zolotce777
03.04.2014 14:02:01
olya_va: Это очевидно, что люди рассуждают на основании нескольких последних "постов" этого...
Все верно, ставим жирную точку на данном вопросе и можем вернуться к мусоропроводу. Шучу. Заливайте новые темы :)
Danse_Macabre
03.04.2014 14:15:37
Вiтаю, шановнi сусiди!
Отримав СМС про супертермiнове пiдписання договорiв на раннє заселення. Перечитав декiлька останнiх сторiнок цiєї нитки. Маю декiлька запитань:
1. Простими словами в чому реальна перевага раннього ремонту i заселення?
Для варiанту раннього заселення:
- коли дадуть на руки ключi?
- коли протестують систему опалення, водопостачання та каналiзацiю? (починати ремонт без цього - безумство, аварiя в зачиненiй нежитловiй квартирi над вами i ремонт можна починати з самого початку)
- коли дозволять починати ремонт?
- коли реально можна буде починати жити?
Плюс тi ж самi запитання для звичайного варiанту згiдно з графiком (тобто введення в експлуатацiю до 31 грудня 2014).
2. Якщо я пiдпишу необхiднi документи на раннє заселення, але не набереться необхiдних 50% бажаючих, то що буде зi мною тодi?
3. Скiльки доведеться *реально* платити за квартиру пiд час перiоду раннього заселення?
PS: я дивлюся на фасади, якi зараз роблять i, хоча я i не будiвельник, розумiю, що обiцяних гарних сучасних вентильованих фасадiв з фасадними панелями не буде, а буде мiнеральна вата з штукатуркою. Сподiваюсь, що я помиляюсь. Є точна iнформацiя з цього приводу?
ray_of_light
03.04.2014 14:55:26
Danse_Macabre, а Вы хоть одним глазком смотрели в личном кабинете образцы договоров?Там достаточно много интересного и возможно найти ответы на некоторые возникшие вопросы. Относительно плюсов раннего получения ключей и захода на ремонт, одним из главных есть подключение отопления и водоснабжения уже в 2014 году и соответственно Вы будете иметь меньше шансов получить "сюрприз" в виде затопленной квартиры. Мыслите логично. Второй вариант, получаете Вы свою долгожданную квартиру весной 2015 и начинаете делать ремонт, отопление подключают ближе к отопительному сезону (окончание ремонта Вы скорее всего уже отпразднуете)и тут начинается все самое интересное, тестируем и наслаждаемся результатами... Не поленитесь и почитайте отзывы соседей из ЗО-1 по этому поводу, там много интересного!
norman_ua
03.04.2014 15:08:37
Danse_Macabre: Вiтаю, шановнi сусiди!
Отримав СМС про супертермiнове пiдписання договорiв на...
Раннi ремонти - ключi в листопадi 2014 i заселяйтеся як тiльки ремонт завершений. "Пiзнi ремонти" - ключi в квiтнi 2015 i заселення також одразу пiсля завершення ремонту (тобто - виграється майже пiвроку, що в теперiшнiй ситуацiї в державi дуже багато).
З приводу вентильованих фасадiв - їх не буде i їх, наскiльки я памятаю, нiхто не обiцяв. Обiцяли "комбiнованi фасади", пiд якими, як пояснив вiддiл продажу кiлька мiсяцiв тому, розумiлися вата i штукатурка. Хоча, як я розумiю, коли Ковальська писала "комбiнованi фасади", то кiнцевого рiшення ще не було прийнято i була можливiсть монтажу вентильованих фасадiв, а фраза "комбiнованi фасади" була використана, бо пiд неї можна пiдвести будь-що.
P.S. ви дiзналися про можливiсть раннiх ремонтiв з смс, а не сайту ЗО2?
zolotce777
03.04.2014 16:05:38
Danse_Macabre: Вiтаю, шановнi сусiди!
Отримав СМС про супертермiнове пiдписання договорiв на...
Простими словами в чому реальна перевага раннього ремонту i заселення?
Сосед, Вам что не нужна Ваша квартира?
2. Якщо я пiдпишу необхiднi документи на раннє заселення, але не набереться необхiдних 50% бажаючих, то що буде зi мною тодi?
Вас спалят на костре :) Все просто, договора аннулируются.
Danse_Macabre
03.04.2014 17:51:45
@ray_of_light
>>>а Вы хоть одним глазком смотрели в личном кабинете образцы договоров?Там достаточно много интересного и возможно найти ответы на некоторые возникшие вопросы.
Дивився саме "одним оком". Якщо Ви про цiну, то найголовнiша стаття витрат - опалення - там не визначена. Хотiв почути думку живих людей.
@ray_of_light
>>>одним из главных есть подключение отопления и водоснабжения уже в 2014 году и соответственно Вы будете иметь меньше шансов получить "сюрприз" в виде затопленной квартиры.
Ось це справдi важливо, дякую.
@norman_ua
>>>З приводу вентильованих фасадiв - їх не буде i їх, наскiльки я памятаю, нiхто не обiцяв. Обiцяли "комбiнованi фасади", пiд якими, як пояснив вiддiл продажу кiлька мiсяцiв тому, розумiлися вата i штукатурка. Хоча, як я розумiю, коли Ковальська писала "комбiнованi фасади", то кiнцевого рiшення ще не було прийнято i була можливiсть монтажу вентильованих фасадiв, а фраза "комбiнованi фасади" була використана, бо пiд неї можна пiдвести будь-що.
Звичайно ж це нiде не зафiксовано, тiльки "сучасний", "комбiнований", "оздоблення". Особливо круто читається цитата з сайту ЗО-2: "Новинкою вiд «Ковальської» стали комбiнованi фасади будинкiв, що забезпечують бездоганну шумо- i теплоiзоляцiю, ефективну вентиляцiю стiн, комфортний мiкроклiмат у квартирах". Так-так, мiнвата i штукатурка це саме "новинка", дивина...
Крiм того, слова про вентильованi фасади були усно озвученi менеджером ще до покупки, правда вiдразу ж з обмовкою, що остаточно це ще не вирiшено.
Плюс менi здавалося, що ЗО-2 це буде вiзитiвка Ковальської - житлово-офiсний комплекс для ГДIП з задекларованим призначенням на кшталт "для iноземних дипломатiв та їх сiмей".
@norman_ua
>>>P.S. ви дiзналися про можливiсть раннiх ремонтiв з смс, а не сайту ЗО2?
Нi, я про цю можливiсть знав i спокiйно про неї роздумував, але саме з СМС я дiзнався, що це настiльки нагальне питання i що вiд мене залежать iншi люди.
@zolotce777
>>>Сосед, Вам что не нужна Ваша квартира?
Звiсно ж потрiбна. Тепер я хоч розумiю в чому власне буде перевага для мене - тестування систем опалення, водопостачання та водовiдведення взимку 2014-2015.
@zolotce777
Все просто, договора аннулируются.
Це є в умовах договорiв? Треба менi їх уважно почитати...
zolotce777
03.04.2014 18:08:08
Про аннуляцию договора в случае не набора жедающих мне сказала менеджер с ОП.
norman_ua
03.04.2014 18:18:14
О, одну людину смс-ка вже загiтувала, good job! :)
zolotce777
03.04.2014 19:18:05
Осталось еще 439!!!
Давайте народ веселее! :)
Андрей-Киевлянин
03.04.2014 19:42:41
Я реально в шоке от такого маленького количества подписавших!
Неужели люди не боятся вселяться в квартиру с не протестированной системой отопления?
Хочется поблагодарить тех, кто не собирается начинать ранний ремонт, но все равно подписал документы, спасибо вам, но жаль, что вас, таких, оказалось мало(