Голосеевский р-н, ул. Казачья, 112-114 (Киевгорстрой)

Vladikus

Vladikus

04.02.2010 21:46:26

Стеклопакеты "Віконда КЛАСІК" формула стеклопакета 4-10-4-10-4. Ширина 32 мм. Коэффициент сопротивления теплопередаче стеклопакета 0,47. Подробнее здесь: http://www.vikonda.com.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=557&Itemid=40 Со стороны аэропорта Жулян доносился отчетливый звук самолетных двигателей. Там обновили терминал, и построили новую полосу. Звук "рулежек" впечатляет. Послушать можно забравшись на крышу дома.

Цитувати

Vladikus

Vladikus

05.02.2010 17:20:30

Нижняя часть балконных дверей вместо стекла имеет фанерную фальш-вставку. Хотелось бы полноценный оконный блок, но... Прогнозы Начальника стройки не очень оправдываются, кроме как планов подписания актов к 08.2010. У кого какая есть информация по уровню / качеству / ходу строительства, или после того как этот объект на этом сайте стал в статус "снят с продажи", все инвесторы потерялись? В Аркаде усиленными темпами подписывается непонятное дополнительное соглашение об обязательном страховании рисков, и меняют свидетельства участника ФФС (вписывают новую дату - пока что конец марта). Но если честно, учитывая сегодняшнюю дату, и то что котельняя не установлено (даже тех. этажа еще нет), и лифтов тоже - кажется мы столкнемся с еще одним переносом.

Цитувати

Козак112

Козак112

05.02.2010 20:32:26

Vladikus : инвесторы не потерялись:). Мы с Вами. Спасибо за информацию!

Цитувати

Vladikus

Vladikus

06.02.2010 13:03:26

Просьба ко всем, кто будет на стройке - померять высоту потолков. Существует паника на соседних форумах (застройщик КГС) по этому поводу. У нас высота ЭТАЖА (от пола до пола) должна быть 3 метра, и с учетом толщины перекрытия, высота ПОТОЛКА (от пола до потолка) должна быть 2.80. Длинну, и ширину комнат мерял - с учетом будущей штукатурки, все должно быть как на чертеже. Видрадный умеет пользываться рулетками, и нивелиром. По поводу горловин сланцевой трубы, то... ее не делают по евростандарту (на уровне пола), а делают как с СССР - на высоте 10 см, чтобы все было "на виду" и нельзя было канализационные трубы все спрятать в полу. Надо бы договариваться и переделывать.

Цитувати

Nicks

Nicks

06.02.2010 20:27:58

Строители жалуются на плохое финансирование нашего дома. Говорят, что если бы нормально финансировали, то могли бы уже и сдать.

Высоту потолков не мерял, но замерял высоту дверного проема входной двери - 229 см без штукатурки и стяжки в моем частном случае. По словам местного строителя, с которым переговорил, на пол еще будет ложиться 2 слоя утеплителя и вместе со стяжкой это все займет 18 см.

Цитувати

Olga_

Olga_

06.02.2010 21:02:06

Vladikus, дякую Вам за оперативну та якісну інформацію про хід будівельних робіт. Закінчується будівництво будинку. Пропоную тему для обговорення - "проведення завершальних робіт мешканцями будинку". Бажана при обговоренні участь значної кількості мешканців будинку. Прошу для початку обговорити наступні питання:
Де шукати спеціалістів по різних видах робіт?
В якому стані основа підлоги (площинність)? Чи можна на основу підлоги класти паркет? В якому стані стіни? Чи багато треба накладати шпаклівки? Чи будуть встановлені електророзетки, вимикачі і т. д. Стосовно незасклених балконів. Для того, щоб будинок мав пристойний вигляд, варто балкони засклити за одним проектом. Для здешевлення бажано, щоб це зробили одні майстри. Що доцільніше встановлювати у ванній кімнаті - ванну чи душову кабінку? Запрошуємо бажаючих до обговорення.

Цитувати

Vladikus

Vladikus

06.02.2010 21:44:33

To Nicks - у меня другая информация. По словам бригадира - снабжение стройматериалами идет отлично, и без перебоев. Зарплата - да, ее "оптимизировали" до очень жестких рамок, и подали под соусом кризиса. Сейчас очень много строителей вообще без работы, и работягам не приходится выбирать. 18 см - ОГО!... В Аркаде уверяли, что "заливка" прибавит не больше 10 см, итого высота потолка будет 2.70, а тут выходит уже 2.60...
To Olga я працював на будівництві, та й родичі - будівельники, вони допоможуть мені все "доробити". Ванна - душ - це дуже особисте. Балкони - актуально, однак я склити балко не буду, адже хочу мати відкритий класичний балкон. Я б краще піднімав питання самообслуговування будинку, та відкриття кондомінімуму. В Новопечерських липках Київрада затвердила тарифи на комунальні послуги на рівні 10 грн за 1 м. кв., а це гроші в нікуди, а точніше - в Космос. Висловіть, свої побажання щодо вибору - ЖЕК, чи КОНДОМІНІМУМ? Особисто я за КОНДОМІНІМУМ, та відразу проти конс`єрж, адже не розумію їх призначення. Хто що думає з цього приводу?

Цитувати

Olga_

Olga_

07.02.2010 08:52:47

На даний час проживаю в кооперативному будинку. Маємо своє правління кооперативу (на громадських засадах) і штат найманих працівників: голова, бухгалтер, паспортист, електрик і двірник. Голова і бухгалтер на повній ставці (мінімальна зарплата). Паспортист, електрик і двірник - на 0,25 мін. зп. Голова укладає договори з організаціями, які обслуговують наш будинок (вивіз сміття, експлуатація ліфта...)Обходимось без ЖЕКу. Періодично проводимо збори, голова звітується про свою роботу і вирішуються нагальні питання. Ми задоволені. На вхідних дверях будинку встановлено кодовий замок. Двері відкриваються після набрання коду квартири і дозволу мешканця даної квартири (в квартирі є пристрій з двома кнопками: кнопка звязку і кнопка, яка відкриває замок). Щось подібне варто зробити і в новому будинку. Прошу взяти участь в обговоренні більшої кількості майбутніх сусідів. Час підходить до заселення. Крім нас ніхто це не буде вирішувати.

Цитувати

Vladikus

Vladikus

07.02.2010 09:10:57

Переговори про передачу котельної у власність мешканцям будинку зайшли в глухий кут. КМБ буде передавати цю котельну місту, яке буде її експлуатувати, гріти воду, та продавати нам послуги опалення, та підігрів води, хоча по суті ця котельня побудована за кошти інвесторів, та має належати інвесторам. Це певний внесок КМБ у розвиток мережі в якості оплати за дозвіл на будівництво. Краще б я платив лише за газ, і грів воду сам, на власній котельній, самостійно обслуговуючи її, однак прийдеться сплачувати місту за цю "їх" послугу. В будинку буде близько 6,5 тисяч кв. м. площ квартир (без урахування супермаркету на першому поверсі та парковки). Я не знаю людей, які б погодились гідно працювати на 0,25 мін. з. п. (за 200 грн міс), хоча може роботи небагато. Я б краще зберігав кошти, та витрачав на конкретні проблеми - вивіз сміття, прибирання снігу (коли він є), ремонт (коли він є необхідний) і т. д.

Цитувати

Olga_

Olga_

08.02.2010 09:46:33

Vladikys. Хто веде ці переговори? Котельня будується за наші гроші. Тільки мешканці будинку можуть вирішувати питання експлуатувати котельню самим, чи передавати її для експлуатації місту. Можливо це було вирішено до початку будівництва. Навіть в цьому випадку, якщо буде така необхідність, рішення можна змінити через суд. Нам вигідніше експлуатувати самим. В кінці березня, коли буде здаватись будинок, доцільно зібрати мешканців будинку та вирішити усі нагальні питання. Тепер про оплату. Необхідно практикувати обєднання декількох спеціалістів в одній особі. Наприклад, електрик, паспортист і інші. Їхні послуги потрібні не так часто. Це робота для пенсіонерів. При обєднанні збільшується зарплата.

Цитувати
<< 35 36 37 38 39 ... 255
Архів