балкон у сусідів знизу засклений....

Мабуть, прийдеться погодитись із ааа, бо він уже занадто починає нервувати... на крик зривається (капс лок тобто), опечатки робить (ладно би в тексті, а то вельмишановну matinale називає взагалі якось не по-людськи...)
Значить, ааа, для Вас я погоджусь, що утеплення підлоги вищележачого балкона - це такий собі побічний ефект від утеплення стелі Вашого балкона. А не навпаки.
А утеплення стелі як первинне міроприємство - робиться для того, щоб весь балкон був теплий. Тобто під балконом першого поверху не обов`язково класти пінопласт, за умови, якщо на його стелю наліплений достатньо товстий шар утеплення.
Ваша цитата з цієї ж сторінки: "Стелю балконів (30-32) утеплюють для кращої теплоізоляції". Ну і ладно, утеплюйте стелю, якщо вважаєте, що це правильно.
Слово "підлога" прозвучало не на Вашій гілці, і не від Вас, а від мене. А Ви вже переходите на різні алегорії, типу стеля сусіда є моя підлога і т. п.

Цитувати

фывапр

фывапр

08.07.2009 20:08:42

2 virtuoso
вы всё логично обосновываете, обоснуйте пожалуйста почему при многомилионных поступлениях последние 4 недели не ускорились работы? я это обьясняю исключительно тем что средства акумулируются на строительство паркинга иначе уже бы человек 100 строителей работали бы по внутренним работам и установке окон

Цитувати

virtuoso

virtuoso

08.07.2009 20:20:57

2 фывапр: я такий же інвестор, як і Ви. Все, що у мене є, це усна інформація з кількох джерел, особисті спостереження і деякий досвід з інших будмайданчиків (або інфо з паралельних гілок форума).
Згідно з тією інформацією, яка у мене є, гроші акумулюються на закладку і підведення комунікацій, так як це вже до Меридіану має відношення тільки побічне. Якщо зарання зарезервувати гроші на комунікації і починати вирішувати це питання за кілька тижнів/місяців до риття траншей, то не повинно бути затримок із цією (досить бюрократизованою) стороною будівництва восени. А то морози прийдуть, а земля ще не рита.
Вам вирішувати, чи логічне це пояснення, чи ні.

Ну і інша сторона медалі. Я був першим із "новітніх інвесторів", тобто тих, хто прийшов зі знижкою у червні. Гроші я перечислив у самому кінці місяця, тобто в УМК вони були, скажімо, 30 червня. Значить, у "Меридіані" - на початку липня. А на рахунку, до прикладу, бетонозаводу, числа так 3-4 липня (знаєте, як банки зараз працюють). І це лише перші гроші, якийсь там жалюгідний мільйон з хвостиком - для такого будівництва пшик.
А монолітні роботи уже йдуть з достойним розмахом. І це об`єктивний факт.

Я особисто не дуже переживаю за кілька місяців додаткової затримки (якщо так навіть і буде), мені не проблемно отримати ключі навіть на наступний Новий рік... але є ж люди на форумі, хто припустимо квартиру поки що знімає і кожен тиждень коштує грошей. Тут тільки терпіння...

Цитувати

фывапр

фывапр

08.07.2009 20:59:59

2 virtuoso
мне кажется что вы писали о том что перед вами купили квартиры минимум 2 инвестора... какому из ваших постингов верить?

Цитувати
<< 140 141 142 143 144 ... 579
Архів